Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KooKoo vahvistuu merkittävästi

KooKoo vahvistuu merkittävästi

Rajala ja Rinkinen Kouvolaan

Hallitsevan Mestis-mestarin Kouvolan KooKoon hyökkäysarsenaali koventuu entisestään, kun Juuso Rajala ja Teemu Rinkinen liittyvät oranssimustiin.

KooKoon hyökkääjäosasto kasvaa kahdella uudella tehomiehellä: keskushyökkääjä Juuso Rajala ja laituri Teemu Rinkinen vahvistavat KooKoota alkavalla kaudella. Molempien sopimukset ovat yksivuotisia.

Rajala on 25-vuotias Ilves-kasvatti, joka on pelannut aiemmin Mestistä alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa, LeKissä, Hokissa ja Jokipojissa yhteensä 98 runkosarjaottelua piste per peli –keskiarvolla 27+71=98. Pudotuspeliotteluita miehen vyöllä on 26, joissa on syntynyt 6+12=18 tehopistettä.

Viime kaudella Rajala pelasi Liigaa Ilveksessä 50 ottelun verran ja teki niissä 4+13=17 pistettä. Pääsarjakokemusta toisen polven liigahyökkääjältä löytyy Ilveksen lisäksi myös Lukon, TPS:n ja Bluesin väreistä yhteensä 103 ottelun ja 7+21=28 pisteen verran.

- Rajala on jo aiemmin osoittanut pystyvänsä tekemään kovaa jälkeä Mestiksessä. Miehellä on kova halu ratkaista pelejä ja tehdä pisteitä, mitä odotamme mieheltä myös tulevalta kaudelta, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

- Viimeistään nyt meidän sentterinelikko on todella vahva; Aki Kangasmäki, Tomi Peltonen, Juuso Rajala ja Mikko Virtanen, Välimaa iloitsee.

Teemu Rinkinen, 27, siirtyy KooKoo-paitaan HPK:sta. Päättyneellä kaudella isokokoinen laitahyökkääjä pelasi Liigaa Bluesissa ja HPK:ssa yhteensä 47 runkosarja- ja viisi pudotuspeliottelua. Runkosarjassa Rinkinen nakutteli 3+12=15 ja pudotuspeleissä 1+0=1 tehopistettä.

Lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti on pelannut urallaan Pelicansissa, Bluesissa ja HPK:ssa Liigaa 256 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä 41+56=97 pistettä. Pudotuspelikokemusta miehellä on 26 ottelua, joissa syntyi 4+1=5 tehopistettä. Mestistä Rinkinen on pelannut HeKissä ja Peliitoissa yhteensä 18 ottelua ja tehnyt niissä 7+7=14 pistettä.

- Rinkinen on isokokoinen järkäle, joka on tehnyt tehoja myös Liigassa. Uskomme, että hän vahvistaa meidän varsin mielenkiintoista hyökkääjänippua, toimitusjohtaja Välimaa hymyilee.

Uusien sopimusten myötä KooKoolla on kasassa 24 pelaajasopimusta kaudeksi 2014-15.

KooKoon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLeevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Mikkelin Jukurien juniorimyllyn 16-vuotiaaksi läpi käynyt Leevi Aaltonen on tehnyt loppukauden 2020–2021 ja kahden seuraavan kauden (2021–2023) sopimuksen KooKoon kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Kouvolalaisjoukkueen rivit vahvistuvat entisestään, kun puolustaja Erik Autio, 25, pukee KooKoon paidan päällensä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

KooKoon hyökkäyspäähän saadaan lisää kanadalaisväriä, kun 28-vuotias oikealta puolelta laukova hyökkääjä Christian Thomas liittyy kouvolalaisjoukkueeseen.

Lue lisää
KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

Hämeenlinnalaislähtöinen puolustaja vahvistaa kouvolalaisjoukkueen alakertaa Liiga-kauden 2020–2021 kauden alla. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää NHL option vuoden loppuun asti.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

Keskushyökkääjä pukee kouvolalaisryhmän paidan päällensä yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

KooKoo vankistaa rivejään ruotsalaisella puolustajalla. Puolustaja Alexander Ytterell, 29, siirtyy KooKoohon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää