Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kim Strömberg Kouvolaan

Kim Strömberg Kouvolaan

 

Laitahyökkääjä Kim Strömberg nähdään loppukauden ajan KooKoon oranssimustissa väreissä. KooKoo solmi 30-vuotiaan Strömbergin kanssa yksivuotisen sopimuksen, johon sisältyy kahden kuukauden koeaika.

– Saamme Kimistä kokeneen hyökkääjän, joka vahvistaa meitä heti ja paikkaa poissaolojen jättämiä aukkoja. Hän on jo tämän kauden osalta pelirytmissä kiinni ja valmis hyppäämään saman tien mukaan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo.

Strömberg aloitti kautensa Tanskan pääsarjassa Herning Blue Foxin riveissä ja teki kahdeksassa ottelussa 2+4=6 tehopistettä. Laituri on pelannut urallaan yhteensä yli 400 Liigan runkosarja- ja pudotuspeliottelua Jokerien, Tapparan ja SaiPan riveissä.

Toistaiseksi tehokkaimmalla Liiga-kaudellaan 2016–2017 Strömberg teki 50 ottelussa 5+21=26 pistettä. Viime kaudella SaiPassa tehopisteitä kertyi 49 ottelussa 9+9=18.

– Olen totta kai todella tyytyväinen, että pääsen taas pelaamaan Liigaa. KooKoolla on hyvä vauhti päällä ja tunnen joukkueen jätkiä jo entuudestaan, joten tänne oli helppo tulla, Strömberg avaa.

KooKoon kapteeni Toni Kähkönen on loukkaantumisen vuoksi sivussa noin kahden kuukauden ajan. Hyökkääjistä ovat sivussa myös Henri Kanninen, Erik Karlsson ja Olli Korhonen, joiden kaikkien paluuta odotellaan marras-joulukuun taitteessa.

Strömberg liittyi KooKoon vahvuuteen sunnuntaina. Hyökkääjä pelaa oranssimustissa numerolla 12.

KooKoon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kim Strömberg

8.12.1987 Helsinki
Tiedot


Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Mikkelin Jukurien juniorimyllyn 16-vuotiaaksi läpi käynyt Leevi Aaltonen on tehnyt loppukauden 2020–2021 ja kahden seuraavan kauden (2021–2023) sopimuksen KooKoon kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Kouvolalaisjoukkueen rivit vahvistuvat entisestään, kun puolustaja Erik Autio, 25, pukee KooKoon paidan päällensä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

KooKoon hyökkäyspäähän saadaan lisää kanadalaisväriä, kun 28-vuotias oikealta puolelta laukova hyökkääjä Christian Thomas liittyy kouvolalaisjoukkueeseen.

Lue lisää
KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

Hämeenlinnalaislähtöinen puolustaja vahvistaa kouvolalaisjoukkueen alakertaa Liiga-kauden 2020–2021 kauden alla. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää NHL option vuoden loppuun asti.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

Keskushyökkääjä pukee kouvolalaisryhmän paidan päällensä yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

KooKoo vankistaa rivejään ruotsalaisella puolustajalla. Puolustaja Alexander Ytterell, 29, siirtyy KooKoohon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää