Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Greg Logins palaa Namikaan

 

Greg Logins palaa Namikaan


Namikan ensimmäinen jenkki löytyi, Greg Logins palaa Namika-paitaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins, 25, palaa Namikan paitaan. Viime kaudella 203-senttinen Logins viimeisteli Namikalle keskiarvoikseen 17 pistettä (Korisliigan 9.) ja 7,6 levypalloa (Korisliigan 13.).

Alkukauden sopeutumisvaiheen jälkeen Logins nosti tasoaan, ja tammikuussa pelaamassaan kahdeksassa ottelussa mies viimeisteli jo mainiot 21,5pistettä/ 8,6 levypalloa, kunnes Clifton Jonesin loukkaantuminen pakotti miehen pelaamaan paljon väärää pelipaikkaa loppukauden aikana.

Tuleva kausi tulee olemaan Loginsille vasta toinen Euroopassa, ja Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi odottaa innolla Gregin yhä kehittyvän entistä paremmaksi pelaajaksi:

"Greg kehittyi kauden aikana varsinkin puolustuspäässä isoin askelin. Olen todella tyytyväinen, että pelaaja halusi palata lopulta Lappeenrantaan, ja jatkaa jo alkanutta työtä. Valmentajalle tutun ja todella motivoituneen harjoittelijan takaisin saaminen on aina miellyttävä asia."

Canisiuksen yliopistossa joukkueen kapteeninakin esiintynyt tarkkakätinen laitahyökkääjä oli viime kaudella joukkueen sisällä erittäin pidetty pelaaja kentällä sekä sen ulkopuolella. Koko seura pelaajista taustajoukkoihin ottaa Gregin avosylin takaisin Saimaan rannalle.

"Lisäksi Logins kuuluu hyvin luomaamme strategiaan, jossa tarjoamme pelaajille mahdollisuuden kehittyä ja nousta koripalloilijana seuraavalle tasolle. Toki on selvää, että muutama kokenutkin pelaaja pitää joukkueesta löytyä", kommentoi päävalmentaja Tuovi.

Namika etsii vielä kahta amerikkalaisvahvistusta, sekä täydentänee rivejään viikon sisällä muutamalla suomalaispelaajalla.

Namikan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Lappeenrannan NMKY - logo

LrNMKY - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Catz nousi vaikean alun jälkeen voittoon ja mestariksi

Catz nousi vaikean alun jälkeen voittoon ja mestariksi

Catz oli voittanut kaksi ensimmäistä naisten SM-sarjan finaalia, joten mestaruus oli katkolla kissalaumalle tiistaina 23.4. PeKa:n saapuessa vieraaksi Lappeenrannan Urheilutalolle.

Lue lisää