Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

 

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin


Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi. Hallitseva tuplamestari Catz oli avannut kauden kotivoitolla viime kaudenkin finaalivastustajasta PeKa:sta. FoA taas kärsi niukan vierastappion Keravalla. Ennen ottelua kissalauman urakkaa helpottavia uutisia oli luettavissa roppakaupalla kokoonpanosta, sillä forssalaisten riveistä puuttuivat Sanna Helenius, Monique Martin sekä Anniina Äijälä. Catzin A-tyttöjen oman SM-sarjaottelun vuoksi kissojakin mukana oli vain kahdeksan.

Catz vie ja FoA vikisee

Catz jyräsi välittömästi selvään johtoon eikä jäänyt odottamaan peräpeilistä näkyvien emäntien kiriä, avauskympin jälkeen vierasjohto oli 11-22. Toisella neljänneksellä meno vaan yltyi kotiyleisön kauhistukseksi ja lopulta puoliajalle mentiin Catzin 22-51-vierasjohdossa. Puoliajalla muutosta ei tapahtunut ja kolmannella neljänneksellä kissalauma murskasi vahvasti alakynnessä olleiden emäntien voittohaaveet kasvattamalla viimeiselle kympille lähdettäessä tilanteeksi 38-83. Viimeinen neljännes jäi vain muodollisuudeksi emäntien saatua parilla pisteellä kaunisteltua lukemia kissalauman marssittua vakuuttavasti 51-94-vierasvoittoon.

Kissat malttoivat löytää vapaat pelitoverit

Mitä Catzin päävalmentaja Mika Haakana piti odotetuista lähtökohdista poikenneen vierasvoiton tärkeimpänä asiana? "Kun Martin, Helenius ja Äijänen olivat poissa, niin se helpotti meidän urakkaa. Pelasimme hyvää epäitsekästä peliä ja tilastoitu syöttömäärämme oli todella alakanttiin. Jordan Murphree esimerkiksi antoi vähintään 10 koriinjohtanutta syöttöä. Alex Anderson ja Lena Reshetko tekivät koreja kovilla prosenteilla ja tämä oli koko joukkueelta ryhdikäs esitys." Alex oli ottelun pistekuningatar 29 pisteellään, kun kissoista jo mainittujen Lenan sekä Jordanin lisäksi yli kymmeneen pisteeseen ylsi Anni Mäkitalo. Vaikka kaikki mukana olleet kahdeksan kissaa pääsivät pisteiden makuun ja peliaika jakautui tasaisesti, niin yksi selvä parannettava asia seuraavan viikon kahteen otteluun jäi. Kissat upottivat vain kolme 23 kolmosestaan.

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Catz nousi vaikean alun jälkeen voittoon ja mestariksi

Catz nousi vaikean alun jälkeen voittoon ja mestariksi

Catz oli voittanut kaksi ensimmäistä naisten SM-sarjan finaalia, joten mestaruus oli katkolla kissalaumalle tiistaina 23.4. PeKa:n saapuessa vieraaksi Lappeenrannan Urheilutalolle.

Lue lisää