Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

 

Todd Brown vahvistamaan Namikaa


196-senttinen Todd Brown vahvistamaan Namika Lappeenrantaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin (196, 25v) kanssa. Monipuolinen Brown on pelannut yliopistouransa jälkeen ammattilaisena Itävallassa, Hollannissa sekä viime talvena Meksikossa.

Brown teki toissa kaudella pisteitä Itävallan kärkiseuroihin kuuluvassa Wels:ssä 15,9 keskiarvolla, poimien samalla 4,9 levypalloa ja jakaen 2,6 syöttöä. Viime kaudella Namikan paidassa ihastuttanut Jason Conley osui samassa seurassa muutamaa vuotta aikaisemmin 15,4 pistettä ottelua kohti.

Namika odottaa Brownilta tulivoimaa etenkin hyökkäyspääähän sekä läheltä, että kolmen pisteen viivan takaa. Itävallassa mies upotti kaukoheitot 39,5%  tarkkuudella. Lisäksi pallon kanssa taitava Brown pystynee auttamaan Namikaa tarvittaessa pelinrakentelussa. Miehen sopimuksessa on kolmen viikon koeaika.

Lassi Tuovi:
”Monipuolisten laiturien saaminen näille leveyspiireille on aina haaste. Brown vakuutti taidoillaan meidät, ja mies on motivoitunut palaamaan Eurooppaan ja jatkamaan uraansa kohti kovempia sarjoja. Olennaista tietoa oli myös se, että Itavallan ja Hollannin joukkueet olisivat mielellään pitäneet Toddin joukkuuessaan useamman kauden, mutta palkkapyyntö oli tuolloin vielä liian kova”.

Brown saanee ensikasteensa namikalaisena jo perjantaina Namikan kohdatessa kaimaseuransa Lahdesta kello 18:30 Lappeenrannan Urheilutalolla pelattavassa harjoitusottelussa.

Namikan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Lappeenrannan NMKY - logo

LrNMKY - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Catz nousi vaikean alun jälkeen voittoon ja mestariksi

Catz nousi vaikean alun jälkeen voittoon ja mestariksi

Catz oli voittanut kaksi ensimmäistä naisten SM-sarjan finaalia, joten mestaruus oli katkolla kissalaumalle tiistaina 23.4. PeKa:n saapuessa vieraaksi Lappeenrannan Urheilutalolle.

Lue lisää