Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Zachary Sukunda PEPO:n uusin pelaaajahankinta

Zachary Sukunda PEPO:n uusin pelaaajahankinta

PEPO ja 25-vuotias kanadalainen Zachary Sukunda ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Ottawassa syntynyt Sukunda pelasi viime kaudella Ykköstä Ekenäs IF:n riveissä.

Sukundalle kertyi Ykkösessä yksi maali 19 ottelussa. EIF sijoittui sarjassa lopulta neljänneksi Guillem Santesmasesin johdolla. Sukunda näkee PEPO:n olevan sopiva seuraava askel hänen urallaan.

– Olen innoissani liittymässä PEPO:n riveihin. Olen keskustellut paljon valmennuksen ja johdon kanssa. Vakuutuin heidän projektistaan ja haluan olla siinä mukana. Suurin vaikuttava tekijä siirtooni oli seuran kunnianhimo. PEPO on tunnettu ja kunnioitettu seura Suomessa, kehuu Sukunda.

Aiemmin Sukunda on pelannut myös Ranskassa, Kanadassa, Australiassa ja Ruotsissa. “Zach” kertoo vieraskoreasti viihtyneensä parhaiten urallaan Suomessa. Hän saapuu Lappeenrantaan helmikuun lopussa.

– Olen matkustanut paljon jalkapallon perässä. Eurooppaan saavuin ensimmäisen kerran AJ Auxerren akatemiaan, josta siirryin takaisin kotimaahani pelaamaan Montrealiin. Sieltä tieni vei Ruotsiin Umeå FC:hen, mikä oli hieno kokemus. Sain myös mahdollisuuden pelata Australiassa kauden verran, mutta se ei ollut oikea askel urani kannalta. Taso oli siellä paljon heikompi kuin Euroopassa. Sen jälkeen palasin kotimaahani ja sain kunnian olla kanadalaisen pääsarjajoukkueen Halifax Wanderesin ensimmäinen pelaajahankinta sen historiassa. Sitten sainkin sopimuksen Suomesta EIF:stä, jossa pelasin viime kauden, kertoo Sukunda.

175-senttinen taskuraketti on viime kausina pelannut pakkina ja laiturina niin oikealla kuin vasemmalla. Viime kaudella hän pelasi suurimmaksi osaksi oikeana laiturina.

– Olen viihdyttävä pelaaja, joka on taitava ja energinen. Teen kovasti töitä molempiin suuntiin ja uskon, että esimerkillinen työntekoni tarttuu myös joukkuekavereihini, kertoo Sukunda.

PEPO:n valmennustiimi Janne Muhlin ja Marko Kailan johdolla vakuuttuivat Sukundan sopivan hyvin joukkueeseen tarkkailtuaan ja analysoituaan tämän tarkasti. Sukunda tulee aiheuttamaan kilpailua koko ryhmässä pelaajan monikäyttöisyyden vuoksi.

– Odotamme hänen olevan johtava pelaaja joukkueessamme. Hänellä on oikeastaan kaikki ominaisuudet, joita toivoimme hyökkäävältä pelaajalta; dynaamisuutta, korkea taitotaso sekä kova työmoraali. Zach on molempijalkainen ja hyvä ohittamaan 1vs1 tilanteissa. Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan usealla pelipaikalla, mikä antaa vaihtoehtoja pelaamiseemme, kommentoi valmennuskaksikko.

Lähde: lilat.fi


Takaisin edelliselle sivulle


PEPO Lappeenranta - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPEPO sopimukseen Aleksi Sainion kanssa

PEPO sopimukseen Aleksi Sainion kanssa

PEPO ja Aleksi Sainio ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. 21-vuotias laituri siirtyy PEPO:n riveihin paikallisvastustaja Kultsusta.

Lue lisää
PEPO vaihtaa valmennusta

PEPO vaihtaa valmennusta

Jalkapalloseura PEPO Lappeenranta on päättänyt vaihtaa miesten edustusjoukkueen valmennusvastuuta.

Lue lisää
Alex Oikkonen PEPOn riveihin

Alex Oikkonen PEPOn riveihin

PEPO:n tehnyt pelaajasopimuksen 25-vuotiaan Alex Oikkosen kanssa.

Lue lisää
PEPO on tehnyt sopimuksen 20-vuotiaan Leon Auguston kanssa

PEPO on tehnyt sopimuksen 20-vuotiaan Leon Auguston kanssa

Leon Augusto siirtyy PEPO:n riveihin saksalaisen Bundesliigaseuran FC Kölnin kakkosjoukkueesta.

Lue lisää
Tuukka Kurki siirtyy PEPOon

Tuukka Kurki siirtyy PEPOon

Hyökkääjä Tuukka Kurki siirtyy Lappeenrannan PEPOon loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää