Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Jääkiekko - UrheiluSuomi.com
Kuvakooste: 31.3.2021 - (Karhu HT-Haukat)

Katso kuvat

Kuvakooste: 30.3.2021 - (Ässät-Jukurit)

Katso kuvat

Kuvakooste: 23.3.2021 - (Ässät A-KalPa A)

Katso kuvat


Kuvakooste: 20.3.2021 - (Ässät-TPS)

Katso kuvat

Kuvakooste: 17.3.2021 - (Ässät-Tappara)

Katso kuvat

Kuvakooste: 12.3.2021 - (Ässät-Lukko)

Katso kuvat

Jari Kauppila vastaa Jukurien päävalmentajan tehtävistä loppukauden


Marko Kauppinen on vapautettu Jukurien päävalmentajan tehtävistä tänään. Loppukauden päävalmentajan tehtäviä hoitaa kuluvalla kaudella joukkueen apuvalmentajana toiminut Jari Kauppila.

Lue lisää

Kuvakooste: 9.3.2021 - (Jukurit-Lukko)

Katso kuvat

Kuvakooste: 5.3.2021 - (Ässät A-Tappara A)

Katso kuvat

Kuvakooste: 3.3.2021 - (Ässät-HPK)

Katso kuvat

Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen


Mikkelin Jukurien juniorimyllyn 16-vuotiaaksi läpi käynyt Leevi Aaltonen on tehnyt loppukauden 2020–2021 ja kahden seuraavan kauden (2021–2023) sopimuksen KooKoon kanssa.

Lue lisää

Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä


IPK:n sopimuspelaajat Hugo Gallet, Roope Laavainen ja Henrik Tikkanen edustavat loppukauden ajan KalPaa. KalPan sopimuspelaajista puolestaan Otto Huttunen, Eric Hjorth sekä Juuso Mäenpää viilettävät loppukauden IPK:n riveissä Mestiksessä.

Lue lisää

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi


Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää

Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen


Ilves vahvistaa rivejään kahdella hyökkääjällä. SaiPasta Ilvekseen siirtyvän Santeri Virtasen, 21, sopimus kattaa loppukauden lisäksi kaudet 2021-2023. Ruotsalaisseura MODO Hockeystä saapuvan Adam Rockwoodin, 25, sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää

Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin


Joensuun Kiekko-Pojat vahvistuu kahdella merkittävällä pelaajalla, kun Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg liittyvät joukkueeseen loppukauden kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää

Puolustaja Erik Autio Kouvolaan


Kouvolalaisjoukkueen rivit vahvistuvat entisestään, kun puolustaja Erik Autio, 25, pukee KooKoon paidan päällensä loppukauden ajaksi.

Lue lisää

JYP ja maalitykki sopimukseen


JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää

Kuvakooste: 26.2.2021 - (Ässät A-KOOVEE A)

Katso kuvat

Kuvakooste: 25.2.2021 - (Karhu HT-Pyry)

Katso kuvat

Sakari Salminen palaa Ässiin


Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää

Kuvakooste: 20.2.2021 - (Ässät-TPS)

Katso kuvat

Kuvakooste: 7.2.2021 - (Ässät A-Ilves A)

Katso kuvat

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille


Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää

Peter Tiivola jatkaa Ässissä


Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat


JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää

Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen


KalPa-hyökkäys saa kaivattua lisäleveyttä, kun 23-vuotias laitahyökkääjä Sami Tavernier liittyy keltapaitoihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Tuore sopimus sisältää myös option Liiga-kaudesta 2021-2022.

Lue lisää

Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla


Ilves on tehnyt puolustaja Anssi Salmelan, 36, kanssa sopimuksen, joka kattaa aluksi helmikuun. Kokenut ja menestynyt puolustaja liittyy Ilveksen joukkueeseen ensi viikon alussa.

Lue lisää

Lasch siirtyy Sveitsiin


Pelicans menettää alkukauden parhaan pistemiehensä, kun ottelukohtaisella sopimuksella lahtelaisten riveissä viilettänyt Ryan Lasch siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin Zürich Lionsin riveihin.

Lue lisää

Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen


Tappara on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen 30-vuotiaan Maksim Matushkinin kanssa.

Lue lisää

Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta


Vaikka kiekkokausi on vasta puolivälissä, on ensi kauden joukkueen kokoaminen myös käynnissä. Yksi iso palanen on selvillä, kun Sport ja ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg solmivat kaksi seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää