Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Päivi Sipilästä MYPA:n myynti- ja markkinointipäällikkö

 

Päivi Sipilästä MYPA:n myynti- ja markkinointipäällikkö


MYPA on vahvistanut seuran taustajoukkoja. Päivi Sipilä palaa MYPA:an ja aloittaa syyskuussa myynti- ja markkinointipäällikkönä. MYPA:ssa jatkavat toimistosihteeri Raili Uotinen ja markkinointiassistentti Emma Erviö, joka myöskin huolehtii viestinnästä.

- Nyt meillä on kasassa hyvin tärkeä osa menestyvää seuraa, kun toimiston taustajoukkue on kunnossa. Päivin kyvyt, kokemus ja motivaatio tuovat vahvan lisän seuran taustalle. Olen tyytyväinen, että hän palaa MYPA:an, tuore toiminnanjohtaja Marco Manso sanoo.
Päivi Sipilä itse sanoo:
- Työ tulee olemaan haastavaa, mutta yhtälailla palkitsevaa. Meillä on vastuullinen ja seuraa kunnioittava työryhmä kasassa, ja olen iloinen saatuani mahdollisuuden palata "kotiin".

Seuraavaksi edessä on edustusjoukkueen kasaaminen ensi vuodeksi. Myös sillä puolella työ on aloitettu taustoista, kun päävalmentaja Toni Korkeakunnaksella jo on sopimus MYPA:n kanssa ensi kaudelle. Huoltaja Jorma Ruotsalaisen kanssa on eilen sovittu jatkosopimus vuodelle 2013.

- Mitä pelaajiin tulee, luotan siihen, että saamme pidettyä päävalmentajan toivomat pelaajat.  Aikomuksena on avata neuvottelut pelaajien kanssa mahdollisimman pian, Manso vahvistaa.

MYPA:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Myllykosken Pallo -47 ry - logo

MYPA - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
MYPA haki pisteet Kuopiosta

MYPA haki pisteet Kuopiosta

MYPA jatkoi vierasvoittojen tiellä myös sunnuntaina, kun punavalkoiset hakivat viikon toisen täyden pistepotin KuPSin kustannuksella.

Lue lisää
MYPA haastaa mestarin maanantaina

MYPA haastaa mestarin maanantaina

Veikkausliigan kakkospaikalla majaileva MYPA kohtaa maanantaina vieraskentällä puolustavan Suomen mestarin HJK:n.

Lue lisää
MYPA järjesti näytöksen

MYPA järjesti näytöksen

MYPA voitti viimeisessä kotiottelussaan JJK:n, kun Pekka Sihvola iski voittomaalin viime minuuteilla.

Lue lisää