Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KuPS otti uusintavoiton

 

KuPS otti uusintavoiton


KUPS oli MYPAA kaksi maalia vahvempi Veikkausliigan sunnuntaikoitoksessa.

Kuopion Palloseura otti kotivoiton MYPASTA Veikkausliigan sunnuntai-iltana lukemin 2-0 (0-0). Kuten joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Suomen Cupin välierässä, KUPS oli jälleen hieman vahvempi.

Ensimmäinen puoliaika oli puolin ja toisin tunnusteleva. MYPAN Ville Saxman pääsi laukomaan jo alkuminuuteilla kohti KUPS-maalia vahtinutta Joonas Pöntistä, mutta kuopiolaisvahti oli tarkkana.
Muuten varsinaiset vetopaikat olivat niukassa molemmilla joukkueilla, vaikka erikoistilanteille päästiinkin muutamaan otteeseen (kulmapotkut 4-4).
KUPS-miehityksestä avauspuolikkaalla MYPA-vahti Antti Kuismalan näppeihin pääsivät laukomaan Pyry Kärkkäinen ja Sander Puri.
Kun maalia ei vielä syntynyt, avauspuoliajan ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi David Ramadingayen loppuminuuteilla ottama varoitus.

Toisella puoliajalla kentälle marssi piristynyt KUPS. Joukkue sai luotua painetta MYPAN päätyyn, ja onnistui maalinteossa ottelun 57. minuutilla Pyry Kärkkäisen toimesta. Maalin syötti Sander Puri.
MYPA pyrki vaihdoilla hankkimaan uutta vaihdetta otteluun. Olajide Williams pääsi kentälle 61. minuutin kohdalla ja Ville Oksanen 10 minuuttia myöhemmin. Myös Marko Selin vaihdettiin otteluun loppuminuuteiksi.
MYPA ei kuitenkaan onnistunut ottelun tasoittamisessa vaihdoista huolimatta. KUPS sen sijaan loi painetta ja onnistui toistamiseen maalinteossa ottelun lopussa, kun Macpherlin Omagbemi Dudu iski pelivälineen Kuismalan selän taakse 87. minuutilla.

MYPAN päävalmentaja Toni Korkeakunnas näki vierasottelun tappiosta huolimatta riittävän hyvänä.
- Piste olisi varmaan ollut ihan oikein. Meille epätyypillisesti erikoistilanteesta tehtiin maali (Kärkkäisen avausmaali) ja toinen maali oli turha. Se syntyi kommunikaatiovirheestä.
- Teemme nyt virheitä, mitä emme alkukaudesta tehneet.
Korkeakunnas näki ottelun positiivisina puolina MYPAN pallonhallinnan sekä muutamat positiiviset hyökkäykset.
- Paikkoja oli tarpeeksi ja pallollinen peli oli mallikasta, mutta ottelu kaatui meidän omiin virheisiin.

Tappion myötä MYPA jatkaa sarjataulukossa 40 pisteessä (5. sija). Seuraavan kerran MYPA jahtaa pisteitä kotiottelussa HAKAA vastaan keskiviikkona 26.9.

MYPAn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Myllykosken Pallo -47 ry - logo

MYPA - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Olli Kähkönen jatkaa MyPassa

Olli Kähkönen jatkaa MyPassa

Kauden 2023 kapteeni jatkaa MyPassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Mika Pasasesta MyPan uusi päävalmentaja

Mika Pasasesta MyPan uusi päävalmentaja

MyPa on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Mika Pasasen. Pasanen on toiminut edelliset seitsemän vuotta Mikkelin Palloilijoiden organisaatiossa erilaisissa tehtävissä.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää