Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MYPA järjesti näytöksen

 

MYPA järjesti näytöksen


MYPA voitti viimeisessä kotiottelussaan JJK:n, kun Pekka Sihvola iski voittomaalin viime minuuteilla.

MYPAN ja JJK:n maanantainen Veikkausliigaottelu sai isäntien näkökulmasta painajaismaisen alun. Ottelua oli pelattu noin 15 sekuntia, kun vierasjoukkue johti ottelua. Avausmaali syntyi vieraiden nopeasta hyökkäyksestä. Pallo kuljetettiin parilla syötöllä Mikko Innaselle oikeaan laitaan. MYPAssakin pelannut Innanen keskitti maalille, jossa päänsä sai pallon tielle JJK-hyökkääjä Mikko Manninen.
MYPA-maalia vahtinut Antti Kuismala ei ehtinyt saada käsiään pallon eteen, joten Saviniemessä todistettiin yhtä Veikkausliigan nopeimmista maaleista.
Vaikka JJK saikin painostaa maalin ansiosta, piteli isäntäjoukkue pitkälti tahtipuikkoa avauspuoliajalla. MYPAn rakenteluista ei kuitenkaan syntynyt vaarallista maalipaikkaa vielä avauspuolikkaalla.

MYPA jatkoi painostusta toisella puoliajalla hakien vimmatusti tasoitusmaalia. Puoliajan alussa JJK:n Patrick Poutiainen sortui rikkeeseen jo toistamiseen, ja hänet ajettiin kentältä punaisella kortilla.
MYPA sai ylivoima-asemasta lisävirtaa ja haki vaarallisia hyökkäyksiä pääasiassa vasemmalta laidalta Tommi Vesalan syötöistä. Keskustan hyökkääjät eivät kuitenkaan vielä saaneet jalkaansa pallon tielle.
Tasoitusmaali sai alkunsa MYPAN keskikenttäpelaaja Xhevdet Gelan keskityksestä, joka pomppi lopulta JJK:n Jukka-Pekka Tuomasen päästä maaliin. Maali syntyi 74. minuutilla.

MYPA piti viimeiseen kotiotteluun saapunutta yleisöä jännityksen vallassa loppuminuuteille saakka. 89 minuutin pelin jälkeen Olajide Williams toi pallon ylös keskeltä, passasi pallon boxiin nousseelle Riley O´Neillille, joka jatkoi syötön keskelle sijoittuneelle Pekka Sihvolalle. Sihvola kiitti syötöstä tälläämällä pelivälineen suoraan syötöstä yläkulmaan. MYPA palasi näin voittokantaan kolmen ottelun jälkeen.

JJK:n päävalmentaja Kari Martonen oli ottelun jälkeen hieman pettynyt johtoaseman katoamiseen.
- Hieno aloittaa peli niin, että puolen minuutin pelin jälkeen ollaan johdossa.
- Poutiaisen ulosajo vaikeutti peliä. Olen melko varma, että ilman ulosajoa oltaisiin tehty toinen maali.
Hän oli kuitenkin pääasiassa tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen kentällä.
-Ainakin saimme harjoitella paljon puolustusta ja erikoistilanteita. Täytyy jätkille nostaa hattua. Hyvällä ilmeellä pelasivat läpi ottelun.

MYPAn päävalmentaja Toni KOrkeakunnas myönsi olleensa todella iloinen voittoon.
- Mieletön fiilis.
- LUkuunottamatta 15 ensimmäistä sekuntoa peli oli meidän halussa, ja saimme lopussa palkinnon.
Korkeakunnas nosti esiin kahden avauskokoonpanon ensikertalaisen esitykset.
- Pakko nostaa esiin Riku Heinosen ja Patrick O´Shaughnessyn esitykset. Olen tosi iloinen poikien puolestä. Tänään he antoivat hyvät näytöt.

Korkeakunnas on tyytyväinen myös siihen, että pistepotin myötä kauden tavoite, eli kuudes sija on saavutettu.
- Me ollaan voitettu meidän mestaruus. Tämä on upea joukkue, päävalmentaja kehui.
MYPAn kotiottelut on voiton myötä pelattu, mutta joukkue viimeistelee kautensa vierasottelussa IFK Maarianhaminaa vastaan. Saarireissu on edessä 27.10.2012.

MYPAn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Myllykosken Pallo -47 ry - logo

MYPA - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOlli Kähkönen jatkaa MyPassa

Olli Kähkönen jatkaa MyPassa

Kauden 2023 kapteeni jatkaa MyPassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Mika Pasasesta MyPan uusi päävalmentaja

Mika Pasasesta MyPan uusi päävalmentaja

MyPa on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Mika Pasasen. Pasanen on toiminut edelliset seitsemän vuotta Mikkelin Palloilijoiden organisaatiossa erilaisissa tehtävissä.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää