Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KooKoo nousee Liigaan

KooKoo nousee Liigaan

Viime kauden Mestiksen voittajan, kouvolalaisen KooKoon anomus nousta Liigaan kaudelle 2015-16 on hyväksytty. Jääkiekon SM-liigan osakkaat ja seurajoukkueiden johto toivottavat yksimielisesti KooKoon tervetulleeksi Liigaan.

KooKoon urheilullinen menestys viime kaudelta osoitti, että seura on tavoitteellinen ja pitkäjänteiseen toimintaan pystyvä organisaatio. Huolellisen arviointiprosessin sekä KooKoon Liigalle esittämien suunnitelmien perusteella Liigaan saadaan sekä urheilullisesti että taloudellisesti kilpailukykyinen organisaatio.

Liigalla on meneillään useita hankkeita toiminnan kehittämiseksi ja aseman vahvistamiseksi kovenevassa kilpailussa. Yksi keskeisistä tavoitteista on katsojalukujen kasvattaminen ja taloudellisesti aikaisempaa kannattavampi toiminta. Tämä puoltaa uusien, kriteerit täyttävien joukkueiden nostamista sarjaan.

Mahdollisten nousijaseurojen tarkastelussa korostuu seurojen pitkäjänteinen toiminnan kehittäminen ja kyky sitoutua Liigan yhteisiin hankkeisiin taloudellista vakautta unohtamatta.

Liiga ja Suomen Jääkiekkoliitto uskovat, että lisenssijärjestelmään siirtyminen on merkittävä askel Liigan, Mestiksen ja kaikkien niissä pelaavien seurojen kehitystyössä.

Lisenssitoimikunta tarkasteli KooKoo Hockey Oy:n lisenssianomuksen osalta erityisesti seuraavia seikkoja:
-Talousmittarit ja tase
-Liiketoiminta ja liikevaihto
-Seuran junioritoiminta sekä yhteistyö emoseuran ja junioriorganisaation välillä
-Olosuhteet ja niiden kehittämissuunnitelmat
-Liiketoimintasuunnitelma
-Seuran organisaatio ja resurssit

Liigan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tuomas Tuokkola vapautettu päävalmentajan tehtävästä

Tuomas Tuokkola vapautettu päävalmentajan tehtävästä

KooKoo on vapauttanut päävalmentaja Tuomas Tuokkolan tehtävistään.

Lue lisää
Logan Pyett KooKoon alakertaan

Logan Pyett KooKoon alakertaan

Kanadalainen puolustaja Logan Pyett, 30, siirtyy loppukauden ajaksi KooKoon sotisopaan.

Lue lisää
Kim Strömberg Kouvolaan

Kim Strömberg Kouvolaan

Laitahyökkääjä Kim Strömberg nähdään loppukauden ajan KooKoon oranssimustissa väreissä. KooKoo solmi 30-vuotiaan Strömbergin kanssa yksivuotisen sopimuksen, johon sisältyy kahden kuukauden koeaika.

Lue lisää
Energiahyökkääjät Suuronen ja Koivisto KooKoohon

Energiahyökkääjät Suuronen ja Koivisto KooKoohon

Energiset laitahyökkääjät Toni Suuronen, 22, ja Kimi Koivisto, 25, siirtyvät KooKoon riveihin. Molempien sopimukset kattavat tulevan Liiga-kauden 2018–2019.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Miro Keskitalolla

KooKoo vahvistuu Miro Keskitalolla

KooKoo vahvistaa rivejään TPS:stä siirtyvällä puolustaja Miro Keskitalolla, 21. Sopimus kattaa kuluvan kauden ja siihen sisältyy optio kaudesta 2018–2019.

Lue lisää
Puolustaja Jyri Niemi Kouvolaan

Puolustaja Jyri Niemi Kouvolaan

Puolustaja Jyri Niemi, 27, vahvistaa KooKoon alakertaa marraskuun maajoukkuetaukoon asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää