Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petri Mattila jatkaa KooKoossa

Petri Mattila jatkaa KooKoossa

KooKoo on käyttänyt päävalmentaja Petri Mattilan ja valmentaja Jukka Kuusivuoren sopimusoptiot, minkä myötä kaksikko jatkaa Kouvolassa myös Liigassa kausilla 2015-16 ja 2016-17.

Liigaan ensi kaudeksi nouseva Kouvolan KooKoo jatkaa päävalmentaja Petri Mattilan komennossa myös kausilla 2015-2017. Seura päätti käyttää Mattilan ja apuvalmentaja Jukka Kuusivuoren 1+2-vuotisten sopimusten optiot.

- Lähdemme ensi kauteen rookie-joukkueena sijalta 15, joten tämä on meille totta kai iso päätös. Iso tavoitteemme on ensi kaudella pelata uskottavaa liigakiekkoa ja olla uskottava liigaorganisaatio. Uskomme, että Mattilan johdolla onnistumme siinä, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

- Halusimme tuoda asian jo nyt julki, jotta turha spekulointi asian ympäriltä loppuu. Näin joukkue saa työrauhan tämän kauden tavoitteiden, eli runkosarjan voiton ja Mestis-mestaruuden, saavuttamiseksi.

Mattila ja Kuusivuori siirtyivät Kouvolaan täksi kaudeksi Kajaanin Hokista. Mattila valittiin edelliskauden päätteeksi Mestiksen vuoden valmentajaksi.

- Kuusivuoren jatko oli helppo päätös, sillä Jukka ja Pete ovat tehneet yhdessä töitä jo usean vuoden ajan. Kuusivuori otti jo täksi kaudelle ison roolin fysiikkavalmennuksesta, kuten on suunnitelmissa myös ensi kaudella.

- Mattila kantaa päävastuun valmennuksesta, mutta pyrimme rakentamaan valmennuksesta toimivan tiimin, joka pystyy hoitamaan arjen pyörittämisen ammattimaisesti. Nyt voimme rakentaa maltillisesti lopullista valmennusryhmää, kun ensimmäiset nimet ovat tiedossa.

KooKoon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jukka Kuusivuori

21.7.1980 Kuopio
Tiedot

Petri Mattila

11.1.1970 Tampere
Tiedot


Energiahyökkääjät Suuronen ja Koivisto KooKoohon

Energiahyökkääjät Suuronen ja Koivisto KooKoohon

Energiset laitahyökkääjät Toni Suuronen, 22, ja Kimi Koivisto, 25, siirtyvät KooKoon riveihin. Molempien sopimukset kattavat tulevan Liiga-kauden 2018–2019.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Miro Keskitalolla

KooKoo vahvistuu Miro Keskitalolla

KooKoo vahvistaa rivejään TPS:stä siirtyvällä puolustaja Miro Keskitalolla, 21. Sopimus kattaa kuluvan kauden ja siihen sisältyy optio kaudesta 2018–2019.

Lue lisää
Puolustaja Jyri Niemi Kouvolaan

Puolustaja Jyri Niemi Kouvolaan

Puolustaja Jyri Niemi, 27, vahvistaa KooKoon alakertaa marraskuun maajoukkuetaukoon asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Patrick Bjorkstrand täydentää hyökkäyskaluston

Patrick Bjorkstrand täydentää hyökkäyskaluston

KooKoo ja tanskalaishyökkääjä Patrick Bjorkstrand, 25, ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Michael Keränen KooKoo-paitaan

Michael Keränen KooKoo-paitaan

KooKoon hyökkäysosasto vahvistuu kolme kautta sitten runkosarjan parhaana pelaajana palkitulla Michael Keräsellä.

Lue lisää
Henrik Forsberg ja Ville Järvinen KooKoo-alakertaan

Henrik Forsberg ja Ville Järvinen KooKoo-alakertaan

Puolustajat Henrik Forsberg ja Ville Järvinen siirtyvät KooKoon oranssimustiin väreihin molemmat kahden vuoden sopimuksilla.

Lue lisää