Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petri Mattila jatkaa KooKoossa

Petri Mattila jatkaa KooKoossa

KooKoo on käyttänyt päävalmentaja Petri Mattilan ja valmentaja Jukka Kuusivuoren sopimusoptiot, minkä myötä kaksikko jatkaa Kouvolassa myös Liigassa kausilla 2015-16 ja 2016-17.

Liigaan ensi kaudeksi nouseva Kouvolan KooKoo jatkaa päävalmentaja Petri Mattilan komennossa myös kausilla 2015-2017. Seura päätti käyttää Mattilan ja apuvalmentaja Jukka Kuusivuoren 1+2-vuotisten sopimusten optiot.

- Lähdemme ensi kauteen rookie-joukkueena sijalta 15, joten tämä on meille totta kai iso päätös. Iso tavoitteemme on ensi kaudella pelata uskottavaa liigakiekkoa ja olla uskottava liigaorganisaatio. Uskomme, että Mattilan johdolla onnistumme siinä, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

- Halusimme tuoda asian jo nyt julki, jotta turha spekulointi asian ympäriltä loppuu. Näin joukkue saa työrauhan tämän kauden tavoitteiden, eli runkosarjan voiton ja Mestis-mestaruuden, saavuttamiseksi.

Mattila ja Kuusivuori siirtyivät Kouvolaan täksi kaudeksi Kajaanin Hokista. Mattila valittiin edelliskauden päätteeksi Mestiksen vuoden valmentajaksi.

- Kuusivuoren jatko oli helppo päätös, sillä Jukka ja Pete ovat tehneet yhdessä töitä jo usean vuoden ajan. Kuusivuori otti jo täksi kaudelle ison roolin fysiikkavalmennuksesta, kuten on suunnitelmissa myös ensi kaudella.

- Mattila kantaa päävastuun valmennuksesta, mutta pyrimme rakentamaan valmennuksesta toimivan tiimin, joka pystyy hoitamaan arjen pyörittämisen ammattimaisesti. Nyt voimme rakentaa maltillisesti lopullista valmennusryhmää, kun ensimmäiset nimet ovat tiedossa.

KooKoon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jukka Kuusivuori

21.7.1980 Kuopio
Tiedot

Petri Mattila

11.1.1970 Tampere
Tiedot


Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Mikkelin Jukurien juniorimyllyn 16-vuotiaaksi läpi käynyt Leevi Aaltonen on tehnyt loppukauden 2020–2021 ja kahden seuraavan kauden (2021–2023) sopimuksen KooKoon kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Kouvolalaisjoukkueen rivit vahvistuvat entisestään, kun puolustaja Erik Autio, 25, pukee KooKoon paidan päällensä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

KooKoon hyökkäyspäähän saadaan lisää kanadalaisväriä, kun 28-vuotias oikealta puolelta laukova hyökkääjä Christian Thomas liittyy kouvolalaisjoukkueeseen.

Lue lisää
KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

Hämeenlinnalaislähtöinen puolustaja vahvistaa kouvolalaisjoukkueen alakertaa Liiga-kauden 2020–2021 kauden alla. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää NHL option vuoden loppuun asti.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

Keskushyökkääjä pukee kouvolalaisryhmän paidan päällensä yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

KooKoo vankistaa rivejään ruotsalaisella puolustajalla. Puolustaja Alexander Ytterell, 29, siirtyy KooKoohon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää