Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Haapakoski ja Kauppila KooKoon apuvalmentajiksi

Veikkausvinkit

Haapakoski ja Kauppila KooKoon apuvalmentajiksi

 

KooKoon valmennustiimi vahvistuu Jari Kauppilalla ja Mikko Haapakoskella. Kauppila oli mukana jo päättyneellä kaudella, mutta Haapakoski on kouvolalaisille uusi tuttavuus.

KooKoo lähtee Liigaan varsin tutulla valmennusosastolla. Jo aiemmin julkaistujen päävalmentaja Petri Mattilan ja valmentaja Jukka Kuusivuoren lisäksi Jari Kauppila jatkaa ja Mikko Haapakoski liittyy uutena mukaan. Kauppilan sopimus on 1- ja Haapakosken 1+1-vuotinen.

- Alusta pitäen ajatuksemme on ollut, että valmennustiimiä vahvistetaan, jos ja kun liigapaikka tulee, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen taustoittaa.

Mikko Haapakoski siirtyi Oulun Kärppien A-nuorten valmennukseen pitkän pelaajauransa päätteeksi kaudeksi 2001-02. Sen jälkeen mies on valmentanut päävalmentajana muun muassa Oulun Kärppiä Liigassa ja Joensuun Jokipoikia Mestiksessä.

Päättyneen kauden Haapakoski aloitti TPS:n Liiga-joukkueen valmennustiimissä, mutta kausi päättyi TPS:n A-nuorten päävalmentajana Suomen mestaruuteen.

- Mikko oli meille juuri sopiva vaihtoehto. Olemme todella tyytyväisiä, että hän valitsi KooKoon ja liittyy meidän tiimiimme. Mikon pitkä valmentajakokemus Liiga-ympyröistä ja vankka ammattitaito ovat meille arvokkaita, Kultanen kommentoi.

Kauppila saapui Kouvolaan pelaajaksi kaudeksi 2013-2014 ja nosteli keväällä mestaruuspokaalia kapteenina. Hyökkääjä lopetti pelaajauransa mestaruusjuhliin ja siirtyi päättyneeksi kaudeksi valmennusosastolle.

- ”Kake” täydentää valmennustiimimme ja tuo siihen ainutlaatuisen pelaajakokemuksen ja –taustan. Hänen sitoutuminen ja halu jatkaa KooKoossa ovat meille positiivinen juttu.

KooKoon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Mikko Haapakoski

19.1.1967
Tiedot

Jari Kauppila

23.2.1974 Lammi
Tiedot

Petri Mattila

11.1.1970 Tampere
Tiedot


Tuomas Tuokkola vapautettu päävalmentajan tehtävästä

Tuomas Tuokkola vapautettu päävalmentajan tehtävästä

KooKoo on vapauttanut päävalmentaja Tuomas Tuokkolan tehtävistään.

Lue lisää
Logan Pyett KooKoon alakertaan

Logan Pyett KooKoon alakertaan

Kanadalainen puolustaja Logan Pyett, 30, siirtyy loppukauden ajaksi KooKoon sotisopaan.

Lue lisää
Kim Strömberg Kouvolaan

Kim Strömberg Kouvolaan

Laitahyökkääjä Kim Strömberg nähdään loppukauden ajan KooKoon oranssimustissa väreissä. KooKoo solmi 30-vuotiaan Strömbergin kanssa yksivuotisen sopimuksen, johon sisältyy kahden kuukauden koeaika.

Lue lisää
Energiahyökkääjät Suuronen ja Koivisto KooKoohon

Energiahyökkääjät Suuronen ja Koivisto KooKoohon

Energiset laitahyökkääjät Toni Suuronen, 22, ja Kimi Koivisto, 25, siirtyvät KooKoon riveihin. Molempien sopimukset kattavat tulevan Liiga-kauden 2018–2019.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Miro Keskitalolla

KooKoo vahvistuu Miro Keskitalolla

KooKoo vahvistaa rivejään TPS:stä siirtyvällä puolustaja Miro Keskitalolla, 21. Sopimus kattaa kuluvan kauden ja siihen sisältyy optio kaudesta 2018–2019.

Lue lisää
Puolustaja Jyri Niemi Kouvolaan

Puolustaja Jyri Niemi Kouvolaan

Puolustaja Jyri Niemi, 27, vahvistaa KooKoon alakertaa marraskuun maajoukkuetaukoon asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää