Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Haapakoski ja Kauppila KooKoon apuvalmentajiksi

Haapakoski ja Kauppila KooKoon apuvalmentajiksi

 

KooKoon valmennustiimi vahvistuu Jari Kauppilalla ja Mikko Haapakoskella. Kauppila oli mukana jo päättyneellä kaudella, mutta Haapakoski on kouvolalaisille uusi tuttavuus.

KooKoo lähtee Liigaan varsin tutulla valmennusosastolla. Jo aiemmin julkaistujen päävalmentaja Petri Mattilan ja valmentaja Jukka Kuusivuoren lisäksi Jari Kauppila jatkaa ja Mikko Haapakoski liittyy uutena mukaan. Kauppilan sopimus on 1- ja Haapakosken 1+1-vuotinen.

- Alusta pitäen ajatuksemme on ollut, että valmennustiimiä vahvistetaan, jos ja kun liigapaikka tulee, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen taustoittaa.

Mikko Haapakoski siirtyi Oulun Kärppien A-nuorten valmennukseen pitkän pelaajauransa päätteeksi kaudeksi 2001-02. Sen jälkeen mies on valmentanut päävalmentajana muun muassa Oulun Kärppiä Liigassa ja Joensuun Jokipoikia Mestiksessä.

Päättyneen kauden Haapakoski aloitti TPS:n Liiga-joukkueen valmennustiimissä, mutta kausi päättyi TPS:n A-nuorten päävalmentajana Suomen mestaruuteen.

- Mikko oli meille juuri sopiva vaihtoehto. Olemme todella tyytyväisiä, että hän valitsi KooKoon ja liittyy meidän tiimiimme. Mikon pitkä valmentajakokemus Liiga-ympyröistä ja vankka ammattitaito ovat meille arvokkaita, Kultanen kommentoi.

Kauppila saapui Kouvolaan pelaajaksi kaudeksi 2013-2014 ja nosteli keväällä mestaruuspokaalia kapteenina. Hyökkääjä lopetti pelaajauransa mestaruusjuhliin ja siirtyi päättyneeksi kaudeksi valmennusosastolle.

- ”Kake” täydentää valmennustiimimme ja tuo siihen ainutlaatuisen pelaajakokemuksen ja –taustan. Hänen sitoutuminen ja halu jatkaa KooKoossa ovat meille positiivinen juttu.

KooKoon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Mikko Haapakoski

19.1.1967
Tiedot

Jari Kauppila

23.2.1974 Lammi
Tiedot

Petri Mattila

11.1.1970 Tampere
Tiedot


Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Mikkelin Jukurien juniorimyllyn 16-vuotiaaksi läpi käynyt Leevi Aaltonen on tehnyt loppukauden 2020–2021 ja kahden seuraavan kauden (2021–2023) sopimuksen KooKoon kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Kouvolalaisjoukkueen rivit vahvistuvat entisestään, kun puolustaja Erik Autio, 25, pukee KooKoon paidan päällensä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

KooKoon hyökkäyspäähän saadaan lisää kanadalaisväriä, kun 28-vuotias oikealta puolelta laukova hyökkääjä Christian Thomas liittyy kouvolalaisjoukkueeseen.

Lue lisää
KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

Hämeenlinnalaislähtöinen puolustaja vahvistaa kouvolalaisjoukkueen alakertaa Liiga-kauden 2020–2021 kauden alla. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää NHL option vuoden loppuun asti.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

Keskushyökkääjä pukee kouvolalaisryhmän paidan päällensä yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

KooKoo vankistaa rivejään ruotsalaisella puolustajalla. Puolustaja Alexander Ytterell, 29, siirtyy KooKoohon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää