Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KooKoo julkaisi Liiga-joukkueensa rungon

KooKoo julkaisi Liiga-joukkueensa rungon

 

KooKoolla on kasassa 20 sopimusta ja viisi juniorisopimusta syyskuussa alkavaa Liiga-kautta varten. KooKoo nousee 25 vuoden tauon jälkeen takaisin kotimaisen jääkiekkoilun pääsarjaan.

Joukkue vahvistuu ulkopuolelta maalivahti Juha Järvenpäällä ja puolustajilla Mikael Kurki, Ari Vallin, Ossi-Petteri Grönholm, Julius Nyqvist sekä Mikko Lehtonen. Lisäksi hyökkääjät Jarkko Malinen ja Toni Hyvärinen siirtyvät Kouvolaan.

Järvenpää saapuu KooKoohon Tampereen Ilveksestä, Ari Vallin Oulun Kärpistä, Ossi-Petteri Grönholm Hämeenlinnan Pallokerhosta, Julius Nyqvist Helsingin IFK:sta, Mikko Lehtonen TUTO:sta ja Mikael Kurki Ruotsin Allsvenskan-seura Karlskronasta.

Jarkko Malinen pelasi viime kaudella Tampereen Tapparassa ja Toni Hyvärinen Kuopion KalPassa.

KooKoossa jatkavat edelliskaudelta tutut maalivahti Frédéric Cloutier, puolustajat Tuukka Laakso, Marlo Koponen ja Markus Västilä sekä hyökkääjät  Olli Julkunen, Jan-Mikael Juutilainen, Aki Kangasmäki, Mika Koivisto, Tomi Peltonen, Juuso Rajala, Teemu Rinkinen, ja Mikko Virtanen.

KooKoolla on nyt sopimus kahden maalivahdin, kahdeksan puolustajan ja kymmenen hyökkääjän kanssa. Joukkue hakee miehistöönsä vielä lisävahvistuksia ennen syyskuussa starttaavaa Liiga-kautta.

- Joukkuetta on rakennettu harkiten ja maltilla. Etenkin hyökkäykseen olemme hakeneet ulkoa lähinnä vain kärkiketjujen pelaajia ja se työ jatkuu edelleen. Joukkuetta tullaan vielä vahvistamaan usealla pelaajalla kevään ja kesän aikana, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Juha Järvenpään, Ossi-Petteri Grönholmin, Julius Nyqvistin, Mikko Lehtosen ja Jarkko Malisen sopimukset ovat kaksivuotisia, Mika Koiviston ja Toni Hyvärisen 1+1-vuotisia sekä muiden yksivuotisia.

Näiden 20 nimen lisäksi KooKoo on solminut sopimuksen viiden alle 19-vuotiaan juniorin kanssa. Sopimuksen nuorista saivat hyökkääjät Tuomas Kinnunen, Niki Koskinen, Oskari Levänen, sekä Sami Tamminen ja puolustaja Arttu Pelli.

Kinnusen, Koskisen ja Tammisen sopimukset jatkuvat, Levänen ja Pelli ovat uusia sopimuspelaajia. Pelli pelasi edelliskauden SaiPan A-nuorissa, Koskinen lainalla Pelicansin A-nuorissa ja Levänen KooKoon B-nuorissa. 

KooKoon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLeevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Mikkelin Jukurien juniorimyllyn 16-vuotiaaksi läpi käynyt Leevi Aaltonen on tehnyt loppukauden 2020–2021 ja kahden seuraavan kauden (2021–2023) sopimuksen KooKoon kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Kouvolalaisjoukkueen rivit vahvistuvat entisestään, kun puolustaja Erik Autio, 25, pukee KooKoon paidan päällensä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

KooKoon hyökkäyspäähän saadaan lisää kanadalaisväriä, kun 28-vuotias oikealta puolelta laukova hyökkääjä Christian Thomas liittyy kouvolalaisjoukkueeseen.

Lue lisää
KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

Hämeenlinnalaislähtöinen puolustaja vahvistaa kouvolalaisjoukkueen alakertaa Liiga-kauden 2020–2021 kauden alla. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää NHL option vuoden loppuun asti.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

Keskushyökkääjä pukee kouvolalaisryhmän paidan päällensä yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

KooKoo vankistaa rivejään ruotsalaisella puolustajalla. Puolustaja Alexander Ytterell, 29, siirtyy KooKoohon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää