Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juha-Pekka Haataja Kouvolaan

Juha-Pekka Haataja Kouvolaan

 

KooKoo vahvistuu loppukaudeksi Liigan entisellä maali- ja pistepörssivoittajalla Juha-Pekka Haatajalla.

Hyökkääjä Juha-Pekka Haataja siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella Kouvolan KooKoon riveihin.

- On KooKoolle ja koko Liigalle hieno asia saada Juha-Pekka Haatajan tasoinen paluumuuttaja. Hän on näyttänyt, että pystyy olla Liigassa todella tehokas ja johtava pelaaja, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen iloitsee.

- Olemme jo jonkin aikaa kartoittaneet mahdollista hyökkääjää vahvistamaan joukkuetta ja nyt löysimme huippuvahvistuksen. Pelaajabudjetissa oli tilaa Haatajan hankintaan. Nyt joukkue on valmis.

Haataja on pelannut Liigaa aiemmin kasvattajaseuransa Oulun Kärppien ja Rauman Lukon sekä Helsingin IFK:n väreissä. Hyökkääjä on juhlinut yhteensä kolmea Suomen mestaruutta Kärpissä ja HIFK:ssa. Haataja voitti Liigan maali- ja pistepörssin kaudella 2012-2013.

Kauden 2013-2014 Haataja pelasi KHL:ssä, viime kauden alun Oulun Kärpissä ja kevään Ruotsissa MODO:ssa. Myös kuluvan kauden laituri aloitti MODO:ssa ennen siirtymistään Kouvolaan.

- Kesällä MODO:hon tuli uusi kanadalaisvalmentaja, joka toi mukanaan kahdeksan kanadalaista pelaajaa. Minulla oli alla tosi hyvä ja terve kesä, jota en halunnut heittää hukkaan, Haataja taustoittaa siirtonsa syitä.

Haataja otti ensikosketuksen Kouvolan Lumon Areenan jäähän sunnuntaina ja liittyi joukkueen mukaan maanantaina.

- Tämä on minulle hieno ja mielenkiintoinen haaste. Olen aiemmin pelannut vain kärkeen kaavailluissa joukkueissa, joissa rutiinisuorituskin on riittänyt. On pelaajille hyvä asia, että ennen peliä tiedostaa jokaisen pisteen olevan tiukassa, Haataja pohtii.

KooKoon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJuha-PekkaHaataja

Juha-Pekka Haataja

31.10.1982 Oulu
Tiedot


Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Mikkelin Jukurien juniorimyllyn 16-vuotiaaksi läpi käynyt Leevi Aaltonen on tehnyt loppukauden 2020–2021 ja kahden seuraavan kauden (2021–2023) sopimuksen KooKoon kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Kouvolalaisjoukkueen rivit vahvistuvat entisestään, kun puolustaja Erik Autio, 25, pukee KooKoon paidan päällensä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

KooKoon hyökkäyspäähän saadaan lisää kanadalaisväriä, kun 28-vuotias oikealta puolelta laukova hyökkääjä Christian Thomas liittyy kouvolalaisjoukkueeseen.

Lue lisää
KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

Hämeenlinnalaislähtöinen puolustaja vahvistaa kouvolalaisjoukkueen alakertaa Liiga-kauden 2020–2021 kauden alla. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää NHL option vuoden loppuun asti.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

Keskushyökkääjä pukee kouvolalaisryhmän paidan päällensä yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

KooKoo vankistaa rivejään ruotsalaisella puolustajalla. Puolustaja Alexander Ytterell, 29, siirtyy KooKoohon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää