Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juha-Pekka Haataja Kouvolaan

Juha-Pekka Haataja Kouvolaan

 

KooKoo vahvistuu loppukaudeksi Liigan entisellä maali- ja pistepörssivoittajalla Juha-Pekka Haatajalla.

Hyökkääjä Juha-Pekka Haataja siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella Kouvolan KooKoon riveihin.

- On KooKoolle ja koko Liigalle hieno asia saada Juha-Pekka Haatajan tasoinen paluumuuttaja. Hän on näyttänyt, että pystyy olla Liigassa todella tehokas ja johtava pelaaja, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen iloitsee.

- Olemme jo jonkin aikaa kartoittaneet mahdollista hyökkääjää vahvistamaan joukkuetta ja nyt löysimme huippuvahvistuksen. Pelaajabudjetissa oli tilaa Haatajan hankintaan. Nyt joukkue on valmis.Haataja on pelannut Liigaa aiemmin kasvattajaseuransa Oulun Kärppien ja Rauman Lukon sekä Helsingin IFK:n väreissä. Hyökkääjä on juhlinut yhteensä kolmea Suomen mestaruutta Kärpissä ja HIFK:ssa. Haataja voitti Liigan maali- ja pistepörssin kaudella 2012-2013.

Kauden 2013-2014 Haataja pelasi KHL:ssä, viime kauden alun Oulun Kärpissä ja kevään Ruotsissa MODO:ssa. Myös kuluvan kauden laituri aloitti MODO:ssa ennen siirtymistään Kouvolaan.

- Kesällä MODO:hon tuli uusi kanadalaisvalmentaja, joka toi mukanaan kahdeksan kanadalaista pelaajaa. Minulla oli alla tosi hyvä ja terve kesä, jota en halunnut heittää hukkaan, Haataja taustoittaa siirtonsa syitä.

Haataja otti ensikosketuksen Kouvolan Lumon Areenan jäähän sunnuntaina ja liittyi joukkueen mukaan maanantaina.

- Tämä on minulle hieno ja mielenkiintoinen haaste. Olen aiemmin pelannut vain kärkeen kaavailluissa joukkueissa, joissa rutiinisuorituskin on riittänyt. On pelaajille hyvä asia, että ennen peliä tiedostaa jokaisen pisteen olevan tiukassa, Haataja pohtii.

KooKoon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJuha-PekkaHaataja

Juha-Pekka Haataja

31.10.1982 Oulu
Tiedot


Tuomas Tuokkola vapautettu päävalmentajan tehtävästä

Tuomas Tuokkola vapautettu päävalmentajan tehtävästä

KooKoo on vapauttanut päävalmentaja Tuomas Tuokkolan tehtävistään.

Lue lisää
Logan Pyett KooKoon alakertaan

Logan Pyett KooKoon alakertaan

Kanadalainen puolustaja Logan Pyett, 30, siirtyy loppukauden ajaksi KooKoon sotisopaan.

Lue lisää
Kim Strömberg Kouvolaan

Kim Strömberg Kouvolaan

Laitahyökkääjä Kim Strömberg nähdään loppukauden ajan KooKoon oranssimustissa väreissä. KooKoo solmi 30-vuotiaan Strömbergin kanssa yksivuotisen sopimuksen, johon sisältyy kahden kuukauden koeaika.

Lue lisää
Energiahyökkääjät Suuronen ja Koivisto KooKoohon

Energiahyökkääjät Suuronen ja Koivisto KooKoohon

Energiset laitahyökkääjät Toni Suuronen, 22, ja Kimi Koivisto, 25, siirtyvät KooKoon riveihin. Molempien sopimukset kattavat tulevan Liiga-kauden 2018–2019.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Miro Keskitalolla

KooKoo vahvistuu Miro Keskitalolla

KooKoo vahvistaa rivejään TPS:stä siirtyvällä puolustaja Miro Keskitalolla, 21. Sopimus kattaa kuluvan kauden ja siihen sisältyy optio kaudesta 2018–2019.

Lue lisää
Puolustaja Jyri Niemi Kouvolaan

Puolustaja Jyri Niemi Kouvolaan

Puolustaja Jyri Niemi, 27, vahvistaa KooKoon alakertaa marraskuun maajoukkuetaukoon asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää