Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Logan Pyett KooKoon alakertaan

Logan Pyett KooKoon alakertaan

 

Kanadalainen puolustaja Logan Pyett, 30, siirtyy loppukauden ajaksi KooKoon sotisopaan.

– Logan on kokenut paljon sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Hän arvostaa mahdollisuutta palata huippukiekkoon ja haluaa käyttää sen hyväkseen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo.

– Alakertamme on poissaolojen takia kovilla. Logan on jo kiinni pelirytmissä ja pystyy auttamaan meitä heti.

Pyett on 179-senttinen ja 90-kiloinen kokonaisvaltainen puolustaja. Kanadalainen on pelannut urallaan AHL:ssä kuuden kauden aikana yhteensä 372 ottelua tehoin 30+103 ja KHL:ssä kahdella kaudella yhteensä 103 ottelua pistein 11+20.

– Haluan ajatella, että tässä vaiheessa uraa olen kokonaisvaltainen pelaaja. Pyrin auttamaan joukkuetta monipuolisesti sekä puolustus- että hyökkäyspäässä, Pyett sanoo.

Puolustajan viime vuodet ovat olleet vaiheikkaita. Kahden KHL-kauden jälkeen Pyett palasi Pohjois-Amerikkaan, mutta joutui terveysongelmien takia olemaan poissa kaukalosta kahden kauden ajan. Viime kaudella mies palasi jääkiekon pariin Japanissa.

– Jos esimerkkini voi auttaa muita sairauksista kärsineitä, se on upeaa. Muuten en odota saavani erityiskohtelua. Olen todella iloinen, että voin taas pelata jääkiekkoa, koska se on ollut koko elämäni lapsesta saakka.

– Hyvä ystäväni Logan Stephenson pelaa Japanissa, ja hän ehdotti, että tulisin sinne ja pitäisimme yhdessä hauskaa. Mietin, että miksipä ei. Se oli todella hyvä päätös ja kaikki sujui hienosti.

Kuluvan kauden Pyett aloitti AHL-joukkue Hershey Bearsissa, mutta purki sopimuksensa, kun KooKoo-mahdollisuus avautui.

– Asiat eivät menneet alkukaudella aivan kuten olisin halunnut, joten nyt olen täällä. Ja olen innoissani! Tämä on uusi alku minulle. Olo tuntuu hyvältä ja olen valmis pelaamaan.

Pyett on alle 20-vuotiaiden maailmanmestari kaudelta 2007–2008 ja puolustaja toimi myös joukkueen varakapteenina. Samalla kaudella puolustaja oli myös Regina Patsin WHL-joukkueen kapteeni. Detroit Red Wings varasi Pyettin kesän 2006 NHL-varaustilaisuudessa.

Kanadalainen saapui Kouvolaan sunnuntaina ja liittyi joukkueen mukaan maanantaiaamuna. Puolustaja pelaa oranssimustissa numerolla 39.

– Olen itse asiassa ollut Kouvolassa aiemminkin! Elokuussa 2014 olimme KHL-joukkueemme kanssa täällä kaksi viikkoa leirillä. En muista kaupungista kuitenkaan hirveästi, koska treenasimme niin paljon.

– En tiedä Suomesta vielä juuri mitään, muuta kuin sen, että täällä on pimeää! Kun heräsin aamulla, niin minun täytyi tarkistaa kellonaika puhelimesta pari kertaa. Se oli outoa, mutta sopeudun kyllä.

KooKoon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLeevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Mikkelin Jukurien juniorimyllyn 16-vuotiaaksi läpi käynyt Leevi Aaltonen on tehnyt loppukauden 2020–2021 ja kahden seuraavan kauden (2021–2023) sopimuksen KooKoon kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Kouvolalaisjoukkueen rivit vahvistuvat entisestään, kun puolustaja Erik Autio, 25, pukee KooKoon paidan päällensä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

KooKoon hyökkäyspäähän saadaan lisää kanadalaisväriä, kun 28-vuotias oikealta puolelta laukova hyökkääjä Christian Thomas liittyy kouvolalaisjoukkueeseen.

Lue lisää
KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

Hämeenlinnalaislähtöinen puolustaja vahvistaa kouvolalaisjoukkueen alakertaa Liiga-kauden 2020–2021 kauden alla. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää NHL option vuoden loppuun asti.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

Keskushyökkääjä pukee kouvolalaisryhmän paidan päällensä yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

KooKoo vankistaa rivejään ruotsalaisella puolustajalla. Puolustaja Alexander Ytterell, 29, siirtyy KooKoohon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää