Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KooKoon sopeuttamistoimet koronakriisissä

KooKoon sopeuttamistoimet koronakriisissä

KooKoo on sopinut pelaajien, valmentajien, huollon ja muun taustaorganisaation sekä ravintola- ja toimistohenkilökunnan kanssa taloudellisista sopeuttamistoimenpiteistä. ​​​​​​​

Koronaviruspandemia aiheuttaa ihmisille ja yrityksille suuria huolenaiheita Suomessa ja koko maailmassa. KooKoo Hockey Oy kärsii koronakriisin vuoksi merkittäviä taloudellisia menetyksiä, jotka pakottavat seuran sopeuttamaan toimintaansa.

KooKoo on sopinut henkilökuntansa kanssa taloudellisista sopeutustoimenpiteistä koronapandemian taloudellisten vaikutusten minimoimiseksi.

– Neuvottelut sujuivat kaikkien tahojen kanssa koko ajan hyvässä hengessä. Haluankin kiittää kaikkia 45 työntekijäämme asiallisista ja avoimista neuvotteluista, sanoo KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

– Tilanne ei ole kenellekään helppo tai mieluisa. Löysimme yhdessä ratkaisut, jotka ovat seuralle kokonaisuutena merkittäviä, mutta eivät yksilöille kohtuuttomia.

Pelaajia ei lomauteta, sillä lähes kaikkien pelaajien kanssa päästiin sopimukseen palkkaleikkauksista. Kahden pelaajan osalta keskustelut säästöjen toteutustavasta ovat vielä kesken. Palkkaleikkausten ulkopuolelle jäävät pienimpien palkkaluokkien pelaajat.

– Elämme tällä hetkellä erikoisia ja monella tapaa haastavia aikoja. Maailma on taloudellisesti kovilla ja se vaikuttaa tottakai myös meihin. On selvää, että seuramme ja koko Liiga saivat kovan iskun, kun pudotuspelit jouduttiin perumaan, sanoo neuvotteluissa mukana ollut KooKoon kapteeni Alexander Bonsaksen.

– Olemme kaikki samassa veneessä ja on selvää, että pelaajien täytyy osaltaan osallistua talkoisiin. Nyt toivomme, että koronatilanne ei kestäisi enää kauaa, jotta pääsisimme palaamaan normaaliin arkeen mahdollisimman nopeasti.

– Kannattajillemme haluan vielä sanoa sen, että pysykää positiivisina ja terveinä! Yhdessä teemme ensi kaudella taas unohtumattomia muistoja!

Valmentajista, huoltajista ja muusta taustatiimistä osa lomautetaan ja osalle tulee palkkaleikkauksia. Joukkue harjoittelee tällä hetkellä omatoimisesti henkilökohtaisten harjoitusohjelmien mukaan.

Toimiston henkilökunta lomautetaan porrastetusti kevään, kesän ja syksyn aikana 30–90 päiväksi. Toimisto palvelee asiakkaita arkisin tiistaista torstaihin kello 10–16.

KooKoo sitoutui neuvotteluissa hyvittämään sopeutustoimenpiteiden aiheuttamia tulonmenetyksiä takaisin henkilöstölle, jos yhdessä sovitut kriteerit täyttyvät tilikaudella 1.5.2020–30.4.2021.

Lähde: kookoo.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLeevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Mikkelin Jukurien juniorimyllyn 16-vuotiaaksi läpi käynyt Leevi Aaltonen on tehnyt loppukauden 2020–2021 ja kahden seuraavan kauden (2021–2023) sopimuksen KooKoon kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Kouvolalaisjoukkueen rivit vahvistuvat entisestään, kun puolustaja Erik Autio, 25, pukee KooKoon paidan päällensä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

KooKoon hyökkäyspäähän saadaan lisää kanadalaisväriä, kun 28-vuotias oikealta puolelta laukova hyökkääjä Christian Thomas liittyy kouvolalaisjoukkueeseen.

Lue lisää
KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

Hämeenlinnalaislähtöinen puolustaja vahvistaa kouvolalaisjoukkueen alakertaa Liiga-kauden 2020–2021 kauden alla. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää NHL option vuoden loppuun asti.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

Keskushyökkääjä pukee kouvolalaisryhmän paidan päällensä yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

KooKoo vankistaa rivejään ruotsalaisella puolustajalla. Puolustaja Alexander Ytterell, 29, siirtyy KooKoohon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää