Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KooKoon sopeuttamistoimet koronakriisissä

KooKoon sopeuttamistoimet koronakriisissä

KooKoo on sopinut pelaajien, valmentajien, huollon ja muun taustaorganisaation sekä ravintola- ja toimistohenkilökunnan kanssa taloudellisista sopeuttamistoimenpiteistä. ​​​​​​​

Koronaviruspandemia aiheuttaa ihmisille ja yrityksille suuria huolenaiheita Suomessa ja koko maailmassa. KooKoo Hockey Oy kärsii koronakriisin vuoksi merkittäviä taloudellisia menetyksiä, jotka pakottavat seuran sopeuttamaan toimintaansa.

KooKoo on sopinut henkilökuntansa kanssa taloudellisista sopeutustoimenpiteistä koronapandemian taloudellisten vaikutusten minimoimiseksi.

– Neuvottelut sujuivat kaikkien tahojen kanssa koko ajan hyvässä hengessä. Haluankin kiittää kaikkia 45 työntekijäämme asiallisista ja avoimista neuvotteluista, sanoo KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

– Tilanne ei ole kenellekään helppo tai mieluisa. Löysimme yhdessä ratkaisut, jotka ovat seuralle kokonaisuutena merkittäviä, mutta eivät yksilöille kohtuuttomia.

Pelaajia ei lomauteta, sillä lähes kaikkien pelaajien kanssa päästiin sopimukseen palkkaleikkauksista. Kahden pelaajan osalta keskustelut säästöjen toteutustavasta ovat vielä kesken. Palkkaleikkausten ulkopuolelle jäävät pienimpien palkkaluokkien pelaajat.

– Elämme tällä hetkellä erikoisia ja monella tapaa haastavia aikoja. Maailma on taloudellisesti kovilla ja se vaikuttaa tottakai myös meihin. On selvää, että seuramme ja koko Liiga saivat kovan iskun, kun pudotuspelit jouduttiin perumaan, sanoo neuvotteluissa mukana ollut KooKoon kapteeni Alexander Bonsaksen.

– Olemme kaikki samassa veneessä ja on selvää, että pelaajien täytyy osaltaan osallistua talkoisiin. Nyt toivomme, että koronatilanne ei kestäisi enää kauaa, jotta pääsisimme palaamaan normaaliin arkeen mahdollisimman nopeasti.

– Kannattajillemme haluan vielä sanoa sen, että pysykää positiivisina ja terveinä! Yhdessä teemme ensi kaudella taas unohtumattomia muistoja!

Valmentajista, huoltajista ja muusta taustatiimistä osa lomautetaan ja osalle tulee palkkaleikkauksia. Joukkue harjoittelee tällä hetkellä omatoimisesti henkilökohtaisten harjoitusohjelmien mukaan.

Toimiston henkilökunta lomautetaan porrastetusti kevään, kesän ja syksyn aikana 30–90 päiväksi. Toimisto palvelee asiakkaita arkisin tiistaista torstaihin kello 10–16.

KooKoo sitoutui neuvotteluissa hyvittämään sopeutustoimenpiteiden aiheuttamia tulonmenetyksiä takaisin henkilöstölle, jos yhdessä sovitut kriteerit täyttyvät tilikaudella 1.5.2020–30.4.2021.

Lähde: kookoo.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKim Strömberg lähtee KooKoosta

Kim Strömberg lähtee KooKoosta

KooKoo ja keskushyökkääjä ovat purkaneet sopimuksensa.

Lue lisää
Tuomas Tuokkola vapautettu päävalmentajan tehtävästä

Tuomas Tuokkola vapautettu päävalmentajan tehtävästä

KooKoo on vapauttanut päävalmentaja Tuomas Tuokkolan tehtävistään.

Lue lisää
Logan Pyett KooKoon alakertaan

Logan Pyett KooKoon alakertaan

Kanadalainen puolustaja Logan Pyett, 30, siirtyy loppukauden ajaksi KooKoon sotisopaan.

Lue lisää
Kim Strömberg Kouvolaan

Kim Strömberg Kouvolaan

Laitahyökkääjä Kim Strömberg nähdään loppukauden ajan KooKoon oranssimustissa väreissä. KooKoo solmi 30-vuotiaan Strömbergin kanssa yksivuotisen sopimuksen, johon sisältyy kahden kuukauden koeaika.

Lue lisää
Energiahyökkääjät Suuronen ja Koivisto KooKoohon

Energiahyökkääjät Suuronen ja Koivisto KooKoohon

Energiset laitahyökkääjät Toni Suuronen, 22, ja Kimi Koivisto, 25, siirtyvät KooKoon riveihin. Molempien sopimukset kattavat tulevan Liiga-kauden 2018–2019.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Miro Keskitalolla

KooKoo vahvistuu Miro Keskitalolla

KooKoo vahvistaa rivejään TPS:stä siirtyvällä puolustaja Miro Keskitalolla, 21. Sopimus kattaa kuluvan kauden ja siihen sisältyy optio kaudesta 2018–2019.

Lue lisää