Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mika Pasasesta MyPan uusi päävalmentaja

Mika Pasasesta MyPan uusi päävalmentaja

MyPa on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Mika Pasasen. Pasanen on toiminut edelliset seitsemän vuotta Mikkelin Palloilijoiden organisaatiossa erilaisissa tehtävissä. Edelliset kolme vuotta Pasanen toimi Mikkelin Palloilijoiden edustusjoukkueen valmentajana.

- Mika Pasanen teki vaikutuksen ammattimaisella otteella ja tavoitteellisella asenteella. Haimme valmentajaa, joka pystyy kehittämään nuorta joukkuetta sekä yksilöinä, että joukkueena. Näytti selvältä että MyPa ja Mika ovat paras vaihtoehto molemmin puolin. Sopimus on toistaiseksi voimassa ja tavoitteena on rakentaa vuosia kestävä yhteistyö. Todella hienoa saada Mika Myllykoskelle. - MyPan puheenjohtaja Risto Oksanen ilakoi.

Pasanen on innoissaan uudesta haasteestaan.

- Hieno juttu tulla valituksi MyPan uudeksi päävalmentajaksi. Seitsemän vuotta on vierähtänyt MP:n organisaatiossa Mikkelissä, joista edelliset kolme vuotta olin edustusjoukkueen mukana valmentajana. Nyt on todella hienoa päästä aloittamaan uudet haasteet Myllykoskella MyPan päävalmentajana.

Pasanen avaa syitä miksi juuri MyPa kiinnosti häntä.

- MyPan nousu Kakkoseen oli iso syy ja MyPa on perinteikäs seura jossa on loistavat olosuhteet. Etenkin Kakkosen tasolle aivan poikkeuksellisen hyvät pelata ja harjoitella. Näiden vuoksi päätös oli helppo tehdä.

Ennestään tuttuja pelaajia MyPan viime kauden rosterista ei ole.

- Henkilökohtaisesti en vielä tunne ketään, mutta tottakai nimeltä tiedän. Olen myös muutamia pelejä nähnyt menneeltä kaudelta. Potentiaalia joukkueessa on, kunhan saadaan joukkueen runko jatkamaan myös tulevalle kaudelle. Todella positiivinen ja luottavainen fiilis, että saadaan hyvä kausi.

Pasanen avasi hieman minkälaista peliä haluaa joukkueen pelaavan.

- Ensin pitää tutustua paremmin pelaajiin ja katsoa minkälaisia pelaajia meillä on. Haluan kuitenkin että puolustussuuntaan ollaan tietyllä tavalla aggressiivisia ja erittäin kollektiivisia. Hyökkäyssuuntaan varioidaan erittäin paljon. Tottakai ottelusuunnitelmat vaikuttaa pelitapaan aika paljon.

Ensi kauden tavoitteet ovat selkeät.

- Kyllä me lähdetään jokaista peliä voittamaan ja isona tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia eteenpäin. Ihan ensiksi on kuitenkin tärkeää tutustua kunnolla pelaajiin.

Lopuksi Pasanen lähettää terveisiä faneille.

- Tervetuloa ensi kaudella kannustamaan joukkuetta. Me aloitetaan harjoittelu joulukuun alussa ja tehdään töitä että ollaan valmiita kun sarja käynnistyy. Tiedän että Myllykoskella on loistavat fanit ja toivotaan, että joukkue saa tukea sitä kautta.

Pasanen aloittaa työnsä päävalmentajana 1.12.2023.

Lähde: mypa.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Olli Kähkönen jatkaa MyPassa

Olli Kähkönen jatkaa MyPassa

Kauden 2023 kapteeni jatkaa MyPassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää