Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Anni Mäkitalo on sopeutunut Catziin

 

Anni Mäkitalo on sopeutunut Catziin


Catz on kesälomansa viettänyt ja joukkue on jo muutaman viikon ajan painanut töitä hiki hatussa, jotta kissalauma tulee olemaan valmiina puolustamaan tuplamestaruuttaan alkavalla kaudella. Kissalaumassa ovat jälleen muutoksen tuulet puhaltaneet kesän aikana pelaajien vaihduttua, mutta toki jatkuvuuttakin on saatu muutamien avainpelaajien ja koko valmennusjohdon muodossa. Viime kaudella Tsekin pääsarjassa pelannut Anni Mäkitalo on yksi uusista kissoista ja Anni onkin kotiutunut Lappeenrantaan omien sanojensa mukaan vallan mainiosti. "Olen sopeutunut tosi hyvin, mut on otettu vastaan joukkueeseen hyvin. Ei mulla ole mitään negatiivista sanottavaa."

Kova treeni maistuu

Anni on pitänyt paljon uuden joukkueensa harjoituksista, mutta muistuttaa vauhdin tulevan varmasti vain kasvamaan. "Harjoitukset ovat olleet hyviä, toistaiseksi ollaan pelattu paljon, mutta kuvioita käydään varmasti lisää sitten kun kaikki pelaajat tulevat mukaan. Nyt meiltä puuttuu vielä tärkeitä pelaajia." Anni on luottavainen kissalauman mahdollisuuksista tulevalla kaudella. "Meillä tulee olemaan yksi parhaista joukkueista, olen todella innoissani tulevasta kaudesta." Arttu Rossin fysiikkaharjoitukset ovat koulineet kissalaumaa tarvittavan kovaan kuntoon jo usean vuoden ajan ja Anni on pitänyt Artun kuntokoulun opetussuunnitelmasta, vaikka muistuttaakin aiemminkin olleensa hyvässä valmennuksessa. "Artun treenit ovat olleet hirveän hyviä!"

Kesä koriksen ehdoilla

Yksi vuosi ulkomailla teki toisesta muutosta huomattavasti helpompaa Annille ja hieman naureskellen Anni toteaa Lappeenrantaan tulon olleen asumisen kannalta ihan hyvä muutos. "Nyt on muuttaminen ollut helpompaa kun jo vuoden olin muualla ja ehkä se on ihan hyvä olla muualla kuin kotinurkissa." Tsekin reissu oli varmasti hieno kokemus, mutta Anni muistuttaa elämän muista tärkeistä asioista, joita ei pidä unohtaa. "Nyt on taas kiva olla lähellä perhettä. Muutakin sukuani asuu täällä Lappeenrannassa." Kesällä Annilla on kuitenkin kiirettä riittänyt, mutta hieman omaakin aikaa on löytynyt. "Oli kiva, kun keväällä palattuani Tsekistä ehdin käydä isääni moikkamassa Englannissa. Sitten olikin maajoukkuekesän vuoro ja kun se loppui niin  mulla oli kahden viikon tauko ennen tänne tuloani." Anni otti kahden viikon lomastaan ilon irti ennen kissalauman kanssa työhaalareiden päälle pukemista. "Silloin ehdin käydä lomalla Kreikassa. Kesäni on tosiaan ollut koriksentäyteinen ja täytyy myöntää että on ollut tosi hauskaa."

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää