Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Anni Mäkitalo on sopeutunut Catziin

Veikkausvinkit

 

Anni Mäkitalo on sopeutunut Catziin


Catz on kesälomansa viettänyt ja joukkue on jo muutaman viikon ajan painanut töitä hiki hatussa, jotta kissalauma tulee olemaan valmiina puolustamaan tuplamestaruuttaan alkavalla kaudella. Kissalaumassa ovat jälleen muutoksen tuulet puhaltaneet kesän aikana pelaajien vaihduttua, mutta toki jatkuvuuttakin on saatu muutamien avainpelaajien ja koko valmennusjohdon muodossa. Viime kaudella Tsekin pääsarjassa pelannut Anni Mäkitalo on yksi uusista kissoista ja Anni onkin kotiutunut Lappeenrantaan omien sanojensa mukaan vallan mainiosti. "Olen sopeutunut tosi hyvin, mut on otettu vastaan joukkueeseen hyvin. Ei mulla ole mitään negatiivista sanottavaa."

Kova treeni maistuu

Anni on pitänyt paljon uuden joukkueensa harjoituksista, mutta muistuttaa vauhdin tulevan varmasti vain kasvamaan. "Harjoitukset ovat olleet hyviä, toistaiseksi ollaan pelattu paljon, mutta kuvioita käydään varmasti lisää sitten kun kaikki pelaajat tulevat mukaan. Nyt meiltä puuttuu vielä tärkeitä pelaajia." Anni on luottavainen kissalauman mahdollisuuksista tulevalla kaudella. "Meillä tulee olemaan yksi parhaista joukkueista, olen todella innoissani tulevasta kaudesta." Arttu Rossin fysiikkaharjoitukset ovat koulineet kissalaumaa tarvittavan kovaan kuntoon jo usean vuoden ajan ja Anni on pitänyt Artun kuntokoulun opetussuunnitelmasta, vaikka muistuttaakin aiemminkin olleensa hyvässä valmennuksessa. "Artun treenit ovat olleet hirveän hyviä!"

Kesä koriksen ehdoilla

Yksi vuosi ulkomailla teki toisesta muutosta huomattavasti helpompaa Annille ja hieman naureskellen Anni toteaa Lappeenrantaan tulon olleen asumisen kannalta ihan hyvä muutos. "Nyt on muuttaminen ollut helpompaa kun jo vuoden olin muualla ja ehkä se on ihan hyvä olla muualla kuin kotinurkissa." Tsekin reissu oli varmasti hieno kokemus, mutta Anni muistuttaa elämän muista tärkeistä asioista, joita ei pidä unohtaa. "Nyt on taas kiva olla lähellä perhettä. Muutakin sukuani asuu täällä Lappeenrannassa." Kesällä Annilla on kuitenkin kiirettä riittänyt, mutta hieman omaakin aikaa on löytynyt. "Oli kiva, kun keväällä palattuani Tsekistä ehdin käydä isääni moikkamassa Englannissa. Sitten olikin maajoukkuekesän vuoro ja kun se loppui niin  mulla oli kahden viikon tauko ennen tänne tuloani." Anni otti kahden viikon lomastaan ilon irti ennen kissalauman kanssa työhaalareiden päälle pukemista. "Silloin ehdin käydä lomalla Kreikassa. Kesäni on tosiaan ollut koriksentäyteinen ja täytyy myöntää että on ollut tosi hauskaa."

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää