Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Catzin kausi käyntiin Cup-ottelulla Helmi Capitalsin vieraana

 

Catzin kausi käyntiin Cup-ottelulla Helmi Capitalsin vieraana


Kausi käyntiin Cup-ottelulla

Catz saa Suomen Cupissa ensimmäisenä vastaansa Helmi Capitalsin, joka on ykkösdivisioonajoukkue Helsingistä. Viime vuodesta tuttuun tyyliin kissalauma pelaa Cupissa vieraskentällä nytkin ja ottelu pelataan 16.9. klo 13.00 Helsingissä Helmi Centerissä. Helmi Capitals on Wartti Basketin, Karhun Poikien ja Helsingin NMKY:n yhteistyöjoukkue ja joukkue karsi viime keväänä paikasta naisten SM-sarjaan, mutta silloin rahkeet eivät riittäneet Hyvinkään Pontevan jyrättyä välierissä otteluvoitoin 3-1. Paljon uudistuneena viime kauden tuplamestarina kissalauma palaa nyt parketeille tosipelien merkeissä ja kesä on virallisesti päättynyt.

Haastavat lähtökohdat

Catz aloittaa Cup-mestaruuden puolustamisen päävalmentaja Mika Haakanan mukaan kesäharjoittelun päättyessä hieman haastavista asetelmista. "Suomalaispelaajamme ovat harjoitelleet hyvin. Pientä flunssaa ja pikkuvammoja, mutta muuten tilanne hyvä. Muutoin valmistautuminen otteluun on ollut haastavaa liiton aikataulumuutosten takia." Haksalle mielipahaa ovat aiheuttaneet epäselvät ja myöhäiset järjestelyt, joiden vuoksi kauteen valmistavien harjoitusotteluiden suunnittelu ja järjestely on ollut erittäin vaikeata. "Ensin heinäkuun lopussa Cupia aikaistettiin kuukaudella SM-sarjaseurojen osalta. Sitten neljännesvälierien arvontaa aikaistettiin parilla viikolla elokuun puolivälissä. Kiinteää pelipäivää ei myös oltu jostain syystä ensimmäisellä kierroksella määrätty. Lauantaina 8.9. selvisi sitten, että pelaamme  ottelumme sunnuntaina 16.9. Samanlaista sekoilua oli ollut myös miesten SM-sarjan otteluohjelman osalta. Pre-season ohjelman suunnitelu on näin ollut vaikeaa ja pelaamme syyskauden tärkeimmän pelin ainakin ilman toista ulkomaalaista."

Pahin mahdollinen tilanne vältetty

Haksa on iloinen Catzin A-tyttöjen hienosta alkukaudesta ja turnausvoitosta Espoossa, joka edesauttoi pikkukissojen valtakunnalliseksi rankingiksi sijan yhdeksän. "Onneksi A-tyttömme olivat rankingissa niin korkealla, että he pääsivät 14.9.-16.9. pelattavasta karsintaturnauksesta suoraan jatkoon. Muutoin olisimme joutuneet pelaamaan 5-6 pelaajalla tämän ottelun." Haksa uskoo kissalaumaan ja tuplamestari lähtee luottavaisena avaamaan kautensa. "Mutta kuten sanottu suomalaispelaajamme ovat hyvässä vedossa ja tarkoituksena on taistella tiemme jatkoon 12.12. pelattavaan puolivälierään."

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Catz Lappeenranta rf - logo

Catz - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää