Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Catzin A-tyttöjen SM-karsinnat

 

Catzin A-tyttöjen SM-karsinnat


Catzin A-tytöt taistelevat Lappeenrannan Urheilutalolla karsintaturnauksessa tänä viikonloppuna 29.9.-30.9. paikastaan A-tyttöjen SM-sarjassa. Yksi harjoitusturnausvoitto taskussaan pikkukissat ovat osoittaneet vaarallisuutensa ja viime kaudella kissalaumaan paikkansa vakiinnuttaneen Alisa Ronkasen mielestä pikkukissat ovat valmiita kohtaamaan kaikki haasteet. "Joukkueen motivaatio on tällä hetkellä ainakin kohillaan ja EHBT-turnauksen hyvästä menestyksesta saatiin itsevarmuutta tuleviin karsintoihin." A-tyttöjen mukana on kissalaumasta kaikki ikänsä puolesta junioripeleihin mukaan mahtuvat, eli Alisan lisäksi mukana ovat Elina Ruokonen, Lotta Hämäläinen, Essi Pohjonen ja Emmi Vapamaa. Tuttu hahmo löytyy myös penkin takaa edustusjoukkueen apuvalmentaja Marianne Koskisen toimiessa pikkukissojen pääkäskijänä.

Viiden joukkueen karsintalohkosta, jossa Catzin lisäksi pelaavat Honka, Kaaron Roima, Karhun Pojat ja PeKa, suoraan SM-sarjaan pääsee kaksi parasta joukkuetta. Kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneet joukkueet pääsevät I-divisioonaan ja jumbon kohtalona on II-divisioona. Minkälaiset mahdollisuudet Alisan mielestä Catzilla on lunastaa paikka A-tyttöjen SM-sarjasta? "Omasta mielestäni meillä on hyvät saumat SM-sarjaan ja sitä lähdetään tavoittelemaan, mutta kovia pelejä on varmasti luvassa!"

Edustusjoukkueen rinkiin kuuluva viisikko tulee varmasti saamaan vastuuta kannettavakseen ja SM-sarjapaikan tavoittelun lisäksi henkilökohtaisella tasolla kovat pelit A-tytöissä on oiva näytönpaikka naisten SM-sarjaotteluitakin varten. Mikä onkaan EHBT-harjoitusturnauksen MVP:ksi valitun Alisan oma vire tärkeän karsintaturnauksen alla? "EHBT:ssä oma peli kulki ihan hyvin ja toivottavasti nyt kulkee vähintääkin yhtä hyvin tai paremmin." Alisan mielestä pikkukissojen vahvuudet ovat tutut viime kauden naisten tuplamestareilta ja itseltään hän odottaakin juuri tällä sektorilla paljon. "Kovalla joukkuepuolustuksella voitetaan pelejä ja puolustuspäässä odotankin itseltäni eniten."

Lauantai 29.9.
Klo 11.30 Catz - Karhun Pojat
Klo 13.30 PeKa - Honka
Klo 15.30 Kaaron Roima - Catz
Klo 17.30 Karhun Pojat - PeKa
Klo 19.30 Honka - Kaaro

Sunnuntai 30.9.
Klo 9.30 Catz - PeKa
Klo 11.30 Kaaron Roima - Karhun Pojat
Klo 13.30 Honka - Catz
Klo 15.30 PeKa - Kaaron Roima
Klo 17.30 Karhun Pojat - Honka

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää