Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Catzin A-tyttöjen SM-karsinnat

Veikkausvinkit

 

Catzin A-tyttöjen SM-karsinnat


Catzin A-tytöt taistelevat Lappeenrannan Urheilutalolla karsintaturnauksessa tänä viikonloppuna 29.9.-30.9. paikastaan A-tyttöjen SM-sarjassa. Yksi harjoitusturnausvoitto taskussaan pikkukissat ovat osoittaneet vaarallisuutensa ja viime kaudella kissalaumaan paikkansa vakiinnuttaneen Alisa Ronkasen mielestä pikkukissat ovat valmiita kohtaamaan kaikki haasteet. "Joukkueen motivaatio on tällä hetkellä ainakin kohillaan ja EHBT-turnauksen hyvästä menestyksesta saatiin itsevarmuutta tuleviin karsintoihin." A-tyttöjen mukana on kissalaumasta kaikki ikänsä puolesta junioripeleihin mukaan mahtuvat, eli Alisan lisäksi mukana ovat Elina Ruokonen, Lotta Hämäläinen, Essi Pohjonen ja Emmi Vapamaa. Tuttu hahmo löytyy myös penkin takaa edustusjoukkueen apuvalmentaja Marianne Koskisen toimiessa pikkukissojen pääkäskijänä.

Viiden joukkueen karsintalohkosta, jossa Catzin lisäksi pelaavat Honka, Kaaron Roima, Karhun Pojat ja PeKa, suoraan SM-sarjaan pääsee kaksi parasta joukkuetta. Kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneet joukkueet pääsevät I-divisioonaan ja jumbon kohtalona on II-divisioona. Minkälaiset mahdollisuudet Alisan mielestä Catzilla on lunastaa paikka A-tyttöjen SM-sarjasta? "Omasta mielestäni meillä on hyvät saumat SM-sarjaan ja sitä lähdetään tavoittelemaan, mutta kovia pelejä on varmasti luvassa!"

Edustusjoukkueen rinkiin kuuluva viisikko tulee varmasti saamaan vastuuta kannettavakseen ja SM-sarjapaikan tavoittelun lisäksi henkilökohtaisella tasolla kovat pelit A-tytöissä on oiva näytönpaikka naisten SM-sarjaotteluitakin varten. Mikä onkaan EHBT-harjoitusturnauksen MVP:ksi valitun Alisan oma vire tärkeän karsintaturnauksen alla? "EHBT:ssä oma peli kulki ihan hyvin ja toivottavasti nyt kulkee vähintääkin yhtä hyvin tai paremmin." Alisan mielestä pikkukissojen vahvuudet ovat tutut viime kauden naisten tuplamestareilta ja itseltään hän odottaakin juuri tällä sektorilla paljon. "Kovalla joukkuepuolustuksella voitetaan pelejä ja puolustuspäässä odotankin itseltäni eniten."

Lauantai 29.9.
Klo 11.30 Catz - Karhun Pojat
Klo 13.30 PeKa - Honka
Klo 15.30 Kaaron Roima - Catz
Klo 17.30 Karhun Pojat - PeKa
Klo 19.30 Honka - Kaaro

Sunnuntai 30.9.
Klo 9.30 Catz - PeKa
Klo 11.30 Kaaron Roima - Karhun Pojat
Klo 13.30 Honka - Catz
Klo 15.30 PeKa - Kaaron Roima
Klo 17.30 Karhun Pojat - Honka

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää