Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Chandrea Jones sopeutumassa Lappeenrantaan ja Catziin

 

Chandrea Jones sopeutumassa Lappeenrantaan ja Catziin


Chandrea Jones on nyt ehtinyt pelata Catzissa avausviikonlopun kaksi SM-sarjaottelua yhden harjoitusottelun lisäksi. Chandrea onkin jo saanut vähän tuntumaa uuteen joukkueeseensa. "Kuten mikä tahansa vasta yhteenhitsautumassa oleva joukkue, me yritämme oppia tuntemaan toisemme kentällä. Kausi on vasta alussa, mutta uskon meillä olevan hyvä joukkue ja odotankin loppukautta innolla." Suomalainen naiskoripallo on Chandrean mukaan ollut laadukasta eikä mitään saa SM-sarjassa ilmaiseksi. "Sarjan taso täällä on kova. En ikinä lähde peliin valmiiksi voittaneena, koska on aivan sama kuinka hyvä oma joukkue on, sillä jokaikisessä ottelussa molemmilla on aina mahdollisuus voittaa." Chandrea on ollut Suomessa lähes kaksi viikkoa, joten nyt hän on jo hieman päässyt asettumaan aloilleen. Kuinka uusin kissa onkaan sopeutunut Lappeenrantaan ja Catziin? "Olen viihtynyt täällä toistaiseksi hyvin ja joukkue on ottanut minut avosylin vastaan. Kaikki ovat mukavia ja se todella auttaa, että kaikki puhuvat englantia. Australia alukuunottamatta tämä on ammattilaisurani ensimmäinen paikka, jossa kaikki puhuvat englantia."

Kissalaumassa on luonnetta

Avausviikonlopun otteluihin Chandrealle oman haasteensa toi sairastelu. "Olin sairastunut flunssaan, joten viikonloppuni ei sujunut täydellisesti, mutta annoin kaikkeni joukkueelle." Lauantain FoA-kotiottelussa Chandrea ajautui virhevaikeuksiin ja kirjautti 9 pistettä. Sunnuntaisessa pisteilottelun jälkeen voittoisassa BC Nokia-vierasottelussa tehoiksi tulikin jo 21 pistettä. Vaikka oma peli hieman takkusi, niin Chandrea oli vaikuttunut kissalauman taistelusta vaarallista FoA:a vastaan avauskierroksella. Kissat tulivat lopussa rinnalle ja ohi avausvoittoon. "Lauantain ottelu ei ollut minulta kovin hyvä, mutta joukkuetoverini osoittivat paljon luonnetta sekä päättäväisyyttä ja voitimme ottelun. Emme antaneet periksi ja koripallossa se on todella hyvä ominaisuus."

Työhaalarit päälle jokaiseen otteluun

Catz kohtaa tänä lauantaina kotisalissaan Äänekosken Huiman ja sunnuntaina on edessä vierasottelu Turun Rientoa vastaan. Chandrean resepti toisen perättäisen tuplaviikonlopun haasteisiin on yksinkertainen. "Odotan meidän pelaavan kovaa kaikissa otteluissa. Jos sen teemme, niin luki taululla ottelun jälkeen mitä tahansa ja voitimme tai hävisimme, niin voimme olla tyytyväisiä työmoraaliimme. Tottakai haluaisin aina voittaa, mutta kuten jo olen sanonut molemmilla joukkueilla on aina mahdollisuus voittaa. Jos siis haluamme voittaa, niin meidän on otettava se voitto."

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Catz Lappeenranta rf - logo

Catz - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutBehm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää