Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Chandrea Jones sopeutumassa Lappeenrantaan ja Catziin

 

Chandrea Jones sopeutumassa Lappeenrantaan ja Catziin


Chandrea Jones on nyt ehtinyt pelata Catzissa avausviikonlopun kaksi SM-sarjaottelua yhden harjoitusottelun lisäksi. Chandrea onkin jo saanut vähän tuntumaa uuteen joukkueeseensa. "Kuten mikä tahansa vasta yhteenhitsautumassa oleva joukkue, me yritämme oppia tuntemaan toisemme kentällä. Kausi on vasta alussa, mutta uskon meillä olevan hyvä joukkue ja odotankin loppukautta innolla." Suomalainen naiskoripallo on Chandrean mukaan ollut laadukasta eikä mitään saa SM-sarjassa ilmaiseksi. "Sarjan taso täällä on kova. En ikinä lähde peliin valmiiksi voittaneena, koska on aivan sama kuinka hyvä oma joukkue on, sillä jokaikisessä ottelussa molemmilla on aina mahdollisuus voittaa." Chandrea on ollut Suomessa lähes kaksi viikkoa, joten nyt hän on jo hieman päässyt asettumaan aloilleen. Kuinka uusin kissa onkaan sopeutunut Lappeenrantaan ja Catziin? "Olen viihtynyt täällä toistaiseksi hyvin ja joukkue on ottanut minut avosylin vastaan. Kaikki ovat mukavia ja se todella auttaa, että kaikki puhuvat englantia. Australia alukuunottamatta tämä on ammattilaisurani ensimmäinen paikka, jossa kaikki puhuvat englantia."

Kissalaumassa on luonnetta

Avausviikonlopun otteluihin Chandrealle oman haasteensa toi sairastelu. "Olin sairastunut flunssaan, joten viikonloppuni ei sujunut täydellisesti, mutta annoin kaikkeni joukkueelle." Lauantain FoA-kotiottelussa Chandrea ajautui virhevaikeuksiin ja kirjautti 9 pistettä. Sunnuntaisessa pisteilottelun jälkeen voittoisassa BC Nokia-vierasottelussa tehoiksi tulikin jo 21 pistettä. Vaikka oma peli hieman takkusi, niin Chandrea oli vaikuttunut kissalauman taistelusta vaarallista FoA:a vastaan avauskierroksella. Kissat tulivat lopussa rinnalle ja ohi avausvoittoon. "Lauantain ottelu ei ollut minulta kovin hyvä, mutta joukkuetoverini osoittivat paljon luonnetta sekä päättäväisyyttä ja voitimme ottelun. Emme antaneet periksi ja koripallossa se on todella hyvä ominaisuus."

Työhaalarit päälle jokaiseen otteluun

Catz kohtaa tänä lauantaina kotisalissaan Äänekosken Huiman ja sunnuntaina on edessä vierasottelu Turun Rientoa vastaan. Chandrean resepti toisen perättäisen tuplaviikonlopun haasteisiin on yksinkertainen. "Odotan meidän pelaavan kovaa kaikissa otteluissa. Jos sen teemme, niin luki taululla ottelun jälkeen mitä tahansa ja voitimme tai hävisimme, niin voimme olla tyytyväisiä työmoraaliimme. Tottakai haluaisin aina voittaa, mutta kuten jo olen sanonut molemmilla joukkueilla on aina mahdollisuus voittaa. Jos siis haluamme voittaa, niin meidän on otettava se voitto."

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Catz Lappeenranta rf - logo

Catz - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää