Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Catz jatkoi voittokulkuaan Turussa

Veikkausvinkit

 

Catz jatkoi voittokulkuaan Turussa


Catz matkusti sunnuntaina 14.10. tuplaviikonlopun toiseen otteluunsa Turun Riennon vieraaksi. Catz oli ennen ottelua puhtaalla pelillä jaetulla kärkisijalla, kun taas nollakerhossa majailleen TuRi:n voittosarakkeessa ei vielä ollut merkintöjä. Sarjanousija TuRi ja hallitseva tuplamestari Catz kohtasivat viime kaudella Suomen Cupin välierissä, jolloin Catz otti ison vierasvoiton.

Catz tekee taas nopeasti selvää jälkeä vastustajastaan

Kuten edellisenä päivänä Huimaakin vastaan kissalauma ei nyt antanut emännilleen mitään mahdollisuuksia ottelun alussa. Muutaman korisuorituksen jälkeen Catz vei seuraavat hetket lukemin 0-14 ottaen tukevan johdon. Lopulta TuRi sai vapaaheittoviivan kautta lisää pisteitä taululle, mutta ensimmäisen kympin jälkeen taululla olivat vakuuttavat 7-22-lukemat Catzin vierasjohdon merkiksi. Toisella neljänneksellä emännät olivat edelleen askeleen tai pari hallitsevia tuplamestareita perässä ja ero vain kasvoi Catzin hyväksi. Puoliajalle mentiinkin Catzin 19-45-vierasjohdossa.

Loppu Catzin turvallisen johdon suojelua laajalla materiaalilla

Kolmannella neljänneksellä emännät saivat lisätehoja hyökkäyspäässä, mutta samanaikaisesti tapahtui myös toisessa päässä jo aiemmilta neljänneksiltä tuttuun tyyliin, joten kiri ei missään vaiheessa päässyt käyntiin. Catz itseasiassa vain kasvatti niukasti johtoaan, kun viimeiselle kympille lähdettiin lukemissa 41-73. Catz ei päästänyt turkulaisia lähellekään lopussa ja lasketteli turvalliseen voittoon. Catz jatkaa puhtaalla pelillä jaetulla kärkisijalla 64-93-voitollaan.

Catzin puolustus kunnossa

Catzin päävalmentaja Mika Haakana oli voiton jälkeen tyytyväinen mies. "Pelasimme selvästi kauden parasta joukkuepuolustusta. Olen ylpeä jokaisen panoksesta puolustuskorilla, toteutimme asioita kurinalaisesti isolla sydämellä ja kommunikointi oli hyvää." Ottelun pistekuningatar oli emäntien Callan Taylor 31 pisteellään, mutta tulituki hänelle jäi vajaaksi. Kissoista eniten tehoja takoi Alex Anderson 20 pisteellään ja neljällä syötöllään. Neljään syöttöön ylsi myös Chandrea Jones, joka teki myös 14 pistettä ja repi kuusi riistoa. Toiselle kymmenelle pistesaldonsa kanssa pääsivät myös Hanna Vapamaa ja Lotta Aaltonen. Yksikään kissa ei pelannut puolta tuntia vastuun jakauduttua tasaisesti. Haksa olikin varsin tyytyväinen koko kissalaumaan, mutta parin pelaajan panos ansaitsi erityiskiitokset. "Jokainen pelaaaja pelasi ja ennen kaikea puolusti hyvin. Hanna pelasi hyvän pelin joka osa-alueella kuin myös Lotta. Mutta kyllä koko joukkueen efortti oli se suurin onnistuminen."

Ei pelkkää ruusuilla tanssimista

Kissat pakottivat emännät jopa 30 pallonmenetykseen, mutta pallonmenetyksiä tuli toiseenkim suuntaan 18 kappaletta. Haksa ei kuitenkaan ole asiasta huolestunut. "No 18 menetyksen kanssa voi elää ja iso osa niistä tuli pelin ratkettua." Haksan päänvaivaksi nousi kuitenkin yhden kissan loukkaantuminen. "Katja Summalan vamma uusiutui eikä Katja pystynyt valitettavasti jatkamaan peliä alun jälkeen." Katja loukkasi alunperin jalkansa viikko sitten Nokialla ja nyt uusi kolhu pahensi vammaa, joka toivottavasti on vain puujalka.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Catz Lappeenranta rf - logo

Catz - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää