Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Catz teki selvää jälkeä Hyvinkään Pontevasta

 

Catz teki selvää jälkeä Hyvinkään Pontevasta


Catz matkusti lauantaina 20.10. Hyvinkäälle viikon ainoaan otteluunsa HyPo:n vieraaksi. Sarjanousija Hyvinkään Ponteva oli ottanut avausvoittonsa viikko sitten lauantaina toisen sarjanousija Turun Riennon vierailtua Hyvinkäällä. Catz taas oli marssinut vakuuttavasti voitosta voittoon. Molemmat joukkueet ovat mukana vielä myöhemmin tänä vuonna pelattavissa Suomen Cupin puolivälierissä. Catzin kokoonpanosta puuttui loukkaantumisen vuoksi Anni Mäkitalo ja emänniltä poissa olivat Anni Jämsä ja Mirka Kilpijärvi.

Catz vie ja HyPo vikisee

Catz avasi ottelun murskaavasti 0-11 putkella eikä hellittänyt missään vaiheessa. Hallitseva tuplamestari ei antanut emännilleen mitään mahdollisuutta ja jo puoliaikaan mennessä lukemat olivat tylyt 22-55. Vaikka HyPo sai kolmannella neljänneksellä lisää hyökkäystehoja, niin omissa soi entistä tiuhempaan tahtiin ja ero vain jatkoi kasvamistaan ottelun loppuun asti. Catzin viidennen perättäisen voiton merkiksi ottelun päätteeksi tulostaululla komeilivat lukemat 50-110. Catz jatkaa puhtaalla pelillä sarjakärjessä.

Hieno esitys koko kissalaumalta

Kissalauman esitys oli luonnollisesti Catzin päävalmentaja Mika Haakanan mieleen. "Hyvä esitys koko joukkueelta. Hyvä intensitetti ja keskittyminen ensimmäistä minuuttia lukuunottamatta, jolloin menetimme kolme palloa, kun pallonementyksiä oli 5 koko puoliajalla." Anni Mäkitalon ollessa loukkaantumisen vuoksi sivussa tästä ottelusta Katja Summala kantoi pelintekijän vastuuta ja Haksa oli tyytyväinen näkemäänsä. "Katja pelasi pointtina hyvin ja upotti kovia heittoja läpi iltapäivän." Katjan lisäksi Haksa kun käy luettelemaan iltapäivän onnistujia, niin lopulta listaan pääsevät kaikki kahdeksan mukana ollutta kissaa. "Lotta oli taas kovassa vedossa ja pelasi hyvän pelin. Alex, Chandrea ja Lena tasapainoinen esitys jokaiselta. Vapamaat ja Ulriikka taistelivat myös hienosti läpi ottelun. Hyvää tekemistä koko joukkuellta molemmissa päissä kenttää." Iltapäivän tehokkain oli Catzin Chandrea Jones 25 pisteellään ja kahdeksalla syötöllään. Viisi muutakin kissaa pääsivät kaksinumeroiselle pistesaldolle.

Hieno koripallotapahtuma

Haksan mukaan Hyvinkäällä on se kuuluisa tekemisen meininki ja tällä kertaa poissaolot sotkivat myös emäntien peliä. "Urakkaamme helpotti toki se, että Jämsä ja Kilpijärvi puuttuivat. Besim Maxhuni tekee hyvää työtä Hyvinkäällä ja joukkue tulee voittamaan pelejä erityisesti kotona." Murskavoiton jälkeen Haksa löytää ottelutapahtumasta roppakaupalla muitakin positiivisia asioita. "Myös toimitsijapöytä on ollut hienosti ajan tasalla, meidän 25 syöttöä kuvaa hyvin peliämme. Tuomarit olivat erinomaiset ja kaikki "hand-checkingit "kitkettiin pois niinkuin tämän vuoden linjauksiin kuuluu. Järjestelyt olivat Hyvinkäällä suorastaan erinomaiset. Koriskulttuuria löytyy!"

Paikallistaistoa kohti

Catz kohtaa keskiviikkona 24.10. Lappeenrannan Urheilutalolla rakkaan paikallisvastustajansa PeKa:n. Haksa odottaakin jo innolla tulevaa kamppailua. "PeKa-pelistä tulee varmasti kauden kovin tähän asti. Nyt nautitaaan pari tuntia tästä voitosta sekä hyvästä pelistä ja sitten alkaa valmistautuminen keskiviikkoon."

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Catz Lappeenranta rf - logo

Catz - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää