Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Catz hyytyi FoA:n vieraana

Veikkausvinkit

 

Catz hyytyi FoA:n vieraana


Catzin tuplaviikonlopun toinen ottelu oli vieraskentällä sunnuntaina 2.12. Forssan Alkua vastaan. Edellisenä päivänä kissalauma oli kaatanut kotisalissaan TuRi:n selkeästi ja oli edelleen sarjakärjessä kolmen voiton erolla. Edellisenä päivänä vieraissa Huiman kaatanut sarjassa kolmannella sijalla majaillut FoA oli voittanut kahdeksan edellisestä yhdeksästä ottelustaan. Catz oli voittanut joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen tällä kaudella naisten SM-sarjan avauskierroksella Lappeenrannan Urheilutalolla.

Catzin hyvä alku hiipuu

Ottelun alku oli varsinaista ilotulitusta. Kissalauma jäi muutamien pisteiden takamatkalle, mutta kiri vielä ennen ensimmäisen kymmenminuuttisen päättymistä pisteen johtoon ja lyhyelle tauolle mentiin lukemissa 25-26. Catz aloitti toisen neljänneksen väkevästi ja karkasi jo kymmenen pisteen johtoon. FoA kuitenkin tilkitsi tämän jälkeen puolustustaan ja kissalauman tehot hyytyivät täysin. FoA tuli vielä ennen puoliaikaa rinnalle ja ohi puoliaikalukemien oltua 45-41.

FoA karkaa, Catzin kiri ei riitä

Kolmannen neljänneksen alussa peli oli hetken tasaista kunnes emännät nykäisivät suurimmillaan 14 pisteen karkumatkalle. Viimeiselle kympille lähdettiin lukemissa 66-54. Catz sai lopulta jälleen juonesta kiinni ja alkoi kiriä FoA:n johtoa kiinni ja ero kutistuikin viimeisen neljänneksen puolivälin jälkeen kahteen pisteeseen, mutta emäntien Henna Salomaan perättäiset kahdeksan pistettä ratkaisivat voittotaistelun FoA:n eduksi. Loppulukemat olivat FoA:lle 83-73. Catz jatkaa sarjakärjessä tappiosta huolimatta, mutta PeKa:lla ja FoA:lla on vain yhdet tappiot enemmän.

Paikkapuolustus Catzin turmiona

Catzin päävalmentaja Mika Haakana näkee ottelun käännekohdan olleen hyvinkin selkeä. "Veimme peliä tilanteeseen 25-35, kunnes FoA meni paikkaan. Menetimme rytmin ja menetimme palloja Sarah Milesin ja Secily Rayn tultua kovaa linjoille. Menetyksiä tuli 18 kappaletta, mutta pahinta oli, että niistä seurasi usein suoria lay-uppeja." Emäntien saadessa tehoja laajalta rintamalta sekä myös kolmoskaaren takaa olivat kissalauman pisteiden tekovastuuta kantamassa ainoastaan Lena Reshetko ja Chandrea Jones. Chandrea oli 28 pisteellään ottelunpistekuningatar kohtuullisin heittoprosentein. Pisteen vähemmän tehneen Lenan tarkkuus oli huikea, sillä Lena heitti koko ottelussa ohi vain kerran. Haksa ei kovin ruusuista palautetta antanutkaan kissoille. "Lena Reshetko ja Alex Anderson jäivät tällä kertaa ainoiksi onnistujiksi. Se ja 13 prosentin tarkkuus kaaren takaa ei riitä kärkiottelussa. FoA heitti hyvin ja ansaitsi voittonsa." Haksa kuitenkin löytää tappiosta huolimatta tärkeitä toimineita elementtejä pitkää kautta varten ja nyt onkin aika nostaa leuka pystyyn ja katse kohti seuraavia haasteita. "Paikkamme toimi hyvin, eli jotain positiivista löytyy. Kuten myös se, että nousimme 14 pinnan takaa voittotaistoon Forssan tähtisikermää vastaan. Olemme sarjan kärjessä saldolla 12-2, nyt pitää keskittyä huolella kahteen viimeiseen otteluun ennen joulutaukoa."

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Catz Lappeenranta rf - logo

Catz - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää