Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Catzille tärkeä voitto Äänekoskelta vajaalukuisenakin

 

Catzille tärkeä voitto Äänekoskelta vajaalukuisenakin


Lauantaina 15.12. Catz matkusti Äänekoskelle Huiman vieraaksi vuoden 2012 viimeiseen otteluunsa. Kissalauma oli ennen ottelua naisten SM-sarjan kärjessä, kun taas viime kauden finaalivastustaja Huima oli tasaisessa keskikastissa kuudennella sijalla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella Lappeenrannan Urheilutalolla oli päättynyt Catzin murskavoittoon. Hallitseva tuplamestari Catz sai seurakseen Cupin välieriin Huiman lisäksi PeKa:n ja Hongan.

Catz karkaa alun vaikeuksien jälkeen

Kotijoukkue Huima aloitti ottelun terävästi halliten pelitapahtumia, mutta hijalleen kissalaumakin heräsi peliin. Catz pääsi lopulta ensimmäiselle lyhyelle tauolle tilanteessa 19-20. Toisella neljänneksellä kissalauma laittoi kaikki reitit korilleen umpeen ja Huima sai ainoat pisteensä kahdella onnistuneella kolmosella korisukan soidessa säännöllisesti toisessa päässä kenttää. Catz johti puoliajalla 25-45. Huima aloitti toisenkin puoliajan hyvin ja kiri hieman Catzin vierasjohtoa kiinni, mutta neljänneksen puolivälin paikkeilla peli tasaantui ja piste-ero ei enää kummemmin muuttunut. Viimeiselle neljännekselle lähdettiin lukemissa 42-57. Kissat saivat onnistumisia heti neljännen neljänneksen alussa palauttaen johdon jälleen turvalliseksi masentaen emäntien voittohaaveita. Catz ei päästänyt Huimaa enää iskuetäisyydelle ja nappasi lukemin 59-72 sarjapisteet mukaan piristimään pitkää kotimatkaa takaisin Lappeenrantaan. Catz jatkaa naisten SM-sarjan kärjessä joulutauolla.

Isoja onnistumisia puolustuksessa kapealla ringillä

Catzin päävalmentaja Mika Haakana oli tyytyväinen suojattiensa peliin, sillä pisteet eivät koskaan tule helpolla Äänekoskelta. "Alkua lukuunottamatta pelasimme hyvää puolustuspeliä läpi ottelun. Hyökkäsimme ilmavasti miespuolustusta vastaan, paikka sen sijaan hidastaa tällä hetkellä." Chandrea Jones oli ottelun pistekuningatar 21 pisteellään, mutta Haksa nostaa yksittäiset tärkeimmät onnistumiset esiin puolustuspelistä. "Hanna Vapamaa piti Kenya Robinsonin avauspuolikkaalla kahdessa pisteessä ja Chandrea Jones puolusti myös hienosti, kuten koko joukkue." Catzilla oli mukana vain kahdeksan kissaa A-tyttöjen jäätyä Lappeenrantaan omaan peliinsä, mutta vain seitsemän kissaa loputa pelasivat Lena Reshetkon kärsiessä loukkaantumisesta. "Lenan polvi vääntyi perjantaina ja verytteli ennen ottelua, mutta ei otettu riskiä. Maanantaina hän menee tutkimuksiin." Lopuksi Haksa vielä haluaa korostaa Catzin syyskauden menneen napiin. "Pelasimme lähes täydellisen syksyn, saldomme on 14-2, johdamme sarjaaja Cupissa pääsimme final fouriin!"

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Catz Lappeenranta rf - logo

Catz - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää