Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Catz vahvistuu Sakellie Danielsilla

Veikkausvinkit

 

Catz vahvistuu Sakellie Danielsilla


Catz ja Sakellie Daniels ovat solmineet koeajan sisältävän sopimuksen loppukaudeksi. Sakellie on 28-vuotias 170 senttiä pitkä amerikkalainen takapelaaja. Ennen Catziin saapumistaan Sakellie pelasi Liettuassa. Charlotten yliopiston kasvatti, joka heti valmistumisensa jälkeen pelasi vuoden Saksassa, on pelannut myös kolme kautta Sveitsissä Nyonin joukkueessa. Sakellie saapuu Lappeenrantaan vielä tammikuun aikana.

Lisää taitoa ja kokemusta takakentälle

Catzin päävalmentaja Mika Haakana miten Sakellie tulee sopimaan kissalauman pelitapaan? "Sakellie on erinomainen puolustaja, tulee linjoille kovaa ja pistää pallolle painetta, eli sopii meidän tapaamme hyvin. Hyökkäyspäässä hän on hyvä syöttäjä, joka avaa aina lisämahdollisuuksia hyökkäyspeliin."  Mikä Sakellien rooli tulee Haksan mukaan kissalaumassa olemaan? "Sakellie pystyy pelaamaan sekä laidassa että pelintekijänä. Tänä vuonna Lietuassa hän pelasi laidassa, mutta viime vuonna pelintekijänä. Anni Mäkitalo on pelannut loistavasti ja ollut ehkä jopa sarjan paras takapelaaja PeKa:n Reetta Piiparin ohella. Tarvitsemme kuitenkin toisen pelintekijän ja pallonkäsittelijän joukkueesemme, näin Katja Summala pääsee myös luontaiselle pelipaikalleen." Sakelliella on kokemusta euroopasta jo valmiiksi, joten onko Haksan mielestä hän sen puolesta kohtuullisen varma hankinta? "Halusimme kokeneen pelaajan, joka pystyy sopeutumaan rooliin kuin rooliin ja oppimaan nopeasti. Toivon, että saimme sellaisen." Haksan mukaan kissalauma tarvitsee rivistöönsä myös lisää leveyttä ja samalla A-tytötkin pääsevät jatkossakin pelaamaan mahdollisimman paljon A-tyttöjen SM-sarjassa. "Meillä on myös muutamalla avainpelaajalla ollut vaivoja läpi kauden ja näin saamme rosteriin lisää leveyttä. Lisäksi A-tytöt saavat nyt varmemmin parhaan rosterin sarjaansa ja mahdollisuuden taistella jopa mitalista. A-tytöt ovat kehittyneet ja parantanet peliään huimasti alkukierrosten rökäletappioden jälkeen ja nousseet sarjassaan jo viidenneksi."

Innokas puolustaja janoaa menestystä

Haksa on jälleen kerran väsymättömästi selannut pelivideioita arvioituaan uutta kissaa, mutta annetaanpa Sakellien itsensä myös kuvailla minkälainen pelaaja hän omasta mielestään on ja miten hän uskoo sopeutuvansa kissalauman aggressiiviseen joukkuepuolustukseen perustuvaan pelitapaan. "Pelaan aggressiivisesti ja olen joukkuepelaaja, sen lisäksi rakastan puolustamista. Nautin pelintekijän roolista päästessäni silloin osallistumaan peliin paljon. Minusta tuntuu, että tulen sopimaan hyvin Catzin pelityyliin." 
Sakelliella on siis rutkasti jo kokemusta Euroopan koripalloparketeilta, joten minkälaista kokemusta hän odottaa ajaltaan Lappeenrannassa Catzin riveissä? "Odotan jo innolla, että pääsen pelaamaan Suomeen, sillä tiedän Catzin pelanneen viimeisimpien kausien ajan erittäin korkeatasoista koripalloa. Ymmärtääkseni Lappeenranta on aivan Venäjän rajan lähellä, joten eiköhän saapuessani Lappeenrantaan ole aivan kunnon talvi." Hallitseva tuplamestari Catz on viimeisten vuosien aikana tottunut menestykseen, josta parhaimpana esimerkkinä kahden Suomen - ja Suomen Cup-mestaruuden lisäksi on kuuden vuoden putki finaaleissa. Miten paljon Sakelliella vaakakupissa painoikaan mahdollisuus liittyä mitalipeleissä toistuvasti olevaan joukkueeseen? 
"Tämä on minulle hieno mahdollisuus, päätökseeni liittyä Catziin vaikutti paljon menestykseen tottunut joukkue. Haluan tuoda oman lisäni joukkueseen, mitä ikinä minulta tarvitaankaan menestyksen jatkamiseksi. On hyvin selvää, että Catzissa asioita tehdään oikealla tavalla."

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Catz Lappeenranta rf - logo

Catz - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää