Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Catzille iso voitto Cup-huipentuman kenraaliharjoituksessa

 

Catzille iso voitto Cup-huipentuman kenraaliharjoituksessa


Lauantaina 2.2. Catz matkusti piristyneitä otteita esittäneen Turun Riennon vieraaksi. Edellisviikkoisen upean Huima-vierasvoittonsa myötä turkulaiset taistilevat tasapisteissä Kerava Energia Teamin kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta. Kissalauma porskutti ennen ottelua sarjakärjessä kahden voiton erolla PeKa:an. Catz oli jo kahdesti tällä kaudella kaatanut TuRi:n murskalukemin.

TuRi kiusasi Catzia 10 minuuttia

Ottelun ensimmäinen neljännes oli tasaista peliä, mutta emännät olivat ratkaisevan puolikkaan askeleen hallitsevaa tuplamestaria edellä voittaen avauskympin lukemin 19-18. Toisen neljänneksen alku kuitenkin muutti pelin kulun täysin Catzin jyrättyä parketilla vastustamattomasti menojaan nollaten turkulaiset yli neljäksi minuutiksi. Puoliajan lähestyessä pelitapahtumat hieman tasaantuivat ja kissalauman puoliaikajohto oli 33-44. Kolmannella neljänneksellä kissat mellastivat hyökkäyskorilla valtoimenaan eikä emänniltä löytynyt keinoja pysäyttää Catzia. Viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettäessä Catzin vierasjohto oli jo 46-73. Kissalauma ei viimeisellä neljänneksellä enää antanut Turun Riennolle mahdollisuutta kiriin, sillä vierasjohto vain jatkoi kasvamistaan loppulukemien oltua Catzin voiton merkiksi oltua 60-96. Catz jatkaa naisten SM-sarjan kärjessä kahden voiton erolla PeKa:an.

Onnistumisia laajalla rintamalla

Catz oli vaikeuksissa aluksi, mutta mikä lopulta käänsi ottelun kulun Catzin päävalmentajan Mika Haakanan mukaan? "Turku ja erityisesti Sofia Pelander ja Brittany Hedderson olivat avauskympillä vahvoja. Joukkue pelaa hyvää, organisoitua koripalloa, jossa pelaajat pysyvät hyvin leveällä ja auttaminen on tällöin vaikeampaa. Ja kun vielä olimme alussa vähän takkuisalla jalalla liikkeellä, niin olimme usein tilanteista myöhässä." Ketkä Haksan mielestä nousivatkaan selkeässä voitossa kissalauman suurimmiksi onnistujiksi? "Anni Mäkitalo pelasi loistavan ottelun:  johti peliä hyvin, puolusti ja teki 18 pinnaa 21 minuutissa. Myös Lotta Aaltonen jatkoi hyviä esityksiään." Anni ei aivan yltänyt ottelun pistekuningattareksi emäntien Brittany Heddersonin saldon ollessa yhden pisteen suurempi, mutta kissalauman vahvuutena olikin jälleen tasainen pistetehtailu seitsemän kissan yltäessä toiselle kymmenelle pisteissä.

Kohti Cup-huipentumaa

Kissalauma valmistautuu lauantaina 9.2. pelattavaan Suomen Cupin välierään Tapiolan Honkaa vastaan. Turussa kissoille peliaika jakautui kohtuullisen tasaisesti, joten liiallista kuormitusta ei kellekään tullut, mutta mikä Haksa onkaan kissojen terveystilanne ja pelivire ennen kotisalissa pelattavaa final fouria? "Tällä hetkellä on ok tilanne. Ulriikka Nuolikosken harjoittelu on jäänyt vähiin penikoiden takia. Sakellie Daniels on pelannut ok, mutta on luonnollista, että välillä yhteispelissä ja kommunikoinnissa on ollut hakemista." Oliko Haksan mielestä kenraaliharjoitus Suomen Cupin final fouria varten onnistunut? "No ei mikään superesitys, mutta hyvä perussuoritus. On selvää, että meidän pitää parantaa ensi lauantain välierään Honkaa vastaan. Honka saa pelaajia takaisin ensi lauantain peliin, kuten esimerkiksi Tuuli Mennan, joten todella kova ottelu on edessä."

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Catz Lappeenranta rf - logo

Catz - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää