Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

 

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa


Tuovi jatkaa Namikan päävalmentajana

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin, 26, kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Miesten koripallomaajoukkueenkin apuvalmentajana toimiva Tuovi aloittaa syksyllä kolmannen kautensa Namikan päävalmentajana.

”Päätös jatkamisesta kypsyi pudotuspelien aikaan, ja viime päivien keskustelut seurajohdon kanssa vakuuttivat. Meillä on mahdollisuus pitää viime kauden joukkueen runko kasassa, joten projekti on mielestäni tällä hetkellä kesken”.

”Tilanne on myös minulle uusi, sillä edellisillä kausilla joukkueemme on kasattu pitkälti juhannuksen jälkeen. Tällä hetkellä näyttää siltä, että olemme hyvässä aikataulussa, ja pystymme samalla panostamaan kesäharjoitteluun aivan eri lailla. Tämä oli myös yksi suuri kehityskohde, josta seurajohdon kanssa keskustelimme”.

Jo 18-vuotiaana edustusjoukkueen apuvalmentajaksi nostettu Tuovi haikaili jo osittain kotikaupunkinsa ulkopuolelle, mutta päätti jatkaa vielä vuoden verran kasvattajaseurassaan.

”Vuoden päästä on aika katsella sitten uusia tuulia, ja nyt tilanne on selvä niin itselle kuin myös seuralle. Vaikka olen Namikassa pitkään vaikuttanutkin, olen tällä hetkellä todella innoissani tulevasta vuodesta. Kaikki laitetaan peliin, jotta ensi keväänä voidaan hymyssä suin sitten katsella taaksepäin”.

Niskanen hakee taas seuraavaa porrasta uralleen

Namikan kapteeni ”Jumppa” Niskanen pelasi erinomaisen kauden muutaman loukkaantumisten hajoittaman vuoden jälkeen. Niskanen nosti itsensä Namikan avausviisikon mieheksi, ja nousi samalla yhdeksi liigan parhaista puolustajista. Vastustajan takamiesten paimentamisen ohella ”Jumppa” teki 6,6pistettä ja otti 4,2 levypalloa ottelua kohti.

”Menneessä kaudessa parasta oli omalta osalta erinomainen mahdollisuus oppia uutta erilaisissa rooleissa, ja ennen kaikkea oppia uutta omista taidoista ja puutteista. Kehityskohteita kesälle on jo mietitty.”

Diplomi-insinöörin opintoja tämän vuoden Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa viimeistellyt Niskanen haluaa ensi kaudella nousta taas seuraavalle portaalle ja uskoo Namikan ottavan seuraavan askeleen.”Joukkueelta pirteästi sujuneet pudotuspelit vahvistivat halua jatkaa Namikassa. Toivottavasti saadaaan samaa runkoa jatkamaan, niin voidaan jatkaa siitä mihin nyt keväällä jäätiin. Henkilökohtaisesti uskon ja toivon ensi kaudella pystyväni auttamaan joukkuetta entistä monipuolisemmin myös hyökkäyspäässä. ”

Manageri Juha Sten kertoo sekä Lassin että ”Jumpan” kiinnitysten olevan koko seuran kannalta tärkeitä:

”Lassi oli luonnollisesti ykkösvaihtoehto meille, ja olemme erittäin iloisia, että Lassi tänne vielä vuodeksi jää. Urheilullisen uskottavuuden kannalta oli tärkeää, että pystyimme pitämään kapteenimme täällä. ”Jumppa” on paitsi kentällä, myös sen ulkopuolella erinomainen ihminen, ja toivottavasti hänen esimerkkinsä tarttuu nuoremmillekin pelaajille. Tavoitteena on saada pidettyä joukkueen runko mahdollisimman hyvin kasassa, ja muutama pelaaja on kiikarissa joukkuetta vahvistamaan.”

Namikan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Lappeenrannan NMKY - logo

LrNMKY - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutBehm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää