Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

 

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa


Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014. Espoolaisen koripallokoulun kasvatti saapui juuri päättyneeksi kaudeksi Lappeenrantaan ja Catziin pelattuaan Espoo Team-kausiensa jälkeen vuoden Tsekin pääsarjaa Kara Trutnovin joukkueessaä. Mikä sai toisen perättäisen tuplamestaruuden voittaneen kissalauman peliä läpi kauden hienosti johtaneen tuulennopean pelintekijän jatkamaan Saimaan rannoilla? "Koin viime kauden tosi onnistuneeksi joukkueen menestyksen takia, mutta myös omalta osaltani. Viihdyin Lappeenrannassa ja Catzissa tosi hyvin ja mulle oli keväällä jo selvää, että mielelläni haluaisin Catzissa jatkaa myös tulevaisuudessakin! Joukkuekaverit ja valmentajat ovat parasta laatuaan, seuran toiminta ja fanit ison kiitoksen arvoisia!"

Maajoukkuekesästä lisää varmuutta otteisiin ensi kaudeksi

Anni lähtee tänään maajoukkueleiritykseen ja iso osa kesästä kuluukin naarassusien riveissä. Jokaisella pelaajallahan on mielessään aina jotain kehitettävää omasta pelistään, joten millä tavalla kehittynyt Anni pukee syksyllä maajoukkuekesän jälkeen Catzin peliasun päälle taistellessaan kissalaumassa? "Ainainen kehityksen kohde on suoritusvarmuus ja -tasaisuus, epäonnistumiset ja varsinkin niiden ylianalysointi pitäisi saada minimiin. Aion olla monipuolisempi pallonkäsittelijä ja toivottavasti kolmonen osuisi heti ekoista peleistä lähtien eikä vasta joulun jälkeen."

Lopullinen läpilyönti huipulle

Catzin päävalmentaja Mika Haakana totesi syksyllä Annin saavuttua kissalaumaan seuraavasti: "Uskon, että Anni lyö itsensä lopullisesti läpi tulevalla kaudella." Liekö Haksa muistanutkaan vanhaa sanavalintaansa, mutta vastikään jatkosopimuksen solmineen päävalmentajan mielestä Annin kausi taisi sujua oletetun mallikkaasti. "Anni pelasi loistavan kauden ja löi itsensä läpi SM-sarjassa." Catzilla oli naisten SM-sarjan tehokkain hyökkäys ja Haksa korostaa Annin merkitystä tässä saavutuksessa. "Teimme lähes 90 pinnaa per peli ja iso kiitos hyökkäyspelimme jouhevuudesta kuuluu Annille." Kissalauman puolustus oli taas tuttuun tyyliin napakkaa läpi kauden vastustajien saatua SM-sarjassa tehtyä pisteitä niukasti yli 60 per peli, joten miten tärkeätä takakentän maestron jatkosopimus Haksan mielestä olikaan? "Anni oli myös paras ulkopelaajien puolustajamme. Tärkeä sopimus siis."

Tulevan kauden kissalauma rakentumassa

Tulevan kauden toista perättäistä tuplamestaruuttaan puolustava kissalauma on siis jo rakentumassa, kun Annin lisäksi toinen avainpelaaja Lena Reshetko on jo myös solminut jatkosopimuksen. Myös valmentajakaksikko Mika Haakana ja Marianne Koskinen jatkavat kissalauman peräsimessä ja neuvottelut etenevät jatkuvasti muiden tulevan kauden kissojen kanssa.

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Catz Lappeenranta rf - logo

Catz - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutBehm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää