Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Greg Logins palaa Namikaan

 

Greg Logins palaa Namikaan


Namikan ensimmäinen jenkki löytyi, Greg Logins palaa Namika-paitaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins, 25, palaa Namikan paitaan. Viime kaudella 203-senttinen Logins viimeisteli Namikalle keskiarvoikseen 17 pistettä (Korisliigan 9.) ja 7,6 levypalloa (Korisliigan 13.).

Alkukauden sopeutumisvaiheen jälkeen Logins nosti tasoaan, ja tammikuussa pelaamassaan kahdeksassa ottelussa mies viimeisteli jo mainiot 21,5pistettä/ 8,6 levypalloa, kunnes Clifton Jonesin loukkaantuminen pakotti miehen pelaamaan paljon väärää pelipaikkaa loppukauden aikana.

Tuleva kausi tulee olemaan Loginsille vasta toinen Euroopassa, ja Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi odottaa innolla Gregin yhä kehittyvän entistä paremmaksi pelaajaksi:

"Greg kehittyi kauden aikana varsinkin puolustuspäässä isoin askelin. Olen todella tyytyväinen, että pelaaja halusi palata lopulta Lappeenrantaan, ja jatkaa jo alkanutta työtä. Valmentajalle tutun ja todella motivoituneen harjoittelijan takaisin saaminen on aina miellyttävä asia."

Canisiuksen yliopistossa joukkueen kapteeninakin esiintynyt tarkkakätinen laitahyökkääjä oli viime kaudella joukkueen sisällä erittäin pidetty pelaaja kentällä sekä sen ulkopuolella. Koko seura pelaajista taustajoukkoihin ottaa Gregin avosylin takaisin Saimaan rannalle.

"Lisäksi Logins kuuluu hyvin luomaamme strategiaan, jossa tarjoamme pelaajille mahdollisuuden kehittyä ja nousta koripalloilijana seuraavalle tasolle. Toki on selvää, että muutama kokenutkin pelaaja pitää joukkueesta löytyä", kommentoi päävalmentaja Tuovi.

Namika etsii vielä kahta amerikkalaisvahvistusta, sekä täydentänee rivejään viikon sisällä muutamalla suomalaispelaajalla.

Namikan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Lappeenrannan NMKY - logo

LrNMKY - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutBehm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää