Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

 

Todd Brown vahvistamaan Namikaa


196-senttinen Todd Brown vahvistamaan Namika Lappeenrantaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin (196, 25v) kanssa. Monipuolinen Brown on pelannut yliopistouransa jälkeen ammattilaisena Itävallassa, Hollannissa sekä viime talvena Meksikossa.

Brown teki toissa kaudella pisteitä Itävallan kärkiseuroihin kuuluvassa Wels:ssä 15,9 keskiarvolla, poimien samalla 4,9 levypalloa ja jakaen 2,6 syöttöä. Viime kaudella Namikan paidassa ihastuttanut Jason Conley osui samassa seurassa muutamaa vuotta aikaisemmin 15,4 pistettä ottelua kohti.

Namika odottaa Brownilta tulivoimaa etenkin hyökkäyspääähän sekä läheltä, että kolmen pisteen viivan takaa. Itävallassa mies upotti kaukoheitot 39,5%  tarkkuudella. Lisäksi pallon kanssa taitava Brown pystynee auttamaan Namikaa tarvittaessa pelinrakentelussa. Miehen sopimuksessa on kolmen viikon koeaika.

Lassi Tuovi:
”Monipuolisten laiturien saaminen näille leveyspiireille on aina haaste. Brown vakuutti taidoillaan meidät, ja mies on motivoitunut palaamaan Eurooppaan ja jatkamaan uraansa kohti kovempia sarjoja. Olennaista tietoa oli myös se, että Itavallan ja Hollannin joukkueet olisivat mielellään pitäneet Toddin joukkuuessaan useamman kauden, mutta palkkapyyntö oli tuolloin vielä liian kova”.

Brown saanee ensikasteensa namikalaisena jo perjantaina Namikan kohdatessa kaimaseuransa Lahdesta kello 18:30 Lappeenrannan Urheilutalolla pelattavassa harjoitusottelussa.

Namikan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Lappeenrannan NMKY - logo

LrNMKY - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutBehm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää