Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

 

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin


Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi. Hallitseva tuplamestari Catz oli avannut kauden kotivoitolla viime kaudenkin finaalivastustajasta PeKa:sta. FoA taas kärsi niukan vierastappion Keravalla. Ennen ottelua kissalauman urakkaa helpottavia uutisia oli luettavissa roppakaupalla kokoonpanosta, sillä forssalaisten riveistä puuttuivat Sanna Helenius, Monique Martin sekä Anniina Äijälä. Catzin A-tyttöjen oman SM-sarjaottelun vuoksi kissojakin mukana oli vain kahdeksan.

Catz vie ja FoA vikisee

Catz jyräsi välittömästi selvään johtoon eikä jäänyt odottamaan peräpeilistä näkyvien emäntien kiriä, avauskympin jälkeen vierasjohto oli 11-22. Toisella neljänneksellä meno vaan yltyi kotiyleisön kauhistukseksi ja lopulta puoliajalle mentiin Catzin 22-51-vierasjohdossa. Puoliajalla muutosta ei tapahtunut ja kolmannella neljänneksellä kissalauma murskasi vahvasti alakynnessä olleiden emäntien voittohaaveet kasvattamalla viimeiselle kympille lähdettäessä tilanteeksi 38-83. Viimeinen neljännes jäi vain muodollisuudeksi emäntien saatua parilla pisteellä kaunisteltua lukemia kissalauman marssittua vakuuttavasti 51-94-vierasvoittoon.

Kissat malttoivat löytää vapaat pelitoverit

Mitä Catzin päävalmentaja Mika Haakana piti odotetuista lähtökohdista poikenneen vierasvoiton tärkeimpänä asiana? "Kun Martin, Helenius ja Äijänen olivat poissa, niin se helpotti meidän urakkaa. Pelasimme hyvää epäitsekästä peliä ja tilastoitu syöttömäärämme oli todella alakanttiin. Jordan Murphree esimerkiksi antoi vähintään 10 koriinjohtanutta syöttöä. Alex Anderson ja Lena Reshetko tekivät koreja kovilla prosenteilla ja tämä oli koko joukkueelta ryhdikäs esitys." Alex oli ottelun pistekuningatar 29 pisteellään, kun kissoista jo mainittujen Lenan sekä Jordanin lisäksi yli kymmeneen pisteeseen ylsi Anni Mäkitalo. Vaikka kaikki mukana olleet kahdeksan kissaa pääsivät pisteiden makuun ja peliaika jakautui tasaisesti, niin yksi selvä parannettava asia seuraavan viikon kahteen otteluun jäi. Kissat upottivat vain kolme 23 kolmosestaan.

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää