25.7.2008 Lukko-Barys Astana  Vie Facebookiin  Kerro kaverille!
Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 20:00: Lukko voitti Pitsiturnauksen. UrheiluSuomi.com kiittää sivustolla käyneitä.
Erä 2 - 19:29: Barys kesti jäähyn ja iski maalin vastahyökkäyksestä. Maalitekijä todennäköisesti Roman Kuznetsov
Erä 2 - 17:22: Aleksandr Shin istumaan koukkaamisesta kakkosta
Erä 2 - 16:39: Lukko kesti Viitasen jäähyn. Aloitus Lukon maalilta
Erä 2 - 15:55: Joni Myllykoski koppaa helposti Barysin vedon
Erä 2 - 15:03: Miikka Tuomainen punnersi läpiajosta Lukolle alivoimamaalin
Erä 2 - 14:35: Lukon Mikko Viitaselle kaksi minuuttia kiinnipitämisestä
Erä 2 - 13:18: Lukko pelaaja ajautuu paitsion puolelle.
Erä 2 - 12:59: Barysin Shin koukkaamisesta jäähylle
Erä 2 - 11:16: Epätoivoinen avaus Barysilta. Aloitus omaan päähän pitkän takia
Erä 2 - 10:35: Aloitus Barysin päästä. Samaan aikaan aaltoliike voimistuu katsomossa
Erä 2 - 10:09: Barys purkaa kiekon aina Lukon päätyyn asti
Erä 2 - 08:17: Lukon avaus pitkäksi
Erä 2 - 07:23: Barys tekee ensimmäisen maalinsa. Maalintekijä Branislav Mezei
Erä 2 - 07:06: Barys pelaajan mailasta kiekko yli laidan. Aloitus Barysin maalilta
Erä 2 - 06:47: Kiekko Myllykosken syliin. Aloitus Lukon päästä
Erä 2 - 04:28: Otto Honkaheimon vuoro tehdä maali. Honkaheimo ampui siniviivalta ylivoimamaalin. Lukko jatkaa edelleen ylivoimaa
Erä 2 - 04:15: Lisää jäähyjä Barysille. Numero 76 2+10 minuuttia.
Erä 2 - 04:05: Lukon vuoro koittaa ylivoimaa. Barysilta jäähylle Fadeev
Erä 2 - 03:27: Ruuhka Lukon maalille. Aloitus keskialueelle. Samaan aikaan aalto kiertää toistamiseen hallissa
Erä 2 - 02:44: Kiekko katsomoon. Aloitus siirretään keskialueelle
Erä 2 - 01:45: Otto Honkaheimolle 2 minuuttia estämisestä
Erä 2 - 01:07: Lukko heti erän alkuun 4-0 johtoon. Maalintekijänä Nico Aaltonen, loistavan syötön antoi Marko Virtala
Erä 2 - 00:00: Lukko saapuu kentällä ja suoraan aloitukseen.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä valmis alkamaan, Barys on jo kentällä. Lukkoa vielä odotetaan
Erä 1 - 20:00: Avauserässä loistava tunnelma. Harvinaista herkkua Raumalla.
Erä 1 - 20:00: Seuraavaksi vuorossa jäädytystauko
Erä 1 - 20:00: Lukko vei ensimmäisen erän numeroin 3-0
Erä 1 - 19:33: Myllykoskelta aivan uskomaton räpylätorjunta, Lukon maali pysyy koskemattomana
Erä 1 - 17:47: Barysille tarjotaan kavennus mahdollisuutta, Tomi Pettinen Lukosta jäähylle
Erä 1 - 16:30: Myllykoskelta loisto torjunta
Erä 1 - 16:01: Myllykoski sulkee pudottamansa kiekon, Barys vaihta samalla maalivahtia. Maaliin Denis Franskevich
Erä 1 - 15:08: Kim Nabbin vuoro huudattaa yleisöä. Ylivoima osuma siirsi Lukon 3-0 johtoon.
Erä 1 - 14:38: Lukolle tarjotaan taas ylivoimaa. Barysilta boksiin lähtee koukkaamista istumaan Evgeny Rymarev
Erä 1 - 13:31: Barysin Aleksandr Titov 10 minuutin käytösrangaistus
Erä 1 - 12:11: Patrik Nevalainen huudattaa toistamiseen kotiyleisöä. Lukolle ylivoimamaali
Erä 1 - 10:52: Lukko ylivoimalle, Barysin Koreshkov istumaan koukkaamis jäähyään
Erä 1 - 10:28: Kuznetsov torjui vaivoin Elon laukauksen
Erä 1 - 10:19: Aloitus Lukon päähän, Jäähyllä istui Mikko Viitanen
Erä 1 - 09:12: Barys pelaa ylivoimaa
Erä 1 - 08:13: Aloitus Lukon maalilta, samaan aikaan aaltoliike kiertää raumalaiskatsomossa
Erä 1 - 00:00: 15. Pitsifinaali alkaa noin 5 minuutin kuluttua
Erä 1 - 00:00: Lukon maalilla lämmittelee Joni Myllykoski, Barysin maalilla puolestaan torjuu Aleksei Kuznetsov
Erä 1 - 00:00: Lukko jatkanee samalla kokoonpanolla. Sivussa ovat mm. Pasi Saarela, Pekka Saarenheimo ja Tomi Mustonen
Erä 1 - 00:00: Finaalin alku lähestyy, Lukko luistelee jäälle
Erä 1 - 00:00: Finaalin peliaika 2x20 minuuttia
Erä 1 - 00:00: Barys Astanan ottelut:
Barys Astana-KalPa 4-2
Barys Astana-HIFK 3-2
Barys Astana-Jokerit 2-0
Erä 1 - 00:00: Lukon tie finaaliin:
Lukko-Jokerit 1-0