Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Ottelu tapahtumat:
Erä 3 - 20:00: Muistakaa tsekata huomenna myös galleriat UrheiluPorista!
Erä 3 - 20:00: Peli päättyy HPK:n 4-3 voittoon. UrheiluSuomi kiittää kävijöitään!
Erä 3 - 19:03: Ässien maali tyhjänä
Erä 3 - 19:03: Ässät kesti jäähyt helposti, HPK ei saanut mitään aikaiseksi. Ässille aikalisä ajassa 19:03
Erä 3 - 18:51: Kivenmäki tuhri 2-1 hyökkäyksen heittäytyvään pakkiin
Erä 3 - 17:33: HPK hyökkäys paitsioon
Erä 3 - 17:00: Ässien Tommi Huhtalalle kakkonen kampituksesta
Erä 3 - 16:34: Kivenmäki turhautui ja otti kakkosen väkivaltaisuudesta
Erä 3 - 15:54: Karjalaisen kainaloista kiekko ohi maalin.
Erä 3 - 14:39: Karjalainen sulkee kiekon alleen. Ässien oma pelaaja oli ohjata kiekon omaan maaliin
Erä 3 - 13:43: Lassila sulkee Damonin heppoisen vedon. Katsojamäärä 2125
Erä 3 - 12:56: HPK:n avaus pitkäksi
Erä 3 - 10:56: Lassila torjuu helposti Huhtasen laukauksen, aloitus HPK päästä
Erä 3 - 09:53: HP:n Mäenpää siirtää vieraat 4-3 johtoon, syöttäjänä Kemppainen. Aloitusvoitto ja siniviiva veto helposti kilpi puolelta sisään
Erä 3 - 06:25: Lassilalta aivan uskomaton torjunta, Damonilla tyhjä maali mutta jostain Lassilan räpylä ehti paikalle
Erä 3 - 05:15: HPK tasoittaa maalitekijä Syväsalmi, syötöt Vihko ja Sailio
Erä 3 - 05:02: Karjalainen koppaa Tuulolan siniviiva vedon aloitus Ässien päästä
Erä 3 - 02:18: Ässien Jyrkkiö vie joukkueensa 3-2 johtoon. Syötöt Damon ja Kivenmäki
Erä 3 - 2:01: HPK:n Kai Syväsalmi jäähylle, kiekko katsomoon. Ässillä toinen 5-3 yv pelissä
Erä 3 - 01:32: HPK:n Ville Hämäläinen jäähylle koukkaamisesta, hetkeä aiemmin Salminen kikkaili itselleen paikan ja veto osui tolppaan
Erä 3 - 00:00: HPK sekoittanut kenttiään. Kemppainen nyt Virran ja Kariyan kanssa
Erä 3 - 00:00: Kolmannen erän alku lähestyy, Ässät saapuu juuri kaukaloon.
Erä 2 - 20:00: Toinen erä päättyi. Ässät vei erän 2-1. Peli tasan 2-2
Erä 2 - 19:29: Aloitus keskialueelle.
Erä 2 - 19:05: Plushev (ÄSS) nokikkain Lassilan kanssa, mutta ei maalia. Vastahyökkäyksestä kahakka Ässien maalille
Erä 2 - 16:21: Maalille unohtunut Kivemäki tasoittaa pelin, syöttäjinä Damon ja Uusitalo
Erä 2 - 13:09: HPK:n Kolehmainen saa tilanteesta myös kakkosen. Muuten rangaistukset: Kolehmainen 2+5+peli, Määttä 5+peli
Erä 2 - 13:09: Tappelu, Ässien Määttä poistuu silmäkulma auki pois kaukalosta. Silmäkulman avasi Janne Kolehmainen
Erä 2 - 12:50: Ässien Forsbacka ja HPK:n Tuulola jäähylle. Toinen väkivaltaisuudesta ja toinen huitomisesta
Erä 2 - 11:46: Ässien avaus pitkäksi
Erä 2 - 11:29: Peltosen heppoinen nosto suoraan Lassilan räpylään. Aloitus vaihteeksi HPK:n päähän
Erä 2 - 10:39: Karjalainen sulkee kiekon, aloitus Ässien päähän
Erä 2 - 09:53: HPK:n Vihko vie joukkueensa 2-1 johtoon, syöttäjinä Tikkanen. Veto kilpipuolen ylänurkkaan
Erä 2 - 09:22: Lassilan torjunnasta aloitus Kerhon päähän
Erä 2 - 08:41: HPK:n hyökkääjä paitsiossa, aloitus keskialueelle
Erä 2 - 07:48: Kuparisen epäonnistunut laukaus menee maaliin HPK:n puolustajasta. Syöttäjinä Kivenmäki ja Uusitalo
Erä 2 - 07:25: HPK:n Jari Sailio jäähylle huitomisesta
Erä 2 - 06:58: HPK:n Mikko Mäenpää jäähylle väkivaltaisuudesta.
Erä 2 - 06:12: Ässillä hyvää pyöritystä, Lassilalta pari hyvää torjuntaa, lopuksi HPK laittaa pitkän
Erä 2 - 05:30: Lassila torjuu helposti Peltosen ja Jyrrkiön siniviiva vedot. Aloitus Kerhon päästä
Erä 1 - 16:47: Karjalainen koppaa pompottamansa kiekon, aloitus Ässien päästä
Erä 1 - 15:30: Savinaisen veto tolppaan, tämän jälkeen Lassila sulkee kiekon ja aloitus kahakan jälkeen keskialueelle
Erä 1 - 15:08: Kiekko livahtaa Ässien pakilta keskialueelle, paitsio
Erä 1 - 13:11: Ässien avaus pitkäksi
Erä 1 - 13:03: Kiekko lipuu vain vaivoin ohi Ässien maalista.
Erä 1 - 11:49: Kuparinen laukoo kiekon katsomoon. Aloitus keskialueelle
Erä 1 - 10:57: Kiekko katsomoon, aloitus keskialueelle
Erä 1 - 10:18: HPK purkaa
Erä 1 - 09:45: Janne Kolehmaiselle kakkonen laitataklauksesta, Ässät ylivoimalle
Erä 1 - 09:35: Ässillä vaikeuksia päästä omasta päästä pois
Erä 1 - 08:50: Ässät kesti alivoiman helposti
Erä 1 - 07:36: HPK:lla loistopaikka mutta Karjalainen torjuu
Erä 1 - 06:33: Ässien Kivenmäki jäähylle huitomisesta
Erä 1 - 05:51: Lassila torjuu Uusitalon siniviiva kudin. HPK:n avaus pitkäksi
Erä 1 - 05:25: Virkkusella loistopaikka, mutta Lassila on tilanteessa hyvin mukana.
Erä 1 - 04:57: Ässien Mäkilä kiertää maalin ja heittää kiekon maalille, Lassila sulkee kiekon helposti.
Erä 1 - 04:03: HPk 1-0 johtoon. Maalitekijänä Vihko, syötöt Hämäläinen ja Sailio. Maalin lahjoitti Karjalainen, joka seikkaili maalin takana menettäen kiekon.
Erä 1 - 02:50: Kuparinen ei osu kiekkoon loistopaikasta
Erä 1 - 02:24: Karjalainen torjuu pahasti eteensä.Saa kuitenkin suljettua kiekon seuraavasta tilanteesta
Erä 1 - 01:00: Ässillä hyvä paikka, mutta Lassila torjuu
Erä 1 - 00:35: Aloitus Ässien päähän
Erä 1 - 00:00: HPK:n Loikas vie aloituksen.
Erä 1 - 00:00: Tuomarikaksikkona Ringbom-Lindroos.
Erä 1 - 00:00: HPK maalissa Teemu Lassila, Ässillä aloittaa Tuomo Karjalainen.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun kolme minuuttia. HPK luistelee kaukaloon.
Erä 1 - 00:00: Summeri soi juuri alkulämmön päättymisen merkiksi.