Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Lukko: Vehanen (Raanta),Cook,Rantanen,Jasu,Kovanen,Laaksonen Jere,Palola,Kangasmäki,Keränen,Nurmi,Aaltonen,Rajala,Pettinen,Nabb,Kivimäki,

Ässät: Kilpeläinen (Rynnäs),Jyrkkiö,Rahkola,Huhtanen,Savinainen,Kuusisto,Kivenmäki,Kuparinen,
Salminen,Forsbacka,Niemi,Huhtala,Määttä,Mäkinen,Palomäki,Sammalkangas,Uusitalo,
Heikkinen,Luomala,Sillanpää,Piros

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Kuvia Lukko-Ässät pelin avauserästä: urheilupori.com. Lisää kuvia tulossa myöhemmin.
Erä 2 - 15:00: Turnaus jatkuu seuraavaksi ottelulla Ilves-Kärpät. Peli alkaa kello 11:30. Lukko-Ässät ottelun kuvat näkyvillä muutaman minuutin kuluttua. Suoralinkki tulossa tänne hetken päästä.
Erä 2 - 15:00: Laukaus suoraan Kilpeläiseen patjaan. Ässät voittaa rankkaritkin.
Erä 2 - 15:00: Maali, seuraavana Lukolta puolustaja Tommi Kovanen.
Erä 2 - 15:00: Ässät aloittaa rankkarit, ampumaan Sakari Salminen.
Erä 2 - 15:00: Ässät otti ottelusta 2-0 voiton, seuraavaksi rankkarit.
Erä 2 - 14:38: Jo toinen yritys tyhjiin ja taas ohi.
Erä 2 - 13:24: Ässien Kilpeläinen torjuu hyvin räpylällään, aloitus Ässien päästä, Lukko maali tyhjänä.
Erä 2 - 12:13: Kauden 08-09 Playout-mestari Ässät johtaa ottelua turvallisen tuntuisesti 2-0, peliaikaa jäljellä vajaa 2 minuuttia.
Erä 2 - 12:13: Rauli Urama ottaa Lukolle aikalisän.
Erä 2 - 11:00: Ässien hyökkäys ajautui paitsioon.
Erä 2 - 08:40: Ässien Patrik Forsbacka onnistuu iskemään kiekon Lukon maaliin. Syöttöpisteet flipperimaaliin tarjosivat Jussi Heikkinen ja Marko Mäkinen.
Erä 2 - 07:39: Lukko laittaa kiekon pitkäksi. Taas mennään tasalukuisina.
Erä 2 - 07:05: Lukon Juhani Jasu laukoo kiekon Ässien maalin ylärimaan.
Erä 2 - 06:24: Ässät 5-3 ylivoimalla 1-0 johtoon. Maalintekijänä Savinainen, syötöt Salminen ja Jyrkkiö. Ässien 5-4 yv jatkuu.
Erä 2 - 05:49: Vehanen torjuu helposti siniviiva vedon. Aloitus Lukon päästä.
Erä 2 - 05:25: Lukon Tommi Kovanen korkeasta mailasta jäähylly, Ässille 5-3 ylivoima.
Erä 2 - 05:11: Lukon Janne Keränen jäähylle kampituksesta.
Erä 2 - 04:41: Ässämaali siirtyy paikaltaa aloitus keskialueelle, tilannetta edelsi Lukon pyöritys.
Erä 2 - 03:08: Savinainen pelastaa Ässät takaiskulta, torjuu maaliviivalta laukauksen. Kilpeläinen oli tilanteesta jo pelattu ulos.
Erä 2 - 02:28: Seuraava Lukko paitsio.
Erä 2 - 02:05: Lukon seuraavakin hyökkäys ajautui paitsioon.
Erä 2 - 01:30: Lukon hyökkäys ajautui paitsioon. Kuvia avauserästä tulossa pian.
Erä 2 - 01:17: Uusitalo jälleen pelissä mukana.
Erä 2 - 00:28: Vehaselta loistotorjunta. Ässillä tyhjä maali edessä, mutta Vehanen kesti.
Erä 2 - 00:05: Uusi aloitus, jos nyt mentäisiin yli viisi sekuntia.
Erä 2 - 00:05: Aloituksessa keskustelleet Tommi Huhtala ja Charlie Cook nyrkkihippasilla. Cook tyrmää Huhtalan. Molemmat suihkuun
Erä 2 - 00:00: Tappelu
Erä 2 - 00:00: Toisen erän alkuun puolisen minuuttia.
Erä 1 - 15:00: Avauserä päättyi maalittomaan tasapeliin. Lukko hallitsi peliä selvästi hyvän liikkeen ansiosta. Taklaukset meni ehkä hienoisesti Lukolle.
Erä 1 - 14:05: Lukko kesti alivoiman helposti. Paremmat maalipaikat Lukolla.
Erä 1 - 12:54: Vehanen sulkee maalille tulleen kiekon, aloitus Lukon päästä. Ässillä ei mitään erikoista ylivoimalla.
Erä 1 - 11:14: Ässät pääsee ylivoimalle. Huhtalan kakkonen päättyi.
Erä 1 - 09:27: Kilpeläinen sulkee kiekon, aloitus Ässien maalille.
Erä 1 - 09:05: Jäähyt, Huhtalalle kakkonen väkivaltasuudesta, Rantanen 5 + pelirangaistus.
Erä 1 - 09:05: Lukon Anssi Rantanen moukaroi nyrkein Tommi Huhtalaa.
Erä 1 - 06:55: Ässät vaikeuksissa omassa päässään. Lukon luisteluvauhti on huomattavasti Ässiä edellä.
Erä 1 - 06:13: Peli poikki, Ässien Uusitalo luistelee jäältä pukusuojaan. Pelin alku ollut Lukon selkeää hallintaa.
Erä 1 - 02:27: Lukon hyökkäys ajautuu paitsioon.
Erä 1 - 02:04: Kiekko Kilpeläisen torjunnasta katsomoon.
Erä 1 - 01:36: Ässien takatukka Kamil Piros kakkoselle koukkaamisesta.
Erä 1 - 01:30: Lukko aloittanut vauhdilla.
Erä 1 - 00:00: Lisää kuvia tulossa myöhemmin.
Erä 1 - 00:00: TPS-Kärpät ottelun kuvia voi käydä katsomassa täältä: urheiluturku.com
Erä 1 - 00:00: Ässät punaisissa kentälle. Kilpeläinen maaliin.
Erä 1 - 00:00: Lukko luistelee jäälle sinisissä paidoissa, maalissa pelannee Petri Vehanen.
Erä 1 - 00:00: Legendaariseen Lukko-Ässät otteluun aikaa noin 18 minuuttia. Halli alkaa jo täyttyä katsojista.