Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Erä 2 - 15:00: Seuraavaksi ottelu Ässät-Pelicans kello 12:45.
Erä 2 - 15:00: Maali. Ilves voitti rankkarikisan.
Erä 2 - 15:00: Korhonen torjuu. Ilvekseltä ampumaan Pasi Salonen.
Erä 2 - 15:00: Kärpät aloittaa Joonas Donskoi.
Erä 2 - 15:00: Loppusummeri soi. Peli päättyi 0-0. Seuraavaksi rankkarit.
Erä 2 - 14:56: Kärppien Antti Aarnio jäähylle 2+10 minuuttia päähän kohdistuneesta taklauksesta. Ilvekselle samassa ajassa aikalisä, ottelu jäljellä neljä sekuntia. Maalivahti Ilvekseltä pois.
Erä 2 - 13:52: Kärppien Tommi Leinonen estämisestä kakkoselle.
Erä 2 - 13:39: Korhoselta kelpo räpylä koppi, aloitus Ilveksen päästä.
Erä 2 - 12:30: Kärppien maalilla Rautiola torjuu läpiajon.
Erä 2 - 12:06: Ilveksen Lassi Mattila jäähylle korkeasta mailasta.
Erä 2 - 11:59: Korhonen sulkee torjumansa kiekon ja aloitus Ilveksen maalilta.
Erä 2 - 10:54: Ilves kesti jäähyn helposti.
Erä 2 - 08:32: Kärpät kesti alivoiman, välittömästi jäähy Ilveksen Jaakko Pelliselle korkeastamailasta.
Erä 2 - 07:10: Loistavat torjunnat jatkuvat. Nyt esittäjänä Kärppien Antti Rautiola. Toistaiseksi päivän paras koppi.
Erä 2 - 06:26: Kärppien Joonas Donskoi kakkoselle kampituksesta.
Erä 2 - 05:50: Ilveksellä muutama erinomainen maalintekopaikka, mutta tulosta ei syntynyt.
Erä 2 - 03:20: Ilves kesti jäähyt.
Erä 2 - 02:30: Kärppien viimeistelyssä parantimisen varaa. Ilveksellä enää puolisen minuuttia kahden miehen alivoimaa.
Erä 2 - 01:38: Korhonen Ilveksen maalilla kestää ja sulkee kiekon.
Erä 2 - 01:18: Ilveksen Mikko Kuukka jäähylle, kiekko katsomoon.
Erä 2 - 01:11: Kärpillä hyvä maalintekopaikka, Ilveksen Näppilä kakkoselle kampituksesta.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä alkaa reilun minuutin päästä.
Erä 1 - 00:37: Kärpät aloittaa toisen erän pirteästi, Ilves joutuu lyömään kiekon pitkäksi.
Erä 1 - 15:00: Avauserä takana, tilanne 0-0. Korhosen torjunnat pitivät Ilveksen pelissä mukana.
Erä 1 - 14:27: Korhoselta haamukoppi, loistotorjunta piti Ilveksen maalin koskemattomana.
Erä 1 - 14:17: Ilveksen avaus pitkäksi, aloitus Korhosen nenän eteen.
Erä 1 - 13:55: Ilves kesti toisenkin jäähyn.
Erä 1 - 12:45: Korhosen hyvät torjunnat Ilves maalilla jatkuvat.
Erä 1 - 11:48: Ilveksen Johannes Alanen kakkoselle koukkaamisesta, Kärpille toinen ylivoima.
Erä 1 - 11:37: Kärppien pelaaja laidasta läpi, Korhonen torjuu helposti.
Erä 1 - 10:41: Kärpät joutuu lyömään kiekon pitkäksi.
Erä 1 - 10:30: Erinomainen torjunta Kärppämolarilta.
Erä 1 - 09:57: Kärppien Rautiola torjuu. Sen jälkeen kahinaa maalin edessä, mitään isompaa ei kuitenkaan siittä syntynyt. Aloitus keskialueelle.
Erä 1 - 09:46: Ilveksen hyökkäys ajautui paitsioon.
Erä 1 - 07:30: Ilves kesti kakkosen helposti. Aloitus keskialueelle.
Erä 1 - 06:54: Kärppien hyökkäys ajautui paitsioon. Oululaiset eivät ole saaneet ylivoimaansa käyntiin kunnolla.
Erä 1 - 05:57: Ilveksen Markus Korhonen torjuu heppoisen siniviiva kudin. Aloitus Ilveksen kenttäpuoliskolle.
Erä 1 - 05:21: Ilveksen Ville Laine jäähylle istumaan kakkosta, syynä estäminen.
Erä 1 - 04:44: Kärppien Rautiola torjuu ja sulkee kiekon, aloitus Kärppien maalilta.
Erä 1 - 04:15: Peli poikki toista kertaa, nyt syynä korkeamaila. Aloitus keskialueelta, vauhdikasta peliä päästä päähän.
Erä 1 - 01:03: Korhonen Ilves maalilla sulkee kiekon, aloitus Ilveksen päästä.
Erä 1 - 00:00: Kärppien maalilla Antti Rautiola, Ilveksella Markus Korhonen.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun 1:40.
Erä 1 - 00:00: Ilveksellä musta peliasu. Pahoittelut jo etukäteen jos joku Kärppien pelaajan nimi tulee puuttuumaan.
Erä 1 - 00:00: Voi "%¤#%", oululaiset unohtanut sitten toiset paidat kotiin tai jotain. Pohjosen pojat kentälle Lukon valkoisissa treenipaidoissa!
Erä 1 - 00:00: Kuvia edellisestä pelistä: urheilupori.com. Ilves-Kärpät ottelun alkuun aikaa noin 12 minuuttia.