Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Seuraavana otteluna kello 14:00 alkaen TPS-Ilves.
Erä 2 - 15:00: Maali. Ässät voittaa rankkarit. Pata jatkaa pelejään varmuudella kello 17:00. Kuvia pelistä tulossa pian.
Erä 2 - 15.00: Laukaus suoraan Rynnäksen patjoihin. Ässiltä ampumaan Marko Luomala.
Erä 2 - 15:00: Pelicans aloittaa, Vili Sopanen lähtee vauhtiin.
Erä 2 - 15:00: Voiton myötä Ässät voittaa a-lohkon.
Erä 2 - 15:00: Ässät voittaa ottelun maalein 4-2. Seuraavaksi rankkarit.
Erä 2 - 14:39: Ässät 4-2 johtoon, tyhjiin iski Luomala, syötöt Kivenmäki ja Kamil Piros.
Erä 2 - 14:12: Rynnäs Ässien maalilla koppaa kiekon näyttävästi. Pelicans pelaa kuudella miehellä.
Erä 2 - 13:47: Ässien Pellinen ampuu hehtaaripyssyllä piippuhyllylle. Aloitus keskialueelle. Samassa ajassa Pelicansin aikalisä.
Erä 2 - 12:46: Kiekko ässämailasta katsomoon, aloitus Ässien päästä.
Erä 2 - 11:37: Pelicans kaventaa ylivoimalla, tilanne 3-2. Maalintekijänä Arsi Piispanen, syötöt Santavuori ja Jesse Saarinen.
Erä 2 - 10:51: Ässien Patrik Forsbacka toistamiseen jäähylle, syynä koukkaaminen.
Erä 2 - 07:07: Pelicans kesti jäähyn.
Erä 2 - 05:24: Lysenstöen koppaa näyttävästi kiekon räpyläänsä. Aloitus Pelicansin päästä.
Erä 2 - 05:05: Ässien yv-treeni jatkuu. Pelicansista Teemu Rinkinen jäähyllä huitomisesta.
Erä 2 - 01:25: Ottelusta luvassa kuvia heti päättymisen jälkeen.
Erä 2 - 01:25: Porilaisten valkoinen intiaani Patrik Forsbacka jäähylle koukkaamisesta.
Erä 2 - 00:44: Severi Sillanpää vie aloituksesta Ässät 3-1 johtoon. Maaliin ei syöttäjiä.
Erä 2 - 00:40: Pelicansin maalilla Lysenstöen koppaa helposti siniviiva vedon.
Erä 1 - 03:47: Ässät joutuu lyömään pitkän.
Erä 1 - 03:44: Hässäkkää Ässien maalilla, ei maalia.
Erä 1 - 03:18: Ässien puolustaja Heikkinen torppaa Pelsun hyökkääjän oman veskarin päälle. Aloitus Ässien päästä.
Erä 1 - 02:41: Pelicansien laukaus suoraan ässävahdin syliin. Aloitus porilaisten alueelta.
Erä 1 - 15:00: Summeri päättää avauserän. Pata johtaa ottelua maalein 2-1.
Erä 1 - 12:31: Pelicans kaventaa heti, Antti Tyrväisen liru ohittaa Rynnäksen. Syötöt Henri Heino ja Kari Sihvonen.
Erä 1 - 12:02: Ässät 2-0 johtoon maalinedus maalilla, tekijänä Savinainen, syötöt Kuusisto ja Salminen.
Erä 1 - 11:51: Ässät taas ylivoimalle, Pelicansin joukkuerangaistus, liikaa miehiä.
Erä 1 - 10:57: Ässät 1-0 johtoon ylivoima maalilla. Tekijänä maalineteen unohtunut Tuomas Huhtanen, syötöt Mäkilä ja Sillanpää.
Erä 1 - 09:28: Pelicansin ylivoima loppui, jäähylle Joonas Hurri estämisestä.
Erä 1 - 08:05: Ässien Tapio Sammalkangas jäähylle selästä taklaamisesta (2+10 min).
Erä 1 - 06:48: Pelicansin nopea vastahyökkäys, kiekko Ässämailan kautta katsomoon.
Erä 1 - 06:13: Pelicans lyö kiekon pitkäksi.
Erä 1 - 05:30: Pelicansin hyökkäys ajautui paitsioon.
Erä 1 - 04:54: Pelicans kesti ensimmäisen jäähyn. Aloitus Pelicansin päästä.
Erä 1 - 02:21: Pelicansin Joonas Jalvanti jäähylle estämisestä.
Erä 1 - 00:00: Ilves-Kärpät ottelun kuvat löytyvät täältä: urheilutampere.com
Erä 1 - 00:00: Ässien maalissa Jussi Rynnäs, Pelicansin Andre Lysenstöen.
Erä 1 - 00:00: Ässät-Pelicans ottelun alkuun noin 5 minuuttia.