Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Levonen,Boman

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Kuvat ottelusta TPS-Ilves eetterissä, voit katsoa ne täältä: urheiluturku.com
Erä 2 - 15:00: Kuvia TPS-Ilves ottelusta tulossa pian.
Erä 2 - 15:00: Seuraavaksi luvassa ottelu Lukko-Pelicans kello 15:15.
Erä 2 - 15:00: Aittokallio torjuu ja Ilves voittaa rankkarit.
Erä 2 - 15:00: Maali, Salonen laukoi kiekon Engrenin längistä sisään. Seuraavaksi Toni Jalo ja Tepsin tasoittava.
Erä 2 - 15:00: Levonen laittaakin Ilveksen aloittamaan, laukomaan Pasi Salonen.
Erä 2 - 15:00: Seuraavaksi rankkarit, TPS aloittaa, Toni Jalo ampumaan.
Erä 2 - 15:00: Bergille lopussa jäähyjä tulistumisesta, 2+2+10.
Erä 2 - 15:00: Peli päättyi Tepsin 2-0 voittoon. A-P Berg sai lopussa vastaanottaa kovan taklauksen.
Erä 2 - 12:39: Turkulaisille jäähyjä, Antti Halonen kakkoselle syynä huitominen, sekä kympin käytös päälle.
Erä 2 - 10:04: Ilveksen Aittokallio sulkee kiekon ja aloitus Ilveksen B-pisteelle.
Erä 2 - 09:26: Ilveksen Niko Snellman jäähyaitioon kakkoselle, syynä ryntäys.
Erä 2 - 09:03: TPS 2-0 johtoon. Ilari Filppulan siniviiva veto uppoaa Ilveksen maaliin. Syöttäjänä Nordlund.
Erä 2 - 08:28: Lisää jäähyjä, Ilveksen Ville Korhonen kakkoselle kampituksesta.
Erä 2 - 07:59: Engren pitää torjumansa kiekon, joukkueet jatkavat peliä Tepsin päästä.
Erä 2 - 07:32: Jäähyjä, Ilveksen Pasi Tuominen ja Tepsin Toni Jalo jäähyllä kakkosten turvin, syyt molemmilla väkivaltaisuus.
Erä 2 - 06:44: TPS 1.0 johtoon, maalintekijä Jarkko Hattunen, syötöt Joonas Järvinen ja Ilari Filppula.
Erä 2 - 06:28: Tepsin yv pyörii hyvin. Muutama paikka toistaiseksi.
Erä 2 - 05:47: TPS kesti jäähyt. Nyt turkulaiset pääsee ylivoimalle, Ilveksen Juuso Akkanen kakkoselle koukkaamisesta.
Erä 2 - 03:25: Tepsi kesti jäähyn. Seuraava rangaistus kuitenkin heti. Venäläiselle kakkonen huitomisesta.
Erä 2 - 02:31: Engren sulkee kiekon ja ottaa aloituksen omalle maalilleen. Ilveksellä ei ylivoima ota onnistuakseen.
Erä 2 - 01:13: Tepsin Joonas Järvinen istumaan kakkosta väkivaltaisuudesta.
Erä 2 - 00:41: Turkulaiset aloittivat pitkien lyömisen, aloitus Engrenin maalilta.
Erä 2 - 00:00: Boman pudottaa kiekon, toinen erä alkoi.
Erä 2 - 00:00: Taukoa jäljellä minuuttia, sitten taas lehtee peli käyntiin.
Erä 1 - 01:03: Ja seuraava pitkä Tepsiltä.
Erä 1 - 15:00: Maaliton avausvartti takana. Kohtuullisesti vauhtia, ei elämää suurempia maalipaikkoja. Jokusia hyviä taklauksia.
Erä 1 - 13:52: Ilveksen nopea vastahyökkäys, lopullinen silaus jäi puuttumaan ja Engrenin oli helppo sulkea kiekko alleen.
Erä 1 - 13:39: Katko ja aloitus Ilveksen maalille. Helppo torjunta Aittokalliolta.
Erä 1 - 12:42: Tepsin hyökkäys päättyy paitsioon.
Erä 1 - 11:39: Seuraava pitkäkiekko Tepsiltä.
Erä 1 - 11:10: Turkulaisten avaus pitkäksi.
Erä 1 - 09:08: Ilves kesti jäähyn.
Erä 1 - 07:35: Hyvä torjunta Ilveksen maalivahdilta.
Erä 1 - 07:07: Ilveksen Joonas Rask istumaan kakkosta kampituksesta.
Erä 1 - 06:17: TPS:n hyökkäys päättyy muikkuverkkoihin, aloitus Ilveksen maalilta.
Erä 1 - 06:02: TPS:n avaus lipuu pitkäksi. Aloitus Engrenin maalille.
Erä 1 - 05:15: Tilanne Ilveksen maalilla, mutta Sami Aittokallio kestää.
Erä 1 - 04:53: TPS:n Atte Engren koppaa laukauksen ja katkaisee pelin.
Erä 1 - 00:55: Ilveksen vuoro roiskaista kiekko pitkäksi.
Erä 1 - 00:11: TPS:n avaus heti pitkäksi, aloitus Engrenin maalilta.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun noin yksi minuutti.
Erä 1 - 00:00: Ilveksen maalilla aloittaa Sami Aittokallio, Tepsilla maalissa jälleen Atte Engren.
Erä 1 - 00:00: Ässät-Pelicans ottelun kuvia täällä: urheilupori.com
Erä 1 - 00:00: TPS-Ilves pelin alkuun noin 12 minuuttia.