Erä 2 - 15:00: 18:15 kohtaavat TPS ja Pelicans.
Erä 2 - 15:00: Pelit jatkuvat kello 17:00 ottelulla Ässät-Kärpät.
Erä 2 - 15:00: Ei maalia, Pelicans voitti rankkarit
Erä 2 - 15:00: Pelicans onnistuu. Virtalalla mahdollisuus tasoittaa.
Erä 2 - 15:00: Ei maalia. Lukolta Keränen, ei maalia.
Erä 2 - 15:00: Petruzalek jää keskiympyrään. Ei siis maalia. Pelicansin vuoro.
Erä 2 - 15:00: Ei maalia, Petruzalek jatkaa.
Erä 2 - 15:00: Muodollisuuden vuoksi vielä rankkarit, Santavuori aloittaa.
Erä 2 - 15:00: Pelicans voittaa Lukon 2-1 ja etenee jatkoon.
Erä 2 - 14:08: Pelicansin Arsi Piispanen lyö kiekon katsomoon ja lähtee jäähylle.
Erä 2 - 13:56: Pelicansin Kuuselalla helppo työ kopata Pettisen heppoinen laukaus.
Erä 2 - 13:30: Kuusela sulkee kiekon, aloitus Pelicans päähän. Samassa ajassa Lukon aikalisä. Maalivahti Raanta käveli suoraan aitioon. Pelicansille riittää jatkopaikkaan tasapelikin.
Erä 2 - 11:58: Pelicansin Teemu Rinkinen jäähylle kiinnipitämisestä.
Erä 2 - 10:59: Lukon Marko Virtala rikkoo kuparisen Petruzalekin hyvästä syötöstä. Toinen syottäjä Teemu Nurmi.
Erä 2 - 10:04: Pelicansin Mikko Kousa kampituksesta jäähylle.
Erä 2 - 09:45: Lukon Nevalaisella erinomainen paikka tehdä joukkueensa avausmaali, mutta ei onnistunut.
Erä 2 - 09:00: Lukko hyökkäys ajautui paitsioon, aloitus keskialueelle.
Erä 2 - 08:39: Lukko kesti Jasun rangaistuksen. Aloitus Lukon B-pisteeltä.
Erä 2 - 07:54: Pelicans hyökkäys pysähtyy paitsio vihellykseen.
Erä 2 - 06:56: Lukon maalilla Raanta torjuu siniviivalta tulleen vedon, aloitus Lukon alueelle.
Erä 2 - 06:24: Raumalaisista seuraava jäähylle menijä on Juhani Jasu, kakkonen koukkaamisesta.
Erä 2 - 03:38: Pelicansin Jesse Saarinen huitomisesta jäähylle. Aloitus Pelicansin alueelle.
Erä 2 - 03:22: Lukon Petruzalek toistamiseen jäähylle, kakkonen koukkaamisesta.
Erä 2 - 02:29: Aloitus keskialueelle, Lukon mies paitsiossa.
Erä 2 - 01:15: Pelicansilla loistopaikka mennä 3-0 johtoon mutta laukaus ohi tyhjän maalin.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä alkaa noin minuutin kuluttua.
Erä 1 - 15:00: Avauserä takana. Pelicans on 15 minuutin päässä jatkopaikasta.
Erä 1 - 13:59: Levonen ei hyväksy raumalaisten maalia. Peli oli vihelletty poikki ennen maalia.
Erä 1 - 13:35: Ruuhka Lukon kulmaukseen, aloitus B-pisteelle.
Erä 1 - 12:48: Lukon Raanta saa vaivoin torjuttua Pelicansin laukauksen. Aloitus pysyy Lukon alueella.
Erä 1 - 12:29: Lukon maalilla Raanta sulkee kiekon ja aloitus Lukon B-pisteelle.
Erä 1 - 11:24: Lisää jäähyjä Lukolle, Harri Tikkanen laukoo kiekon yli laidan.
Erä 1 - 10:46: Lukon Nevalainen kakkoselle estämisestä.
Erä 1 - 08:17: Lukon turnaus on päättymässä. Pelicans siirtyy 2-0 johtoon, maalintekijänä Antti Tyrväinen
Erä 1 - 07:40: Pelicans iskee nopeasti ylivoimalla, nätin kuvion päättää Vili Sopanen, syötöt Kokkonen ja Pöyhönen.
Erä 1 - 07:22: Lukon Petruzalek jäähylle poikittaisesta.
Erä 1 - 06:35: Pelicans joutuu lyömään taas pitkän.
Erä 1 - 06:28: Joonas Kuuselalta loisto torjunta.
Erä 1 - 05:47: Pelicansin pitkäkiekko, Pelicansin valmentajalla runsaasti asiaa tuomareille.
Erä 1 - 05:10: Lukon Tommi Kovanen tarjoili Pelicans hyökkääjälle läpiajon, ei maalia.
Erä 1 - 04:01: Lukon maalivahti Raanta torjuu kiekon katsomoon, aloitus Lukon päästä.
Erä 1 - 01:53: Joonas Kuuselan avaus katsomoon, ei jäähyä, kiekko osui Lukko peluriin matkalla.
Erä 1 - 01:09: Lukoll hyvä alku peliin. Aloitus Pelicansin B-pisteeltä.
Erä 1 - 00:00: Nyt on juhlallisuudet suoritettu ja peli voi alkaa.
Erä 1 - 00:00: Jäällä palkitaan parhaillaan Jori Lehterä.
Erä 1 - 00:00: Jäällä tällä hetkellä Mölli Keinonen ja Vellu Ketola.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun reilut neljä minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Lukko ja Pelicans ratkaisevat viimeisen jatkoon pääsijän. Lukon pitää voittaa ottelu päästäkseen jatkoon, lahtelaisille riittää tasapeli.
Erä 1 - 00:00: Lukon maalissa pelannee Antti Raanta ja Pelicansin Joonas Kuusela.
Erä 1 - 00:00: Reilut 15 minuuttia ennen kuin Lukko ja Pelicans ottavat yhteen. Sillä välin kerkeät tsekkaamaan tuoreet kuvat ottelusta TPS-Ilves: urheiluturku.com