Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Ringbom,Lindroos

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Seuraava peli TPS-Pelicans alkaa kello 18:15. Kuvia ottelusta Ässät-Kärpät luvassa pian.
Erä 2 - 15:00: Ässät voittaa ottelun 3-1, Kärpät kotimatkalle, Ässät finaaliin. Finaali alkaa kello 20:00.
Erä 2 - 14:52: Ässien Miro Rahkolalle tilastomerkintä kakkosen muodossa, syynä estäminen.
Erä 2 - 14:40: Ässät etenee finaaliin. Marko Luomala iski 3-0 maalin tyhjiin. Syöttäjänä Severi Sillanpää.
Erä 2 - 13:31: Ässät aiheuttaa pitkän, aloitus Kilpeläisestä katsottuna oikealle.
Erä 2 - 13:21: Tarkki penkillä, Kärpillä kuusi kenttäpelaajaa.
Erä 2 - 13:21: Kilpeläinen torjuu ja sulkee kiekon. Samassa ajassa Kärpille aikalisä.
Erä 2 - 12:34: Ässillä käy tuuri, kiekko tolppaan ja siitä Kilpeläisen alle.
Erä 2 - 11:57: Ässien Tommi Huhtala vie porilaiset 2-1 johtoon. Maaliin nätin syötön antoi Marko Luomala, toinen syöttö Sillanpää.
Erä 2 - 11:27: Marko Luomala on tehdä vanhanaikaisen. Tarkki torjuu.
Erä 2 - 10:18: Eero Kilpeläinen sulkee kiekon, aloitus Ässien maalilta. Kärpillä ei ollut vaarallisia tilanteita.
Erä 2 - 08:52: Ässien Tero Määttä jäähylle korkeasta mailasta. Ässillä hyvää pyöritystä mutta viimeistely ei tuottanut tulosta.
Erä 2 - 07:18: Tuomas Tarkilta muutama hyvä torjunta, Ässien yv jatkaa.
Erä 2 - 06:00: Kärppien Tommi Leinonen istumaan kakkosta estämisestä.
Erä 2 - 04:20: Ässien Matti Kuparinen jäätyi ja menetti kiekon oululaisille.
Erä 2 - 03:50: Ässät tasoittaa, maalintekijänä Matti Kuusisto, syöttäjänä Antti Mäkilä. Kuusisto iski Tarkin pahasti sylkemän kiekon tyhjään maaliin.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä alkoi juuri Ässien alivoimalla.
Erä 1 - 06:50: Kiekko Kärppäpelaajista katsomoon, aloitus Tarkin maalilta.
Erä 1 - 01:18: Ässät kesti Salmisen jäähyn.
Erä 1 - 15:00: Avauserä takana, Kärpät johtaa peliä 1-0 ja aloittaa samalla toisen erän ylivoimalla. Ässien jäähyä jäljellä 1:07.
Erä 1 - 14:40: Kärppien hyökkäys pysähtyy linjatuomarin paitsio vihellykseen.
Erä 1 - 14:06: Ässien Sakari Salminen kampituksesta jäähylle ensimmäisen erän viimeisellä peliminuutilla.
Erä 1 - 13:37: Ässät kesti jäähyn. Aloitus Ässien päästä.
Erä 1 - 11:32: Ässien Jesse Jyrkkiö jäähylle huitomisesta, tilannetta edelsi Kärppien ylivoimahyökkäys.
Erä 1 - 11:00: Ässät ei saa vietyä kiekkoa Kärppien päähän.
Erä 1 - 10:20: Ässien Mika Niemi ampuu kiekon ensimmäiseen mieheen ja vauhtia on haettava omasta päästä.
Erä 1 - 10:08: Kärppien Joonas Donskoi kakkoselle koukkaamisesta. Tilannetta edelsi pari Kärppien hyvää maalintekopaikkaa.
Erä 1 - 08:41: Kilpeläinen pitää torjumansa kiekon ja ottaa pelikatkon.
Erä 1 - 07:35: Kilpeläinen sulkee kiekon ja aloitus Ässien päähän.
Erä 1 - 05:10: Kärpät ylivoimalla 1-0 johtoon, maalin edestä kiekon reppuun iski Antti Aarnio. Syötön merkkautti Antti Ylönen.
Erä 1 - 04:41: Tarkilta loisto torjunta. Samassa ajassa Ässien Tuomas Huhtanen istumaan kakkosta väkivaltaisuudesta. Aloitus siirretään Ässien päähän.
Erä 1 - 02:31: Kärpille rangaistus, Mika Viinanen korkesta mailasta kakkoselle.
Erä 1 - 02:08: Kiekko katsomoon, aloitus pysyy Kärppien päässä.
Erä 1 - 01:57: Kärpät lyö kiekon pitkäksi, aloitus Tarkin eteen.
Erä 1 - 00:52: Tahallinen paitsio Kärpille, aloitus Tarkin maalille.
Erä 1 - 00:00: Ottelu valmis alkamaan. Ringbom seisoo jo keskiympyrässä. Katsomossa huudetaan urakalla Ässiä.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun noin kuusi minuuttia. Sillä välin ehtii katsoa Lukko-Pelicans ottelun kuvat täältä: urheilusuomi.com
Erä 1 - 00:00: Ässien kokoonpanosta näyttäisi huolaavan Kamil Piros ja Marko Kivenmäki.
Erä 1 - 00:00: Yleisö herää kun Ässät luistelee laatikkoon. Kilpeläisen Eero aloittaa tolppien välissä.
Erä 1 - 00:00: Ässiä odotellessa, Tarkki aloittaa Kärppien maalissa.
Erä 1 - 00:00: Joukkueita odotetaan jäälle alkulämpöön. Ensin tulee Kärpät mustissa...
Erä 1 - 00:00: Ensimmäinen välierä alkaa reilun 14 minuutin kuluttua. Jäätä ajetaan parhaillaan.