Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Kuvat TPS-Pelicans ottelusta täällä: urheiluturku.com
Erä 2 - 15:00: Kuvia ottelusta TPS-Pelicans tulossa pian.
Erä 2 - 15:00: Finaalikin suorana kello 20:00 alkaen.
Erä 2 - 15:00: Ottelu päättyy, TPS matkaa Ässien kaveriksi finaaliin. Pelicans voi lähteä kotiin.
Erä 2 - 14:57: Pelicansin Marko Pöyhöselle kakkonen huitomisesta.
Erä 2 - 13:19: Kiekko lirahtaa keskialueelle, TPS:lle vihelletään paitsio.
Erä 2 - 12:31: TPS murjoo Pelikaanit, kuuden osuman iski läpiajosta Antti Reivonen, ei syöttäjiä.
Erä 2 - 11:29: TPS pääsee vielä ylivoimalle.
Erä 2 - 10:40: TPS nätillä yv-maalilla 5-2 johtoon. Tekijänä Suominen, syöttöpisteet Vittasmäki ja Kokkala.
Erä 2 - 09:23: TPS:n Sami Venäläinen puhtaasta tauklauksesta kakkoselle, syy kampitus.
Erä 2 - 08:57: Pelicansin kuumakalle Mikko Heiskanen kakkoselle, pelin viivyttäminen.
Erä 2 - 8:40: Tyrväinen jäähyltä yksin läpi, Engren torjuu.
Erä 2 - 08:26: Kari Sihvonen Pelicansista 2+5+peli keihästämisestä.
Erä 2 - 07:49: Pelicansin toivo elää. 4-2 osuman iski Anton Kokkonen, syöttöpiste Marko Pöyhöselle.
Erä 2 - 06:30: Pelicansin Antti Tyrväinen ryntäämisestä jäähylle.
Erä 2 - 05:22: TPS ratkaisee ottelun lopullisesti. Erkinjuntti viimeisteli 4-1 osuman. Syötöt Filppulalle ja Nordlundille.
Erä 2 - 04:25: TPS:n Joonas Järvinen ja Pelicansin Vili Sopanen jäähylle. Syyt korkea- ja poikittainen maila.
Erä 2 - 03:16: TPS:n hyökkäys pysähtyi paitsioon.
Erä 2 - 01:23: Engren ottaa katkon ja aloituksen maalilleen.
Erä 2 - 00:28: TPS 3-1 johtoon. Maalintekijä Niko Kluuskeri, syöttöpiste Tuomas Suomiselle.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä valmiina alkamaan.
Erä 1 - 15:00: Avauserä takana, TPS johtaa niukasti maalein 2-1.
Erä 1 - 14:30: TPS:n Vahalahti ei suostunut tanssimaan Pelicansin pelurin kanssa (Mikko Heiskanen).
Erä 1 - 13:26: Pelicans kaventaa, maalintekijä Janne Tavi, syöttöpisteet Rinkinen ja Kansikas.
Erä 1 - 12:55: Aloitus TPS:n päästä.
Erä 1 - 10:25: TPS laukaus tolppaan.
Erä 1 - 09:04: Pelicansin maalivahti pomputteli kiekkoa ja TPS iski. 2-0 maalin viimeisteli Niko Kluuskeri. Syötöt Erkinjuntille ja Uusikartanolle. Samassa ajassa Mika Toivola ottaa aikalisän Pelicansille.
Erä 1 - 08:20: Pelicansin Mikko Heiskanen korkeasta mailasta jäähylle.
Erä 1 - 07:44: Lösenstöen sulkee kiekon, aloitus Pelicansin päästä.
Erä 1 - 06:17: TPS avaa maalitilinsä, maalintekijä Venäläinen, syötöt Hattuselle ja Filppulalle.
Erä 1 - 06:06: TPS:n tekemä maali hylätään. Maali oli pois paikaltaan.
Erä 1 - 05:50: TPS: Atte Engren torjuu Pelicans vedon.
Erä 1 - 05:32: Pelicansilla ei ollut ongelmia kestää jäähyjä.
Erä 1 - 05:07: Pelicansin Lysenstöen pitää torjumansa kiekon. Aloitus Pelicansin päästä.
Erä 1 - 03:19: Pelicansin Mikko Heiskanen jäähylle, estäminen syynä.
Erä 1 - 01:07: Pelicansin Joonas Jalvanti koukkaamisesta jäähylle.
Erä 1 - 00:20: Kiekko Pelicansin vaihtoaitioon.
Erä 1 - 00:00: TPS-Pelicans on valmis alkamaan.
Erä 1 - 00:00: Ennen toisen välierän alkua kannattaa tsekata ekan välierän kuvat täältä: urheilupori.com
Erä 1 - 00:00: TPS:n maalilla jatkanee Atte Engren, Pelicansin maalille luistelee Ande Lysenstöen.
Erä 1 - 00:00: TPS-Pelicans ottelun alkuun noin 8 minuuttia.