Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Ässät: Kilpeläinen(Rynnäs),Jyrkkiö,Rahkola,Huhtanen,Mäkilä,Savinainen,

TPS: Engren (Virtanen),Berg,Aaltonen,Kluuskeri,Kokkala,Laine,Jalo,Kolu,
Vittasmäki,Palmroth,Urpo,Vahalahti,Suominen,
Järvinen,Venäläinen,Nordlund,Reivonen,Erkinjuntti,Uusikartano,Filppula,Hattunen

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 20:00: Liveseurantojen osalta saatetaan palata vielä ääneen Lukon tai Ässien harjoituspelien osalta. Kannattaa seurata sivuja.
Erä 2 - 20:00: Pitsiturnaus takana, TPS vei kokopotin. UrheiluSuomi.com kiittää kaikkia kävijöitään ja suosittelee jatkossakin poikkeamaan sivustoillamme.
Erä 2 - 20:00: Engren torjuu, TPS voittaa tämän vuoden Pitsiturnauksen!
Erä 2 - 20:00: Pakko tehdä.
Erä 2 - 20:00: Maali. Erkinjuntistako ratkaisija, Ässiltä Marko Kivenmäki.
Erä 2 - 20:00: Engren torjuu, Tepsiltä kehiin Erkinjuntti.
Erä 2 - 20:00: Kilpeläisen kautta ohi, Ässiltä Huhtanen.
Erä 2 - 20:00: Ei maalia. Tepsiltä seuraavaksi ampumaan Ville Vahalahti.
Erä 2 - 20:00: Ei maalia, Kilpeläinen kestää. Ässiltä Salminen.
Erä 2 - 20:00: Yli. Tepsiltä vuoroon Mikko Laine.
Erä 2 - 20:00: Ei maalia, Klpeläinen torjuu. Ässiltä Kuparinen.
Erä 2 - 20:00: Tepsiltä Filppula
Erä 2 - 20:00: Ei maalia, Kilpeläinen torjuu. Jatketaan pari kerrallaan.
Erä 2 - 20:00: Maali, Huhtanen harhauttaa Engrenin. Tepsiltä Toni Jalo.
Erä 2 - 20:00: Maali, Filppula, Kilpeläinen ja kiekko maaliin. Ässiltä Huhtanen.
Erä 2 - 20:00: Ei edes vetoa, Savinainen sekoaa omaan näppäryyteensä. Tepsiltä Ilari Filppula.
Erä 2 - 20:00: Kilpeläinen torjuu. Ässiltä vuoroon Savinainen.
Erä 2 - 20:00: Ei maalia, Engren torjuu. Tepsiltä vetämään Ville Vahalahti.
Erä 2 - 20:00: Ässät aloittaa laukomiset. Vetämään Sakari Salminen.
Erä 2 - 20:00: Porilaiskannattajat muistavat raumalaisia lauluillaan "missä on Lukko?".
Erä 2 - 20:00: Varsinainen peliaika päättyi tasan. Edessä rankkarit. Kolmella parilla mennään aluksi.
Erä 2 - 19:40: Ässien Määttä laukoo kiekon Engrenin syliin.
Erä 2 - 19:35: TPS pakki heittää tyhmän pitkän kiekon. Aloitus Engrenin maalille.
Erä 2 - 17:51: Kilpeläinen sulkee kiekon, aloitus Ässien päästä.
Erä 2 - 17:15: Ässien Salminen sössi kikkailullaan ylivoima hyökkäyksen.
Erä 2 - 16:37: Peli on tasan, TPS:n tasoituksen iski Jarkko Hattunen, syöttäjänä Ilari Filppula. Hetkeä aiemmin Kilpeläinen torjui Hattusen läpiajon.
Erä 2 - 15:28: Ässien Piros saa aikaiseksi paitsion. Aloitus keskialueelle.
Erä 2 - 15:16: Perjantai-illan lämpöä, Ässien Kuparinen ja TPS:n Aaltonen väkivaltaisuudesta kakkoset.
Erä 2 - 12:30: Laukaus Kilpeläisen kautta katsomoon.
Erä 2 - 12:21: Ässien Veli-Matti Savinainen jäähylle, kakkosen syynä huitominen.
Erä 2 - 11:35: Kilpeläisen loisto torjunta pitää lukemat edelleen samoina.
Erä 2 - 09:54: Engren kestää, viimeiseksi maalia yritti Tuomas Huhtanen.
Erä 2 - 09:13: TPS Aki Uusikartano kampituksesta jäähyaitioon.
Erä 2 - 08:35: TPS:n Engreniltä hyvä torjunta.
Erä 2 - 05:53: Ässien vuoro testeta turkulaismaalivahtia. Engren kestää.
Erä 2 - 05:27: TPS:n Vahalahti pääsi nokikkain Kilpeläisen kanssa. Heppoinen kuti oli Ässävahdille helppo torjuttava.
Erä 2 - 04:24: Pitkäkiekko, aloitus taas TPS:n päähän.
Erä 2 - 03:24: Turkulaisten avauspitkäksi, aloitus Engrenin maalille.
Erä 2 - 02:18: Ässien Mäkilä yksin läpi, laukaus päätyverkkoon.
Erä 2 - 00:50: TPS:n Atte Engren koppaa kiekon ja ottaa pelikatkon.
Erä 2 - 00:00: Bomanin käsistä kiekko jäähän.
Erä 2 - 00:00: Ässät aloittaa toisen erän alivoimalla, Marko Kivenmäki istuu vielä 12 sekuntia kärsimässä maalivahti Eero Kilpeläisen rangaistusta.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä lähenee, alkuun aikaa noin reilu minuutti.
Erä 1 - 20:00: Avauserä takana. Ässät johtaa ottelua 2-1. Edessä vartin tauko, jotta jää saadaan huollettua.
Erä 1 - 18:17: Ville Vahalahti kaventaa, syöttäjänä Aki Uusikartano. Laukaus livahti helposti Kilpeläisen längistä.
Erä 1 - 18:11: Ässille lisää jäähyjä, Eero Kilpeläiselle kakkonen väkivaltaisuudesta. Jäähyn kärsii Kivenmäki.
Erä 1 - 17:17: TPS:n Engren torjuu pari kertaa. Maalinedus tilanteesta Ässien Marko Mäkiselle rangaistus estämisestä. Aloitus Ässien päähän.
Erä 1 - 15:01: Kamil Piroksen kenttä ajautui paitsioon. Aloitus keskialueelta.
Erä 1 - 14:40: Ässät kesti jäähyn. Aloitus vielä porilaisten alueella.
Erä 1 - 13:21: Kilpeläinen torjuu ja ottaa katkon.
Erä 1 - 12:37: Ässien puolustaja Jussi Heikkinen istumaan koukkaamisesta saamaansa kakkosta.
Erä 1 - 11:49: TPS puolustaja Markus Nordlundin avaus pitkäksi, aloitus turkulaisten päähän.
Erä 1 - 11:10: Pellisellä avoin paikka, mutta Engren kestää Tepsin maalilla.
Erä 1 - 10:28: Ässät kesti jäähyn. Aloitus kuitenkin vielä Ässien päästä.
Erä 1 - 09:50: TPS:n ylivoima pyöri hyvin, viimeistelyssä ongelmia.
Erä 1 - 08:26: Kilpeläinen torjuu hyvin. Samassa ajassa Ässien Palomäki istumaan huitomisesta kakkosta.
Erä 1 - 07:57: TPS kesti jäähyn. Sekunti kakkosta jäljellä.
Erä 1 - 05:57: Äijänsuo repeää Ässäkannattajien juhliessa 2-0 maalia. Salmisen laukaus suoraan längistä.
Erä 1 - 05:57: TPS Palmroth väkivaltasuus 2 minuuttia. Salminen ampuu rankkaria.
Erä 1 - 05:57: Salminen yksin läpi, koukitaan kumoon, seuraa rankkari. Samassa ajassa myös jäähyjä.
Erä 1 - 04:47: Engren sulkee kiekon, aloitus TPS:n päästä.
Erä 1 - 04:00: Marko Kivenmäki vie Ässät 1-0 johtoon läpiajosta, hyvä laukaus ohittaa Atte Engrenin. Ei syöttäjiä maaliin.
Erä 1 - 03:53: Kiekko kaukalosta ulos, aloitus keskialueelle.
Erä 1 - 03:13: Ensimmäinen katko, kun TPS avaus lipuu pitkäksi.
Erä 1 - 01:48: Ässien Tuomas Huhtasella erinomainen maalipaikka, ei maalia.
Erä 1 - 00:00: Finaalissa erät 2x20, erätauko peräti 15 minuuttia.
Erä 1 - 00:00: 16. Pitsiturnauksen finaali alkaa noin 20 minuutin kuluttua, parasta aikaa jäätä ajetaan kuntoon.
Erä 1 - 00:00: Ässien maalilla ovat päivän aiemmissa peleissä vuorotelleet Eero Kilpeläinen ja Jussi Rynnäs. TPS:n maalia on puolestaan jokaisessa pelissä vartioinut Atte Engren.
Ässät-Kärpät 3-1 kuvat
Erä 1 - 00:00: Finaalin alkuun noin 32 minuuttia. Finaalissa kohtaavat Ässät ja TPS.