Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Levonen,Boman

Ottelu tapahtumat:
Erä 3 - 20:00: UrheiluSuomi.com kiittää kävijöitä. Seuraavan kerran liveseurantaa Porista perjantaina 14.8. , silloin Ässät-Lukko!!!
Erä 3 - 20:00: Kolmannen erän kuvat lisätään galleriaan illan aikana.
Erä 3 - 20:00: Lukolle ansaittu voitto Kärpistä.
Erä 3 - 20:00: Päätössummeri lopettaa ottelun, parhaan pelaajan palkinnon pokkaa nollan pelannut Petri Vehanen.
Erä 3 - 19:00: Kärppien Saarenheimolta luokaton syöttö viivalle, kiekko aina Tarkille asti.
Erä 3 - 17:14: Kärpiltä pitkä, aloitus Tarkin oikealle puolelle.
Erä 3 - 16:48: Vehasella helppo työ kopata Kuuselan rannari.
Erä 3 - 15:15: Joukkueet taas täysilukuiset.
Erä 3 - 14:22: Lukko alivoimalla 3-0 johtoon. Kauniin maalin viimeistelijänä Teemu Nurmi, syötöt Keräselle ja Rantaselle.
Erä 3 - 13:45: Vehanen pysäytti Rosan toistamiseen. Hyvä torjunta poikittaisliikkeeseen.
Erä 3 - 13:27: Vehanen torjuu Rosan laukausen ja pitää kiekon. Aloitus edelleen Lukon alueella.
Erä 3 - 13:14: Lukolle rangaistus, Harri Tikkanen korkeasta mailasta jäähylle.
Erä 3 - 12:20: Rantasen kovatauklaus avojäällä.
Erä 3 - 12:20: Anssi Rantasen seuraava uhri oli Kimmo Koskenkorva.
Erä 3 - 11:51: Kärppien ylivoima ei tuonut tulosta. 5-5 jatketaan keskialueen puolelta.
Erä 3 - 10:25: Lukko onnistuu purkamaan, Kärpät hakemaan vauhtia Tarkin maalin takaa.
Erä 3 - 09:45: 1-0 maalin tehnyt Marko Virtala jäähylle kiinnipitämisestä.
Erä 3 - 09:20: Lukolle tulossa jäähy.
Erä 3 - 08:40: Kärppille vihelletään käsisyöttö. Aloitus Tarkin nenän eteen.
Erä 3 - 07:40: Tarkki joutuu sulkemaan kiekon Lukon pyörittäessä hyökkäystään. Aloitus Kärppien päästä.
Erä 3 - 06:56: Kärppien vaikeudet pelin avaamisessa jatkuvat, taas pitkä ja aloitus omaan päähän.
Erä 3 - 05:37: Lukon Marko Virtala ajautui paitsioon. Aloitus keskialueelle.
Erä 3 - 03:37: Antti Laaksonen karvaa kiekon Kärppäpuolustajilta ja nousee b-pisteelle. Rystylaukaus helpohkosti ohi Tarkin. Maaliin syöttöpiste Palolalle.
Erä 3 - 02:56: Vehasen pakko sulkea Pettisen syöttämä kiekko. Aloitus Lukon päästä.
Erä 3 - 01:30: Lukkolla hyvää pyöritystä Kärppien päässä, Kärpät joutuu lyömään pitkän.
Erä 3 - 00:08: Morrison heti nokikkain Tarkin kanssa. Tarkki torjuu.
Erä 3 - 00:00: Reilu minuutti erän alkuun, joukkueet jo luistelevat jäällä.
Erä 3 - 00:00: Päästöserään lähdetään kotijoukkue Lukon 1-0 johtoasemasta. Kahden ensimmäisen erän kuvat löytyvät täältä: www.urheilusuomi.com
Erä 3 - 00:00: Kolmas erä alkaa noin kahden minuutin kuluttua.
Erä 2 - 04:30: Laidat paukkuu kun Anssi Rantanen taklaa kovin Mika Viinasta.
Erä 2 - 20:00: Toinen päättyy summeriin. Lukko tauolle 1-0 johdossa. Kuvia avauserästä löytyy täältä: www.urheilusuomi.com
Erä 2 - 19:56: Teemu Normion laukaus katsomon puolelle. Aloitus keskialueelle.
Erä 2 - 18:57: Lukko 1-0 johtoon kauniilla maalilla. Tekijänä Marko Virtala, syöttäjänä Otto Honkaheimo.
Erä 2 - 18:30: Lukon Keränen yksin läpu. Rystyn nosto maalirautoihin, ei maalia.
Erä 2 - 18:19: Toinen nopea Kärppähyökkäys peräjälkeen, Vehanen sulkee kiekon.
Erä 2 - 18:00: Vehaselta patjatorjunta alakulmasta. Aloitus pelikatkon myötä Lukon päästä.
Erä 2 - 17:17: Tarkin hyvät esitykset jatkuvat, aloitus edelleen Kärppien päästä.
Erä 2 - 16:44: Tarkilta jälleen hyvä torjunta ja peli poikki.
Erä 2 - 16:25: Lukon avauspitkäksi ja aloitus Vehasen maalille.
Erä 2 - 15:25: Kärppien Kristian Kuusela jäähylle huitomisesta. Lukolla Laaksosen hyökkäyskenttä.
Erä 2 - 15:07: Lopulta katko tulee, kun Tarkki sulkee eteensä ajautuneen kiekon alleen.
Erä 2 - 14:02: Parhaillaan pelataan pitkää pätkää ilman katkoja. Molemmat joukkueet hyökkäävät vuoron perään.
Erä 2 - 11:32: Lukon Vehnanen torjuu Kärppälaukauksen ja sulkee kiekon alleen.
Erä 2 - 10:18: Lukko kesti jäähyn. Kärppien yv pyöri hyvin, mutta tehottomasti.
Erä 2 - 09:05: Lukolta hyvä 2-1 hyökkäys. Morrisonin viimeistely ontuu taas.
Erä 2 - 08:12: Kärppien pyöritys tuo Lukolle rangaistuksen. Lukon Teemu Nurmi kiinnipitämisestä jäähylle.
Erä 2 - 07:08: Lukolta hyvä hyökkäys, Morrison ei onnistu viimeistelemään Laaksonen tarjoilusta.
Erä 2 - 05:34: Kärppien seuraava pitkä.
Erä 2 - 05:26: Kärppä puolustaja Ohtamaan avaus pitkäksi, aloitus Tarkin maalille.
Erä 2 - 04:40: Petruzalekn laukaus putoaa Tarkilta, Kärpät saa kuitenkin kiekon haltuunsa.
Erä 2 - 04:15: Kärpät kesti rangaistukset ilman takaiskua.
Erä 2 - 03:49: Antti Laaksonen yrittää yllättää Tarkkia pienestä kulmasta, ei tulosta.
Erä 2 - 03:22: Tarkilta hyvä torjunta ja samalla peli poikki. Aloitus Kärppien päästä.
Erä 2 - 02:11: Alikoski kärsimään kakkosta.
Erä 2 - 02:11: Lukkola hyviä paikkoja, peli poikki kun Mikko Alikoski löi kiekon katsomoon.
Erä 2 - 01:12: Lukolla erinomaisia maalipaikkoja, Morrisonilla tyhjä maali, mutta veto ohi maalin. Lopulta Kärpille kampituksesta kakkonen, kärsimään Grönholm.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä alkaa noin minuutin päästä, joukkueet saapuvat jäälle parasta aikaa.
Erä 1 - 20:00: Avauserä oli hienoisesti Lukon hallintaa. 5-5 pelissä joukkue sai paremmin peliä auki mitä Kärpät. Muuten varsin rikkonainen peli ei ihmeellisyyksiä tarjonnut.
Erä 1 - 20:00: Avauserä takana. Alkoi 18 minuutin tauko. Lukko aloittaa erätauon jälkeen ylivoimalla, Ohtamaan jäähyä jäljellä 13 sekuntia.
Erä 1 - 19:10: Kärpät onnistuu purkamaan. Vajaa minuutti avauserää jäljellä.
Erä 1 - 18:12: Kärppien Atte Ohtamaa toistamiseen aitioon, nyt syynä estäminen.
Erä 1 - 17:58: Lukon hyökkäys päättyy Tarkin räpylään, aloitus Tarkin maalilta.
Erä 1 - 17:18: Kärpillä pari paikkaa, mutta ei maalia. Viimeisin laukaus katsomoon.
Erä 1 - 16:22: Kärpät täysilukuiseksi. Lukko purkaa kiekon Tarkille asti.
Erä 1 - 15:27: Lukon Antti Laaksonen ottaa tyhmän koukkaamisjäähyn.
Erä 1 - 14:48: Kärpillä alivoimalla 2-1 hyökkäys. Laukaus Vehasen syliin.
Erä 1 - 14:19: Kärppien vaahtosammuttimen kokoinen Joonas Komulainen kampituksesta jäähylle.
Erä 1 - 14:05: Pitkästä aikaa Vehaselle töitä, Rosan laukaus suoraan patjoihin.
Erä 1 - 13:30: Kärpät kesti jäähynsä.
Erä 1 - 12:27: Tarkilta taas varma torjunta, hetkeä aiemmin Lukon Petruzalek veti kiekon tyhjistä ohi. Lukolta Laaksosen kenttä jäälle.
Erä 1 - 12:04: Tarkin seuraava torjunta, Lukolta jäälle Petruzalekin kenttä.
Erä 1 - 11:56: Tuomas Tarkilta näyttävä räpylä kauhaisu. Aloitus Kärppien päästä.
Erä 1 - 11:29: Laitaväännöstä Kärpille toinen jäähy, Ohtamaa korkeasta mailasta kakkoselle. Lukolla 5-3 ylivoima.
Erä 1 - 11:22: Tarkilta jälleen varma torjunta. Peli poikki ja samassa ajassa Grönholmille kakkonen korkeasta mailasta.
Erä 1 - 10:09: Jälleen hyvä hyökkäys Lukolta. Teemu Nurmen laukaus pysähtyi kuitenkin Tarkkiin. Kärpät joutui lyömään pitkän.
Erä 1 - 09:42: Lukko karvasi kiekon hyvin, Laaksoselle maalipaikka, mutta Tarkki kesti. Aloitus Kärppien päästä.
Erä 1 - 09:26: Lukon puolustaja Patrik Nevalainen avaa heikosti ja kiekko lipuu pitkäksi. Aloitus Vehasen maalille.
Erä 1 - 08:23: Kiekko lipuu Tarkille, jonka on pakko pysäyttää peli. Vehanen on ollut Lukon maalilla työttömänä viimeiset minuutit.
Erä 1 - 07:20: Lukon Justin Morrison hassutteli kärppäpuolustajan kahville. Laukausta Lukko ei tilanteesta kuitenkaan saanut.
Erä 1 - 06:56: Lukon hyökkäys päättyi laukauseen, jonka Tarkki joutui sulkemaan.
Erä 1 - 05:35: Tuomas Tarkki joutui sulkemaan kiekon, Kärpillä ylivoimaa jäljellä noin 20 sekuntia.
Erä 1 - 04:50: Kärpillä hyvä paikka siirtyä johtoon kahden miehen ylivoimalla, mutta Vehanen kesti.
Erä 1 - 03:56: Lukon Tommi Kovanen kakkoselle koukkaamisesta, Kärppien pelaaja oli päästä läpi, kun Lukon Petruzalek epäonnistui syötössään.
Erä 1 - 03:11: Lukolle kakkonen, toimitsijalle rangaistus, jäähylle Olli Palola.
Erä 1 - 03:05: Kärppien Kimmo Koskenkorva pääsee läpi, mutta Vehanen torjuu laukauksen helposti.
Erä 1 - 02:45: Lukolla vaikeus saada ylivoimaa käyntiin.
Erä 1 - 02:12: Ensimmäinen jäähy, Kärppien Tomi Pekkala kampituksesta jäähylle.
Erä 1 - 01:36: Lukon puolustaja Anssi Rantasen laukaus oululaismailan kautta katsomoon, aloitus Tarkin maalilta.
Erä 1 - 00:50: Tuomas Tarkilta ensimmäiset torjunnat.
Erä 1 - 00:20: Kärppien avaus pitkäksi. Lukolta kentälle Petruzalekin viisikko.
Erä 1 - 00:00: Kärppien Viuhkola vei aloituksen.
Erä 1 - 00:00: Ottelu on valmis alkamaan.
Erä 1 - 00:00: Alku lähenee, tuomarit luistelevat jäälle.
Erä 1 - 00:00: Katsojia alkaa hiljalleen virrata katsomoon. Tällä hetkellä päästään juuri ja juuri kolmi numeroiseen yleisömäärään. Joukossa tosin on myös Kärppäpaitaisia kannattajia muutamia.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun vielä noin kymmenn minuuttia. Seuraavan kerran UrheiluSuomi.com seuraa livenä ottelua Ässät-Lukko perjantaina 14.8.
Erä 1 - 00:00: Viimeisetkin Lukon pelaajat poistuivat jäältä pukusuojiin. Ottelun alkuun vielä noin 20 minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Kuvia tullaan lisäämään läpi ottelun.
Erä 1 - 00:00: Joukkueet ovat lopettamaisillaan alkulämpöjään. Kärppien maalilla aloittaa Tuomas Tarkki, Lukolla Petri Vehanen.
Erä 1 - 00:00: Lukon vuoro saapua kaukaloon.
Erä 1 - 00:00: Vieraana pelaava Kärppäjoukkue saapui juuri kaukaloon suorittamaan lämmittelyään.
Erä 1 - 00:00: Eilen raumalaisryhmä pelasi Jokereita vastaan vieraissa ja voitti ottelun lopulta niukasti maalein 2-1.
Erä 1 - 00:00: Lukko on puolestaan pelannut tällä viikolla kaksi vähämaalista ottelua. HPK:n kanssa joukkue pelasi 1-1 tasapelin.
Erä 1 - 00:00: Vierailija Kärpät kohtasi viikolla kotikentällään IFK:n, tuolloin Kärppälauma otti köniinsä rumin 6-1 numeroin.
Erä 1 - 00:00: Porilaisväriä peliin tuovat päätuomarikaksikko Jari Levonen-Antti Boman.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun on aikaa noin 50 minuuttia, jäältä poistuivat juuri ottelun tuomaristo.
Erä 1 - 00:00: Äijänsuolla toisistaan mittaa ottavat vierailija Oulun Kärpät ja kotijoukkue Rauman Lukko.
Erä 1 - 00:00: UrheiluSuomi.comin liveseurannat palaavat ääneen, tälläkin kertaa Raumalta.