Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Levonen,Boman

Ottelu tapahtumat:
Erä 3 - 20:00: Muistakaa poiketa katsomaan UrheiluSuomi.comista seuraavat liveseurannat. Seurannoista tiedotetaan alku viikolla. Pori vaikenee toivottaa lukkolaisille voitokasta illan jatkoa.
Erä 3 - 20:00: UrheiluSuomi.com kiittää kävijöitä, seuraavan kerran olemme äänessä todennäköisesti ottelussa Lukko-Tappara, lisäksi tulossa vielä Ässät-HIFK liveseurantaan.
Erä 3 - 20:00: Ässät ei onnistunut lopussa tasoittamaan peliä, Lukko piti kiekkoa hyvin ja pelasi ajan pois kellosta viisaasti. Illan pelistä tulossa kuvia huomisen aikana, tsekkaa www.urheilupori.com.
Erä 3 - 17:55: Niemi hassaa tasoitus paikan, ei osu poikittaissyöttöön. Yksin maalin kulmalla, mutta ei maalia.
Erä 3 - 17:31: Rynnäs torjuu Aaltosen laukauksen, aloitus Ässien päähän.
Erä 3 - 16:35: Ässät kaventaa, tilanne 2-3. Maalintekijänä Tommi Huhtala, syötöt Kuusisto ja Piros.
Erä 3 - 15:53: Niemen laukaus pysähtyy Pettiseen, kiekko katoaa samalla varusteisiin, aloitus Lukon alueelle.
Erä 3 - 14:30: Määttä ei ehdi ottamaan vastaan Savinaisen syöttöä, kiekko keskialueelle.
Erä 3 - 14:07: Lukon Olli Palola kakkoselle. Ässille oiva paikka tulla peliin mukaan.
Erä 3 - 13:28: Pirosin ylänurkkaan suuntautunut rannari pysähtyi Lukkoveskarin räpylään.
Erä 3 - 11:52: Pelissä sekava vaihe, Ässien hyökkäys päättyi paitsioon.
Erä 3 - 09:52: Lukolta huonoa ylivoimaa, Ässät kesti jäähyn helposti.
Erä 3 - 07:54: Määttä esitti illan Blacksmithin, Lukolle 2-0 hyökkäys, huono syöttö tuhri tilanteen. Ässien Heikkinen samassa ajassa kakkoselle.
Erä 3 - 06:25: Ässien paikat jatkuvat, Raanta torjuu loistavasti Niemen laukauksen. Porilaisjoukkue on piristynyt selvästi kahdesta ensimmäisestä erästä.
Erä 3 - 05:38: Ässien paikat jatkuvat, puolustajan laukaus lukkovahdin syliin.
Erä 3 - 04:48: Ässillä muutama hyvä paikka, Lukon Raanta kuitenkin kestää. Aloitus Lukon päästä.
Erä 3 - 04:25: Raanta sulkee kiekon, aloitus Lukon päästä.
Erä 3 - 03:50: Tommi Huhtala nokikkain veskarin kanssa, mutta ei maalia.
Erä 3 - 02:44: Rynnäksen avaus lukkolaisesta katsomoon. Aloitus keskialueelle.
Erä 3 - 01:46: Ässien Niemi laidasta läpi, luja laukaus pysähtyy lukkovahdin suojiin.
Erä 3 - 01:20: Raanta sulkee kiekon aloitus Lukon päästä.
Erä 3 - 00:43: Lukon avaus pitkäksi, aloitus Lukon päähän.
Erä 3 - 00:00: Joukkueet luistelevat jäälle.
Erä 3 - 00:00: Kolmas erä alkaa Lukon ylivoimalla, Ässien jäähyä jäljellä vielä 38 sekuntia. Erän alkua odotellessa kannattaa käydä katsomassa josko Ässien sivuilla oli juttua toisesta erästä. www.assat.com
Erä 2 - 20:00: Toinen erä ei ylivoimista huolimatta tuottanut kuin yhden maalin, senkin Lukko viimeisteli alivoimalla. Ässien ylivoima oli tehotonta pyöritykseen nähden. Muuten toinen erä oli tasapaksua pelailua.
Erä 2 - 20:00: Summeri päättää toisen erän.
Erä 2 - 18:38: Ässien Marko Mäkinen ottaa tyhmän jäähyn keskialueella, rikkoo kiekotonta lukkolaista. Syy huitominen.
Erä 2 - 17:48: Seuraava paitsio Ässiltä.
Erä 2 - 17:23: Ässien näpertely aiheuttaa paitsion, aloitus keskialueelle, jäähyä jäljellä enää 5 sekuntia.
Erä 2 - 16:20: Pettinen rusikoi Huhtalaa maalin edessä. Raanta torjuu loistavasti Kuusiston laukauksen.
Erä 2 - 15:28: Ässille tarjolla lisää ylivoimaa. Jere Laaksonen kakkoselle koukkaamisesta.
Erä 2 - 14:25: Ässien ohjaus sivurautaan. Porilaisilla pientä pyöritystä Lukon päässä.
Erä 2 - 12:39: Tulostaulu taas kunnossa. Ässien Huhtanen ohjaa mutta pääty verkkoon kiekko.
Erä 2 - 11:35: Ässien hyökkäys pysähtyi paitsioon.
Erä 2 - 11:14: Lukko helposti 3-1 johtoon alivoimalla. Petruzalek ampui kiekon Rynnäksen haaroista sisään.
Erä 2 - 10:15: Raanta torjuu loistavasti. Toistaiseksi illan paras koppi. Poikittaissyötöstä maalia koitti Luomala.
Erä 2 - 09:47: Ässille ylivoima, Lukolta Vidgren kiinnipitämisestä jäähylle.
Erä 2 - 08:14: Lukko heittää kiekon pitkäksi. Aloitus Lukon päähän.
Erä 2 - 07:53: Lukon hyökkäys pysähtyi paitsioon.
Erä 2 - 07:33: Raanta sulkee kiekon. Ässillä hyvästä pyörityksestä huolimatta tehotonta pyöritystä. Vaaralliset paikat jäi puuttumaan.
Erä 2 - 06:40: Ässillä hyvää pyöritystä kun Lukon alivoimaa pelaa todella passiivisesti.
Erä 2 - 05:22: Raanta koppaa helposti Huhtalan laukauksen. Vihellyksen jälkeen Pettiselle kakkonen väkivaltaisuudesta.
Erä 2 - 03:59: Ässät lyö pitkän. Lukolla mukavaa pyöritystä ennen pitkää.
Erä 2 - 01:30: Ässiltä hyvää alivoimaa.
Erä 2 - 00:59: Kotiyleisö ei tykkää, Kuusisto kiinnipitämisestä kakkoselle.
Erä 2 - 00:00: Toiseen erää lähdetään siis Lukon johtaessa peliä 2-1.
Erä 2 - 00:00: Ässät perässä Jussi Rynnäksen johtaessa kotijoukkuetta.
Erä 2 - 00:00: Lukko luistelee takaisin kaukaloon. Toisen erän alku lähenee.
Erä 2 - 00:00: Ässien sivuilta pitäisi löytyä jo raporttia ensimmäisestä erästä. Kannattaa käydä katsomassa, josko sivujen päivittäjä on ehtinyt tekemään työnsä. www.assat.com
Erä 2 - 00:00: Jääkoneen kuljettaja on hoitanut oman hommansa. Joukkueita odotetaan jäälle.
Erä 1 - 20:00: Avauserä takana. Lukko johtaa ottelua maalein 2-1. Ensimmäisen erän parasta antia oli kauniit maalit. Muuten ei kaukalossa ihmeellisyyksiä nähty. Lyhkäseksi jäänyt tappelukin erään toki mahtui.
Erä 1 - 19:07: Rynnäs sulkee sylkemänsä kiekon. Aloitus Ässien päästä.
Erä 1 - 18:20: Lukko saa yv-kuvion helposti käyntiin.
Erä 1 - 17:56: Tilanteesta Forsbackalle ylimääräinen kakkonen huitomisesta. Molemmat lisäksi 5+peli.
Erä 1 - 17:56: Ei mitään elämää suurempaa. Rantanen jäi alle Forsbacka kotiyleisön iloksi kasan päälle.
Erä 1 - 17:56: Tappelu, Forsbacka ja Rantanen.
Erä 1 - 17:48: Lukko lyö pitkän.
Erä 1 - 17:35: Ässillä hyvä paikka, mutta Raanta torjuu.
Erä 1 - 16:12: Pahoittelut, väärälle meni maali merkintä, nyt taulu taas kunnossa.Raanta sulkee kiekon ja aloitus Lukon päästä.
Erä 1 - 15:42: Enää ei Rynnäs kestänyt, Lukko 2-1 johtoon. Maalintekijä Kangasmäki, syötöt Rajala ja Pettinen.
Erä 1 - 15:10: Rynnäs pitää Ässiä pystyssä. Lukolla jälleen loistava paikka mutta Rynnäs torjui pokittaisen.
Erä 1 - 14:30: Lukon Petruzalek ampuu poikittaiseen. Pari metriä ohi tyhjän maalin.
Erä 1 - 14:10: Rynnäs saa torjuttu vaivoin Lukon kaksi hyvää maalipaikkaa.
Erä 1 - 13:19: Ässien Jussi Heikkinen joutuu ottamaan kakkosen kiinnipitämisestä.
Erä 1 - 12:17: Rynnäs torjuu Tikkasen laukauksen räpylällään, aloitus Ässien päästä.
Erä 1 - 11:29: Ässät tasoittaa. Läpiajoon karannut Mika Niemi viimeisteli maalin, syöttöpiste Jyrkkiölle.
Erä 1 - 11:07: Rynnäs torjuu vaivoin kilvellään lukko laukauksen.
Erä 1 - 10:33: Rynnäs sulkee kiekon, aloitus Ässien päähän. Lukkolaisista Kivimäki sai ottaa vastaan kovan taklauksen Ässien maalin takana.
Erä 1 - 09:35: Forsbackan laukaus pysähtyy lukkolaiseen.
Erä 1 - 08:43: Ässien hyökkäys ajautui paitsioon.
Erä 1 - 08:30: Ässillä vaikeuksia saada kiekkoa alueelle.
Erä 1 - 07:40: Kuusiston laukaus maskimieheen, kiekko keskialueelle.
Erä 1 - 07:04: Lukon Eero Elo kakkoselle koukkaamisesta. Lukon maali syntyi siirretyn rangaistuksen aikana.
Erä 1 - 06:22: Lukko 1-0 johtoon, kaunis maali ylivoimahyökkäyksen päätteeksi. Maalintekijänä Keränen, syöttöpisteet Tuomaiselle ja Nabbille.
Erä 1 - 05:52: Ässien Rynnäs torjuu Lukko laukauksen helposti kivellään.
Erä 1 - 03:50: Savinaisen laukaus poikittaissyötöstä ohi maalin.
Erä 1 - 03:10: Ässillä 2-1 hyökkäys. Pomppiva syöttö kuitenkin viimeisellä hetkellä pelasti Lukon.
Erä 1 - 02:53: Ensimmäinen kunnon veto, Kivimäen laukaus kuitenkin niukasti yli.
Erä 1 - 01:14: Lukko joutuu lyömään pitkän kiekon, aloitus Lukon päähän.
Erä 1 - 00:40: Ässillä pyöritystä Lukon päässä. Ei vetopaikkoja.
Erä 1 - 00:00: Levonen on valmis pudottamaan kiekon jäähän.
Erä 1 - 00:00: Joukkueet miehittyvät maaleilleen. Alku lähenee.
Erä 1 - 00:00: Ässien vuoro tulla kaukaloon.
Erä 1 - 00:00: Vierailija Rauman Lukko saapuu jäälle valkoisissa pelipaidoissaan.
Erä 1 - 00:00: Porilaistuomarit Levonen ja Boman jäälle.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun reilut viisi minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Porin loistava äänentoisto on sillä tasolla että pahoittelut etukäteen jos kuulutuksista jää joku kuulematta. Lukon toisena maalivahtina on ilmeisesti A-juniori Ringbom.
Erä 1 - 00:00: Pienenä lisämausteena Lukon Tony Vidgren. Vidgren loukkasi jalkansa viime kauden päätteeksi juuri Isomäen kaukalossa. Nyt Vidgren on jälleen pelikuntoinen ja takaisin Isossamäessä. Katso kuvia Vidgrenin loukkaantumisesta täältä: www.urheilupori.com
Erä 1 - 00:00: Lisäksi joukkueiden ykkösmaalivahdit eivät tänään pelaa, Ässien Kilpeläinen on varalla ja Lukon Vehanen näyttää olevan kokoonpanon ulkopuolella.
Erä 1 - 00:00: Lukolta lepovuorossa ovat puolestaan Cook,Kovanen,Morrison,McLean,A.Laaksonen ja Nurmi.
Erä 1 - 00:00: Ennakkoon ilmoitetuista kokoonpanoista sen verran että Ässiltä sivussa ovat Kuperinen,Kivenmäki,Rahkola ja Palonen.
Erä 1 - 00:00: Lukon maalia puolestaan vartioi eilisen Ilves-ottelun tavoin Antti Raanta.
Erä 1 - 00:00: Porilaisten maalille tänään luistelee 22-vuotias Jussi Rynnäs.
Erä 1 - 00:00: Patrik Forsbacka johdattaa kotijoukkueen ensimmäisenä alkulämmittelyyn. Lukon ryhmä saapuu perässä jäälle.
Erä 1 - 00:00: Joukkueiden kohtaaminen Pitsiturnauksessa tarjosi lämpimiä tunteita. Ottelun alkua odotellessa Pitsiturnauksen kuvia voi käydä katsomassa täällä: www.urheilupori.com
Erä 1 - 00:00: Vähämaalisia pelejä pelannut Lukko pelasi viimeksi eilen. Tampereella vieraillut kettulauma pelasi Ilveksen kanssa 1-1 tasapelin.
Erä 1 - 00:00: Illan vierailija Lukko on puolestaan urakoinut harjoituspelejä kovalla tahdilla. Illan peli on Lukolle jo kuudes täyspitkä peli.
Erä 1 - 00:00: Pitsiturnauksen kakkoseksi pelannut Ässät pelaa tänään ensimmäisen täyspitkän harjoitusottelunsa. Edelliset pelit Ässillä oli nimenomaisessa Pitsiturnauksessa.
Erä 1 - 00:00: Illan joukkueet kohtasivat toisensa Pitsiturnauksessa heinäkuun lopulla, miniottelun tuolloin voitti Ässät maalein 2-0.
Erä 1 - 00:00: Illan ottelun alkuun on aikaa noin 55 minuuttia. Parasta aikaa jäällä lämmittelevät illan tuomarit. Oikeutta jakaa kaksikko Levonen-Boman.
Erä 1 - 00:00: Tervetuloa jälleen UrheiluSuomi.comin ylläpitämään liveseurantaan. Tänään vuorossa ottelu Ässät-Lukko.