Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Orelma-Fonselius

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Ottelut jatkuvat kello 10:15, silloin vuorossa legendaottelu Lukko-Ässät.
Erä 2 - 15:00: Pulliainen ratkaisee rankkarit HPK:lle.
Erä 2 - 15:00: Ei maalia, kisa jatkuu. Vuoroon Puulliainen (HPK).
Erä 2 - 15:00: Ei maalia. Valery-Trabucco vuorossa.
Erä 2 - 15:00: Ei maalia. HPK:lta Saulietis.
Erä 2 - 15:00: Loistava torjunta Engreniltä. Kivenmäki (TPS) seuraavaksi. Yleisö buuaa.
Erä 2 - 15:00: Metsola torjuu helposti. HPK:lta laukomaan Puustinen.
Erä 2 - 15:00: Virtala (TPS) aloittaa.
Erä 2 - 15:00: Avausottelu päättyi TPS:n 3-1 voittoon. Edessä vielä rankkarit. Kerrasta poikki tyyliin.
Erä 2 - 13:37: HPK:n siniviiva veto jälleen Engrenin syliin. Aloitus turkulaisten päähän.
Erä 2 - 13:00: Viimeiset kaksi minuuttia alkoi.
Erä 2 - 12:49: TPS kestää rangaistuksen helposti. Aloitus HPK:n päähän.
Erä 2 - 12:04: Engren sulkee kiekon, rangaistusta jäljellä 35 sekuntia.
Erä 2 - 11:05: TPS saa jälleen purettua kiekon. HPK ei ole saanut ylivoimaansa käyntiin.
Erä 2 - 10:39: TPS:n Aki-Petteri Berg huitomisesta jäähylle.
Erä 2 - 08:59: Seuraava hyvä torjunta Engrenin tilille. HPK:lla hyvä ote pelistä tällä hetkellä.
Erä 2 - 08:27: Aloitus turkulaisten maalilta.
Erä 2 - 05:53: HPK kavensi ylivoimalla. Tyhjiin kiekon iski Tuukka Pulliainen, syötöt Saulietis-Puustinen.
Erä 2 - 05:13: TPS:n Janne Hauhtonen korkeasta mailasta jäähylle.
Erä 2 - 04:54: Engren koppaa siniviiva noston helposti. Aloitus turkulaisten maalille.
Erä 2 - 04:18: Hyvä patjatorjunta Metsolalta (HPK).
Erä 2 - 02:35: TPS pyöritys jatkuu. Metsola joutuu pysäyttämään pelin.
Erä 2 - 01:49: TPS laukaus suoraan Metsolan syliin. Aloitus HPK:n päästä.
Erä 2 - 01:29: HPK joutuu laittamaan pitkän, aloitus HPK:n maalille.
Erä 2 - 01:25: Metsolalta (HPK) hyvä torjunta.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä pyörähti käyntiin.
Erä 1 - 15:00: Turkulaisten kolmanteen maaliin korjattiin toiseksi syöttäjäksi ex-Ässä Marko Kivenmäki.
Erä 1 - 15:00: Avauserä päättyi turkulaisten 3-0 johto tilanteessa.
Erä 1 - 14:32: TPS ylivoimalla 3-0 johtoon. Päädystä pompanneen kiekon maaliin iki Miikka Huczkowski. Syötöt Nordlund-Vahalahti.
Erä 1 - 13:25: HPK:n Santeri Alatalo kakkoselle koukkaamisesta.
Erä 1 - 13:01: HPK:lle tulossa jäähy.
Erä 1 - 12:25: Skålberg (TPS) puolusti erinomaisesti.
Erä 1 - 11:32: Engren pysäyttää pelin.
Erä 1 - 11:16: Kiekko HPK:n päästä yli laitojen. Aloitus keskialueelle.
Erä 1 - 10:20: Turkulaiskatsojat innoistuivat huutamaan pallokerhoa.
Erä 1 - 10:04: HPK:lla pitkästä aikaa hyvä hyökkäys.
Erä 1 - 09:01: Turkulaisten hyökkäys pysähtyy paitsioon.
Erä 1 - 08:35: TPS:llä hyvä ote peliin. HPK:lla vaikeuksia saada peliä avatuksi.
Erä 1 - 07:35: TPS siirtyy 2-0 johtoon. Maalitekijänä Valery-Trabucco. Syötöt Vahalahti-Nordlund kaksikolle.
Erä 1 - 04:52: Engreniltä hyvä torjunta. Aloitus edelleen turkulaisten päästä.
Erä 1 - 04:39: HPK kesti rangaistuksen ilman takaiskuja. Engren koppaa Mäkelän (HPK) siniviiva noston.
Erä 1 - 03:28: Metsola vangitsee kiekon syliinsä. Aloitus HPK:n puolustusalueelta.
Erä 1 - 02:36: HPK:n maali pois paikaltaan, aloitus keskialueelle.
Erä 1 - 02:28: HPK:n Laamanen istumaan koukkaamisesta saamansa kakkosta.
Erä 1 - 01:31: TPS siirtyy johtoon. Jussi Tapio merkkautti maalin tililleen, syötöt Skålberg,Virtala kaksikolle.
Erä 1 - 01:03: Tuukka Pulliainen (HPK) jäähylle korkesta mailasta.
Erä 1 - 00:50: HPK:lle tulossa rangaistus.
Erä 1 - 00:00: Avauskiekko putoaa jäähän Fonseliuksen kädestä parasta aikaa.
Erä 1 - 00:00: Ottelun tuomareina Orelma-Fonselius kaksikko.
Erä 1 - 00:00: HPK:n maalille avauspelissä asettuu Juha Metsola.
Erä 1 - 00:00: HPK vuoro astella jäälle, 9 minuuttia alkuun.
Erä 1 - 00:00: Turkulaisten maalille lämpöä ottamaan luistelee Atte Engren. Luukkuvahtina Tepsillä Tommi Virtanen.
Erä 1 - 00:00: Joukkue saa aplodit yleisöltä.
Erä 1 - 00:00: Ensimmäisenä joukkueena Äijänsuon jäälle luistelee TPS.
Erä 1 - 00:00: HPK:n huoltajat kantelevat jo tavaroita vaihtopenkille.
Erä 1 - 00:00: Noin 20 minuuttia alkuun. Yleisöä alkaa hiljalleen lipua istumakatsomoihin.
Erä 1 - 00:00: Tervetuloa seuraamaan UrheiluSuomi.comin liveseurantaa. Kiekkokauden avaukseen aikaa 30 minuuttia.
Erä 02 - 07:56: Engrenin vuoro olla työllistettynä. Hyvä torjunta TPS-vahdilta.