Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Erä 2 - 15:00: Turnaus jatkuu kello 14.00 ottelulla TPS-Ilves.
Erä 2 - 15:00: Maali. Räpylän vierestä sisään. Ässille rankkarit.
Erä 2 - 15:00: Torjunta. Ässiltä laukomaan Rendulic.
Erä 2 - 15:00: Peltonen torjuu. Sportilta kehiin Mika Halava.
Erä 2 - 15:00: Järvenpää torjuu. Ässiltä vuoroon Armia.
Erä 2 - 15:00: Sportilta laukoo Joonas Saari.
Erä 2 - 15:00: Sport voitti pelin. Ässien turnaus päättyi. Vielä kuitenkin rankkarit.
Erä 2 - 14:47: Sportin Kai Lehtinen kakkoselle kampituksesta.
Erä 2 - 14:28: Sport paitsio. Aloitus keskialueelle.
Erä 2 - 13:50: Ässät pyörittä Sporttia vajaalukuisenakin.
Erä 2 - 13:12: Tuomareilla mietintä tauko. Porilaisjoukkueelle joukkuerangaistus. Vaihtopenkiltä lensi kentälle katkennut maila.
Erä 2 - 12:08: Yleisölle viihdettä. Mielonen Ässistä ja Sportin Jani Kiviniemi ottivat yhteen. Molemmille 5+peli. Mieloselle tappelun voitto.
Erä 2 - 11:50: Kiekko katsomoon. Aloitus Ässien puolustusalueelta.
Erä 2 - 11:33: Sportin Peltoselta jälleen loistava torjunta. Peli edelleen 2-1 Sportille. Aloitus vaasalaisten päästä.
Erä 2 - 09:48: Järvenpää (ÄSS) vuoro pitää joukkueensa pelissä mukana. Hyvä torjunta porilaisvahdilta.
Erä 2 - 08:57: Sportin maalilla Peltonen torjuu loistavasti. Tärkeä mailatorjunta esti varman maalin.
Erä 2 - 08:46: Ässät taas täysilukuinen. Porilaisten hyökkäys pysähtyi paitsioon.
Erä 2 - 08:38: Porilaisvahdin torjunnasta kiekko katsomoon. Jäähyä 5 sekuntia jäljellä.
Erä 2 - 08:14: Järvenpäältä (ÄSS) hyvä patjatorjunta.
Erä 2 - 07:44: Tahallinen paitsio Ässillä. Aloitus porilaisten päähän. Sportilla ei ole yv onnistunut.
Erä 2 - 07:00: Ässät purkaa helposti.
Erä 2 - 06:43: Lisää porilaisjäähyjä, Mielonen kakkoselle polvitaklauksen takia.
Erä 2 - 06:10: Sportilla vaikeuksia saada peliään käyntiin.
Erä 2 - 05:31: Ässät täysilukuinen. Aloitus keskialueelle.
Erä 2 - 04:04: Ässät kaventaa. Alivoimalla porilaisten maalin iski läpiajosta Tommi Huhtala. Ei syöttäjiä.
Erä 2 - 03:30: Ässien Ville Uusitalo jäähylle kiinnipitämisestä.
Erä 2 - 01:23: Laukaus meni helpohkosti Järvenpään kainalosta sisään.
Erä 2 - 01:23: Maalintekijä Tomi Heikkilä. Syöttö Tuohilampi.
Erä 2 - 01:23: Sport 2-0 johtoon.
Erä 2 - 00:54: Ässät aloittanut toisen erän hyvin.
Erä 2 - 00:29: Ässien avaus pitkäksi.
Erä 2 - 00:00: Päiden vaihto ja toinen erä alkaa.
Erä 2 - 00:00: Molemmilla oli avauserässä hetkensä. Ässäyleisö kaipaa lisää Rendulicia kentälle.
Erä 1 - 15:00: Avauserä päättyi Sportille 1-0. Toinen erä alkaa reilun minuutin kuluttua.
Erä 1 - 14:33: Ässät ei saa kunnon hyökkäyksiä aikaiseksi. Sportin hyökkäys päättyy paitsioon.
Erä 1 - 12:50: Sportin avaus pitkäksi. Aloitus Peltosen maalille.
Erä 1 - 11:45: Sportin maalilla Peltonen tekee hyvän patjatorjunnan.
Erä 1 - 11:16: Jälleen Sport hyökkäys tyrehtyy paitsioon.
Erä 1 - 10:45: Sportin vastahyökkäys päättyy paitsioon.
Erä 1 - 10:05: Sportin Halava hyvässä maalinteko paikassa, Järvenpää kestää.
Erä 1 - 09:10: Sportilla hyvä hyökkäys, ohjaus yli maalin. Joukkue kesti rangaistuksen lopulta varsin helposti.
Erä 1 - 07:20: Sport saa purettua Ässien yv:n.
Erä 1 - 06:45: Ässien Borna Rendulic sai Sportille jäähyn hyvällä liikkeellä. Manninen kampituksesta boksiin.
Erä 1 - 05:56: Sportin Heikkinen ampuu kiekon suoraan Järvenpään syliin. Aloitus Ässien päähän.
Erä 1 - 05:18: Sport kesti jäähyn helposti.
Erä 1 - 02:56: Sportin Mika Halava kakkoselle, syy koukkaaminen.
Erä 1 - 02:31: Maalintekijänä Piispanen, syöttö Kiviniemi.
Erä 1 - 02:31: Katsomo repeää. Sport 1-0 johtoon.
Erä 1 - 02:14: Ässät lyö pitkän.
Erä 1 - 02:01: Sport pyörittää Ässien päässä.
Erä 1 - 00:50: Ässiltä junnut kentällä, Ruisma-Virkkunen-Armia.
Erä 1 - 00:00: Kiekko jäähän.
Erä 1 - 00:00: Sportin kuuden hengen fanijoukko kannustaa joukkuettaan isolukuista porilaislaumaa vastaan.
Erä 1 - 00:00: Levonen-Tuomisto kaksikko jatkaa tuomareina.
Erä 1 - 00:00: Vihdoin Ässät jäälle. Maalissa aloittaa Juha Järvenpää. Sportilla maalissa Aaro Peltonen.
Erä 1 - 00:00: "Missä on Ässät" huuto kuuluu katsomosta. Ässiä ei näy edelleenkään jäällä.
Erä 1 - 00:00: Yleisö odottelee jo Ässiä jäälle huutojen kera.
Erä 1 - 00:00: Sport saa huudot niskaan kentälle tultuaan.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun kymmenisen minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Parin vuoden takaiset karsijat ottavat toisistaan mittaa hetken kuluttua.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun siis 17 minuuttia.