Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Boman-Levonen

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Ottelut jatkuvat seuraavaksi kello 15:15, kun Sport kohtaa Lukon.
Erä 2 - 15:00: Kolppanen torjuu. Ilves vei rankkarit.
Erä 2 - 15:00: Maali, räpylän vierestä sisään. Tepsiltä kehiin Toni Kluuskeri.
Erä 2 - 15:00: Maali. Ilvekseltä vuoroon Pellinen.
Erä 2 - 15:00: Längistä sisään. TPS:ltä vuoroon Jussi Tapio.
Erä 2 - 15:00: Ilvekseltä ampumaan Joonas Rask.
Erä 2 - 15:00: Ilves voitti ottelun 3-1. Seuraavaksi rankkareiden vuoro.
Erä 2 - 14:56: Jens Skålberg (TPS) poikittaisesta kakkoselle.
Erä 2 - 14:14: TPS:n Miika Huczkowski jäähylle istumaan kakkosta estämisestä.
Erä 2 - 14:03: Ilves siirtyy 3-1 johtoon. Maalin viimeisteli Henri Tuominen, syötöt Sandvik-Keränen kaksikolle.
Erä 2 - 13:20: Ilves laittaa kiekon pitkäksi.
Erä 2 - 13:11: Kolppanen (ILV) katkaisee pelin, aloitus Ilveksen päähän.
Erä 2 - 13:00: Ilves kesti jäähyn TPS:n pyöritytksestä huolimatta.
Erä 2 - 10:49: Ilveksen Västilä huitomisesta istumaan kakkosta.
Erä 2 - 10:26: Kolppanen (ILV) torjuu ja katkaisee pelin.
Erä 2 - 10:12: Käsisyöttö Ilvekseltä, aloitus Ilveksen siniviivalta.
Erä 2 - 09:59: TPS:n avaus jäähyn jälkeen pitkäksi. Aloitus Ortion maalilta.
Erä 2 - 08:29: Ilves 2-1 johtoon. Siniselta ampui puolustaja Nils Bäckström. Syötöt Pellinen-Peltola.
Erä 2 - 08:04: Ilves hyökkäys tyssäsi paitsioon.
Erä 2 - 07:54: Pellisen (ILV) laukaus pleksien kautta keskialueelle.
Erä 2 - 07:42: Lisää turkulais rangaistuksia. Jäähylle koukkamisesta Sami Venäläinen.
Erä 2 - 07:01: Ilves kesti rangaistuksen. TPS:lle heti perään kakkonen. Max Kolu jäähylle kampituksesta.
Erä 2 - 06:21: Ilveksen Kolppanen saa torjuttua TPS:n yritykset. Peli poikki ja aloitus Ilveksen päästä.
Erä 2 - 04:43: Ilveksen Sandvik jäähylle.
Erä 2 - 03:10: Ilveksen Västilä laukoo siniviivalta suoraan Ortion syliin.
Erä 2 - 03:07: Nyt vuorostaan TPS:n avaus valuu pitkäksi.
Erä 2 - 02:49: Ortio (TPS) torjuu ja peli vihelletään poikki.
Erä 2 - 02:07: Ilveksen Sandvik kaatuu kiekon päälle aloitus pysyy Ilveksen alueella.
Erä 2 - 1:57: Ilveksen avaus pitkäksi. Aloitus Kolppasen maalille.
Erä 2 - 01:18: Kiekko Ilveksen pelaajan kautta katsomoon. Aloitus Ilveksen päähän.
Erä 2 - 00:49: Ilveksen Kolppanen vangitsee pomppukiekon ja katkaisee pelin.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä valmiina alkamaan. Jarno Levonen luistelee keskiympyrää kohti kiekko kädessä.
Erä 1 - 15:00: Summeri päättää avauserän. Tilanne 1-1. Toinen erä alkaa reilun minuutin kuluttua.
Erä 1 - 14:49: Ilvekseltä taas pitkä.
Erä 1 - 14:33: Tepsin Valery-Trabucco ei onnistu ohjaamaan kiekkoa maaliin. Peli edelleen 1-1.
Erä 1 - 14:16: Ilveksen avaus pitkäksi.
Erä 1 - 14:00: Avauserän viimeinen minuutti alkoi.
Erä 1 - 13:29: Ilveksen laukaus tepsiläisen mailasta yli laidan.
Erä 1 - 12:59: Ilveksen Sandvik sai loistopaikan, mutta kiekko ohi maalin Ortion räpylän kautta.
Erä 1 - 12:55: Ortio koppaa varmasti kiekon syliinsä. Aloitus Tepsin päähän.
Erä 1 - 12:17: Ilveksen avaus valuu pitkäksi. Aloitus Kolppasen maalille.
Erä 1 - 09:39: Kaunis YV-maali Ilvekseltä. Matias Sointu laittoi kiekon tyhjiin ohi Ortion. Hyvät syötöt maaliin antoivat Myttynen ja Rask.
Erä 1 - 08:55: Ortio sulkee kiekon, aloitus edelleen Tepsin alueelta.
Erä 1 - 08:55: Käy liittymässä UrheiluSuomen facebook ryhmään niin pysyt ajantasalla tulevista liveseurannoista.
Erä 1 - 08:11: Markus Nordlund (TPS) kakkoselle kiinnipitämisestä.
Erä 1 - 08:11: Ortio kesti. Hyviä torjuntoja.
Erä 1 - 07:55: Tepsille tulossa rangaistus.
Erä 1 - 07:13: TPS siirtyy ottelussa 1-0 johtoon. Ruuhkasta kiekon maaliin laittoi Mikko Laine. Syöttöpiste Janne Hauhtoselle.
Erä 1 - 06:34: Ilveksen päähän aloitus. TPS on viime hetkinä saanut pelistä hallinnan.
Erä 1 - 05:48: Kolppaselta loistava venytys. Varma maali oli TPS:lle tulossa.
Erä 1 - 05:25: Ilves-vahti Kolppanen sulkee kiekon. Aloitus Ilveksen puolustusalueelle.
Erä 1 - 04:20: Molemmilla joukkueilla on ollut pari hyvää laukausta pelin alku minuuteilla.
Erä 1 - 03:01: Ilves lyö kiekon pitkäksi. Aloitus tamperelaisten päähän.
Erä 1 - 02:41: Pelin ensimmäinen katko, kun Ortio (TPS) sulkee kiekon.
Erä 1 - 00:00: Kiekko jäähän.
Erä 1 - 00:00: Ilveksen maalia vartio puolestaan Ville Kolppanen.
Erä 1 - 00:00: Tepsin maalille luistelee Joni Ortio.
Erä 1 - 00:00: Palloseuran ensimmäisenä jäälle.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun reilut kymmenen minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Käy katsomassa pelien välissä Yyteri Beachfutis kuvia!!!
Erä 1 - 00:00: Otteluista luvassa kuvagalleriat viikonlopun aikana. Kannattaa poiketa UrheiluSuomi.comin sivuilla.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun reilut 20 minuuttia.