Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Kokoonpanot:
Tuomarit: Boman-Levonen

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Toinen välierä alkaa kello 18:15.
Erä 2 - 15:00: Turnaus jatkuu kello 17:00 ottelulla Lukko-TPS. Toinen välierä on Ilves-Sport.
Erä 2 - 15:00: Maali. Lukko voitti rankkarit.
Erä 2 - 15:00: Yli. Lukolta vuoroon Eero Elo.
Erä 2 - 15:00: Sportilta aloittaa Fogström.
Erä 2 - 15:00: Lukko voittaa pelin 3-2. Vielä pakolliset rankkarit.
Erä 2 - 14:47: Mika Halavan (SPO) jäähy tappaa taka-ajon. Syy kampitus.
Erä 2 - 14:35: Sportin maalivahti aitioon.
Erä 2 - 13:33: Sport täynnä, Lukko vajaa.
Erä 2 - 13:09: Sportin avausmaaliin toiseksi syöttäjäksi lisätään Tuomas Takala.
Erä 2 - 13:09: Tuomaisen (LUK) ohjaus tolppaan ja siltä Sport-vahti Suomalaisen alle.
Erä 2 - 12:47: Sportin Piispanen karkasi, Pernaa joutui rikkomaan ja joutui jäähylle.
Erä 2 - 11:31: Kiekko katsomoon, jäähylle Sportin Tomi Heikkilä.
Erä 2 - 11:00: Sportin Fogströmillä hyvät paikat, mutta Wiikman kestää.
Erä 2 - 10:56: Lukon avaus pitkäksi.
Erä 2 - 10:45: Lukko kesti alivoiman.
Erä 2 - 09:10: Lukon Purolinna istumaan kakkosta kampituksesta. Jäähyä vielä jäljellä reilu minuutti.
Erä 2 - 07:44: Sportin toisen maalin teki Fogström, syötöt Heikkilä ja Wesslin/Weckström, mikä lie. Häntä ei listoilta löydy.
Erä 2 - 07:44: Sportin ekan maalin syöttäjäksi Halava.
Erä 2 - 07:44: Wiikmanin takana palaa nyt vuorostaan valo. Sport kaventaa, tilanne nyt 3-2.
Erä 2 - 07:34: Kauaa ei kestänyt seuraavan maalin teko. Lukko 3-1 johtoon. Kivimäki teki, syötöt Elo, Aaltonen.
Erä 2 - 07:17: Lukon maaliin syöttäjäksi Purolinna.
Erä 2 - 07:17: Sport kaventaa. Wiikman torjui eteensä ja Sportin Piispanen iski kiekon maaliin.
Erä 2 - 06:21: Sportin tullessa täysi lukuiseksi Lukko rankaisee. Joonas Kalliola teki.
Erä 2 - 06:11: Suomalainen jatkaa hyviä otteitaan. Aloitus edelleen Sportin päässä.
Erä 2 - 05:11: Pernaa pääsi useampaan otteeseen laukomaan b-pisteiden välistä. Kerran kilahti tolppaan.
Erä 2 - 05:11: Suomalaiselta loistotorjuntoja. Sport pelaa nyt neljällä.
Erä 2 - 04:16: Sportin Wesslin jäähylle pelin viivyttämisestä.
Erä 2 - 03:05: Sportin Piispanen koukkaamisesta jäähylle.
Erä 2 - 02:45: Halava (SPO) esittää loisto suorituksen. Vain Wiikman on maalin esteenä.
Erä 2 - 02:31: Suomalainen koppaa helposti Pernaan (LUK) siniviiva noston. Aloitus Sportin päästä.
Erä 2 - 02:10: Sport heittää kiekon pitkäksi.
Erä 2 - 01:18: Kiekko päätyverkkoihin. Aloitus keskialueelle. Lukko ei saanut kunnon vetoja ylivoimansa aikana.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä on valmis alkamaan.
Erä 2 - 00:00: Käy liittymässä UrheiluSuomen facebook ryhmään niin pysyt ajantasalla tulevista liveseurannoista.
Erä 1 - 15:00: Ottelun voittaja kohtaa TPS:n, häviäjä pelaa Ilvestä vastaan.
Erä 1 - 15:00: Avauserä takana. Lukko johtaa peliä 1-0. Joukkue aloittaa kolmannen erän ylivoimalla.
Erä 1 - 14:23: Sportin Sundman koukkamisesta kakkosta istumaan.
Erä 1 - 14:07: Lukko kesti jäähyn helposti. Ei yhtään kunnon vetoa kohti Lukko-maalia.
Erä 1 - 12:55: Tuomaisella paikka viedä alivoimalla Lukko 2-0 johtoon. Sivuverkkoon osuu laukaus. Suomalainen oli jo pelattu tilanteesta ulos.
Erä 1 - 12:01: Lukon Harri Tikkanen istumaan koukkaamisesta saamaansa jäähyä.
Erä 1 - 11:48: Sportin Halava ehti paitsioon. Aloitus keskialueelta.
Erä 1 - 11:22: Suomalaiselta hyvä torjunta. Hän sulkee kiekon alleen ja ottaa pelikatkon.
Erä 1 - 09:50: Sport on päässyt hiljalleen peliin mukaan. Alku oli täysin Lukon hallintaa.
Erä 1 - 09:26: Suomalainen katkaisee pelin. Aloitus Sportin päätyyn.
Erä 1 - 08:31: Ensimmäinen kunnon torjunta Wiikmanilta.
Erä 1 - 06:09: Lukon hyökkäys pysähtyi paitsioon.
Erä 1 - 05:40: Seuraava koppi Suomalaiselta. Peli vihelletään poikki.
Erä 1 - 05:27: Suomalainen katkaisee pelin. Aloitus Sportin alueelta.
Erä 1 - 05:04: Sport maali pois paikaltaan. Aloitus keskialueelle.
Erä 1 - 04:33: Lukko yv-maalilla 1-0 johtoon. Miikka Tuomainen viimeisteli, syötöt Kivimäki-Pernaa kaksikolle.
Erä 1 - 04:01: Sportin Mika Halava kakkoselle kampituksesta.
Erä 1 - 03:50: Lukon Keräsellä hyvä maalipaikka, ei tulosta.
Erä 1 - 03:11: Lukon hyökkäys päättyi paitsioon. Sportin maalilla pelaa Erno Suomalainen.
Erä 1 - 02:35: Lukon pakin lämäri läheltä reilusti ohi maalin.
Erä 1 - 00:20: Sportin avaus pitkäksi.
Erä 1 - 00:00: Boman on valmiina pudottamaan kiekon jäähän.
Erä 1 - 00:00: Lukko jäälle Miika Wiikmanin perässä. Uusi Lukko-vahti pelaa ensimmäisen ottelunsa raumalaisten maalilla.
Erä 1 - 00:00: Sport luistelee kentälle alkulämpöön.
Erä 1 - 00:00: Kymmenisen minuuttia pelin alkuun.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun noin 20 minuuttia.