Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Kokoonpanot:
Tuomarit: Levonen-Tuomisto

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Seuraava ottelu on kello 18:15 pelattava Ilves-Sport.
Erä 2 - 15:00: Lukolle vihdoin voitto Tepsistä. Lukko finaaliin 2-1 voiton turvin.
Erä 2 - 13:12: Aalto lähti kiertämään pitkin Äijänsuon katsomoa.
Erä 2 - 13:12: Raanta sulkee kiekon ja ottaa katkon.
Erä 2 - 12:55: Lukko kesti jäähyn.
Erä 2 - 12:44: Tepsin Virtanen torjuu Lukon alivoimahyökkäyksen. Aloitus turkulaisten maalille.
Erä 2 - 12:10: Seuraava pitkä Tepsiltä.
Erä 2 - 12:01: Tepsin avaus aina pitkäksi asti. Aloitus turkulaisten päähän.
Erä 2 - 11:38: Lukko onnistuu purkamaan.
Erä 2 - 10:53: Lukon Harri Tikkanen kakkoselle, syy väkivaltaisuus.
Erä 2 - 10:07: Lauri Tukonen vie kotijoukkueen 2-1 johtoon. Syöttöpisteet Brocklehurst ja Lindgren.
Erä 2 - 09:34: Turkulaisille rangaistus. Tepsin Markus Palmroth estämisestä jäähylle.
Erä 2 - 07:45: Tepsin Virtala ohjaa läheltä yli maalin.
Erä 2 - 07:35: Lukon Mikko Kuukka jäähylle kampituksesta.
Erä 2 - 07:10: Lukolle tulossa jäähy.
Erä 2 - 06:50: Lukko purkaa kiekon pitkäksi.
Erä 2 - 05:50: Jens Skålberg (TPS) sai ottaa vastaan kaksi kovaa taklauksta perätysten.
Erä 2 - 05:31: Ruuhka Lukon nurkkauksessa. Peli vihelletään poikki.
Erä 2 - 05:05: Lukon hyökkäys pysähtyy paitsioon.
Erä 2 - 04:23: Virtanen koppaa kiekon ja ottaa katkon.
Erä 2 - 03:31: Antti Raanta torjuu hyvin ja pitää pelin vielä tasoissa.
Erä 2 - 02:32: Lukko onnistuu vihdoin purkamaan.
Erä 2 - 01:25: Lukon Kivimäki kompuroi ja huitoo kiekon katsomoon. Istumaan kakkosta.
Erä 2 - 01:17: Raanta torjuu hyvin maskin takaa tulleen laukauksen. Aloitus Lukon päähän.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä valmiina alkamaan.
Erä 1 - 15:00: Avauserä takana, tilanne 1-1.
Erä 1 - 14:04: Lukko kesti jäähynsä. Aalto laukoo heti jäähyltä tullessaan, mutta Virtanen kestää.
Erä 1 - 13:04: TPS hyökkäys tyssäsi paitsioon.
Erä 1 - 11:57: Lukon Teemu Aalto korkeasta mailasta istumaan kakkosta.
Erä 1 - 11:43: Aki-Petteri Berg tasoitti pelin. Syöttöpiste Hauhtoselle. Berg oli aivan yksin takatolpalla.
Erä 1 - 11:23: Tepsillä hyvä ote peliin. Joukkue pyöritti pitkään Lukon päässä.
Erä 1 - 10:13: TPS lähellä tasoittaa. Aloitus kuitenkin keskialueen puolelle maalivahdin häirinnän takia.
Erä 1 - 08:59: Lukko hyökkäys päättyi paitsioon. Tilannetta edelsi Raannan hyvä torjunta.
Erä 1 - 07:55: Tukonen (LUK) taklaa näyttävästi vaihtoaition edessä Virtalan.
Erä 1 - 7:24: Tepsin Jussi Tapio jäähylle koukkaamisesta.
Erä 1 - 07:14: Raanta (LUK) koppaa helposti Nordlundin laukauksen räpyläänsä.
Erä 1 - 06:13: Lukon Janne Keränen kiinnipitämisestä istumaan kakkosta.
Erä 1 - 06:05: Samuli Kivimäki vie ylivoimalla Lukon 1-0 johtoon. Maaliin syöttöpisteet Petruzalek-Morrison.
Erä 1 - 05:28: Virtanen (TPS) torjuu ja katkaisee pelin.
Erä 1 - 04:21: Tepsin Markus Palmroth estämisestä jäähylle.
Erä 1 - 04:10: Jäähy tulossa Tepsille.
Erä 1 - 00:59: Tepsillä heti hyvä mylläkkä Lukon päässä.
Erä 1 - 00:23: TPS:n hyökkäys päättyi paitsioon.
Erä 1 - 00:00: Peli on valmis alkamaan.
Erä 1 - 00:00: Lukko myös jäälle. Raumalaisten maaliin Antti Raanta. TPS:n maalia vartoi Tommi Virtanen.
Erä 1 - 00:00: TPS saapuu kentällä valkoisissa pelipaidoissa.
Erä 1 - 00:00: Yleisöä alkaa pikku hiljaa valua katsomoihin. Välierän alkuun vielä noin 12 minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Jääkone poistui juuri kentältä. Ottelun alkuun vielä vajaat 19 minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Käy liittymässä UrheiluSuomen facebook ryhmään niin pysyt ajantasalla tulevista liveseurannoista.
Erä 1 - 00:00: Lukolla on puolestaan tilillään kaksi voittoa. Päivän ensimmäisessä pelissä naapuriseura Ässät jäi Lukon alle luvuin 3-1. Toisessa pelissä Sport pisti ajoittain raumalaiset ahtaalle. Peli päättyi lopulta Lukon 3-2 voittoon.
Erä 1 - 00:00: Ensimmäisen välierän joukkeista TPS voitti aamun ensimmäisessä pelissä HPK maalein 3-1. Toisessa pelissä Ilves puolestaan kukisti turkulaiset samoin numeroin.
Erä 1 - 00:00: Ensimmäisen välierän alkuun aikaa reilut 30 minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Käy katsomassa pelien välissä Yyteri Beachfutis kuvia!!!
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun noin 50 minuuttia.